Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

scottish fold kizima british es ariyorum (pendik) -
Siyah sari gozli bir bucuk yasindaki kizimiza es ariyorum. Asilari tamdir sagliklidir.

Beyaz renk scottish fold oğlumuza eş arıyoruz -

1,5 yaşındaki beyaz renk secereli scottish fold oğlumuza eş arıyoruz.

🔒 Üyelere Özel ist avp

BRİTİSH SHORTHAİR OGLUMA EŞ (ANKARA) -
Oglum 1,5 yaşında safkan gri (blue) renkte british shorthairdir Gölbaşı/Ankarada ikamet etmekteyiz.Aşılarını hep zamanında yaptırdık.Oglumun daha önceden tecrübeleri mevcuttur ve hiç başarısız olmadı şimdiye kadar.Oglum bizimle birlikte ev ortamında yaşamaktadır.Scotish fold,Scotish straight,British shorthair cinsi dişi eş aramaktayız. 
İrt. no: 🔒 Üyelere Özel

Oglum 1,5 yaşında safkan gri (blue) renkte british shorthairdir Gölbaşı/Ankarada ikamet etmekteyiz.Aşılarını hep zamanında yaptırdık.Oglumun daha önceden tecrübeleri mevcuttur ve hiç başarısız olmadı şimdiye kadar.Oglum bizimle birlikte ev ortamında yaşamaktadır.Scotish fold,Scotish straight,British shorthair cinsi dişi eş aramaktayız. 

Scottish Fold Erkek Kedime eş arıyorum (ankara) -

9 aylık scottish fold erkek kedime ankara çevresinden eş arıyorum temiz bakımlı güvenilir bir aileyle görüşelim...

İrtibat No: 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Erkek Kedime eş arıyorum (ankara) -

9 aylık scottish fold erkek kedime ankara çevresinden eş arıyorum temiz bakımlı güvenilir bir aileyle görüşelim...

İrtibat No: 🔒 Üyelere Özel

British Shorthair Erkek Kedi-ANKARA -
British Shorthair erkek kedimize çiftleştirmek için eş arıyoruz. Aşıları tam ve sağlıklı. Ciddi olanlar cevap yazsın lütfen mamamızı alıp gelıcez kızı istemeye.

British Shorthair erkek kedimize çiftleştirmek için eş arıyoruz. Aşıları tam ve sağlıklı. Ciddi olanlar cevap yazsın lütfen mamamızı alıp gelıcez kızı istemeye.

British Long Hair Oğluma dişi gelin arıyorum- Ankara -

Oğlum 1 yıl 3 aylık. Aşıları tamam. Kısa bir süre Ankaradayız. Acil gelin adaylarını beklemekteyiz. 

Merhabalar bizde kızımız Gümüş'e eş arıyoruz istanbul bahçelievler yenibosna -

Merhabalar istanbul avrupa yakansında scoty fold olan kızımız Gümüş'e damat arıyoruz ilgilenirseniz ws 🔒 Üyelere Özel

Acil Bursa'dan British Shorthair Dişi Eş Arıyoruz -

Oğlum safkan Bluepoint-Scottish Fold erkektir. 2 buçuk yaşında, tüm aşıları tamdır. Daha önce 4 sağlıklı ve birbirinden güzel yavrusu olmuştur. Durumumuz acil, Bursa'da ikamet ediyoruz. British Shorthair dişi eş adayları bana numaramdan ulaşsınlar. 🔒 Üyelere Özel

British Shorthair Ogluma Eş (ankara) -

Oglum 1,5 yaşında safkan gri (blue) renkte british shorthairdir Gölbaşı/Ankarada ikamet etmekteyiz.Aşılarını hep zamanında yaptırdık.Oglumun daha önceden tecrübeleri mevcuttur.Oglum bizimle birlikte ev ortamında yaşamaktadır.Scotish fold,Scotish straight,British shorthair cinsi dişi eş aramaktayız. 

Schottish fold oğluma ankarada british eş arıyorum -
Oğlum 9 aylık uysaldır, british gelin adayı arıyorum evimde kedinizi misafir edebilirim. İletişime geçelim

Schottish fold oğluma ankarada british eş arıyorum -
Oğlum 9 aylık uysaldır, british gelin adayı arıyorum evimde kedinizi misafir edebilirim. İletişime geçelim