Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

İZMİR VAN KEDİSİ OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ -

ACİL BAL GÖZLÜ VAN KEDİSİ OĞLUMUZA İZMİRDEN EŞ ARIYORUZ.. İSTEYENE FOTOĞRAF GÖNDEREBİLİRİM 

İZMİR VAN KEDİSİ OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ -

ACİL BAL GÖZLÜ VAN KEDİSİ OĞLUMUZA İZMİRDEN EŞ ARIYORUZ.. İSTEYENE FOTOĞRAF GÖNDEREBİLİRİM 

8 aylık oğluma eş arıyorum ( İzmir ) -

Erkek kedimin aşıları vardır , oğluma 1 haftalığına acil dişi eş arıyorum , 1 yaşını geçtikten sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum...  

8 aylık oğluma eş arıyorum ( İzmir ) -

Erkek kedimin aşıları vardır , oğluma 1 haftalığına acil dişi eş arıyorum , 1 yaşını geçtikten sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum...  

ragdoll paşa oğluma eş arıyorum -istanbul- -

paşa adındaki erkek ragdoll oğluma eş arıyorum.kendi cinsinde olması ilk tercihim telefon 🔒 Üyelere Özel

Bal Rengi Mavi Gözlü Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası! -

Bal Renkli  Mavi Gözlü Fold Oğluma BİRİTİSH SHORTHAİR Eş arıyorum. YER İSTANBUL KADİKÖY TEL: 🔒 Üyelere Özel 

Bal rengı Mavı Gözlü Fold Oğluşum var Kadiköy de Oturuyorum.Kadiköy De veya Anadolu yakasında Oturanlar Ulaşsınlar Lutfen. Resimleri Mevcuttur. Tel:🔒 Üyelere Özel -

Bal rengı Mavı Gözlü Fold Oğluşum var Kadiköy de Oturuyorum.Kadiköy De veya Anadolu yakasında Oturanlar Ulaşsınlar Lutfen. Resimleri Mevcuttur. Tel:🔒 Üyelere Özel

Bal Rengi Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası! -

Bal Rengi Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası! Tel : 🔒 Üyelere Özel

Bal Rengi Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası! -

Bal Rengi Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası!  Tel 🔒 Üyelere Özel

Romantik oğlum aşkını bebeklerle taçlandırmak istiyor. -

Merhabalar yakışıklı schothis golf shorthair romantik oğlum 

brithish bir kız arıyor.

İstanbul Avrupa yada Anadolu olması farketmiyor,oğlum aşkı için  heryere gider.

Oğlum romantik,oyuncu,bazen çok hareketli bazen de şapşal.😀

Akraba olmak isteyen güzel kız aileleri bu numaradan bize ulaşabilir.🔒 Üyelere Özel

beyaz renk british shorthair oğlumuza eş arıyoruz -

oğlumuz 1 yaşında daha önce ciftleşmiştir. beyaz renk kehribar göz ist avp yakası 🔒 Üyelere Özel

Siyah Dişi İran Kedisi ( Persian ) Sahiplenmek istiyorum.İst Anadolu yakası -

istanbul anadolu yakasında oturuyorum. Siyah Dişi İran Kedisi Persian Sahiplenmek istiyorum.Kedisine Sıcak İlgili bir yuva Arıyanlar benimle iletişime geçsin lutfen saygılarımla.
tel: 🔒 Üyelere Özel

bursa-eskişehir dişi scottish fold kedimize british shorthair erkek arıyorum -

-2 yaşında, dişi scottish fold 

-Aşıları tam,  iyi aile kızı :) daha önce hiç çiftleşmemiş.

-Tercihen Bursa'da, seyehat durumuna göre Eskişehir de olabilir.

-British Shorthair erkek aday aranıyor.

- İletişim: 🔒 Üyelere Özel

IMG_2826.JPG görüntüleniyorIMG_2824.JPG görüntüleniyorIMG_2823.JPG görüntüleniyorIMG_2831.JPG görüntüleniyor

scottish fold kizima british es ariyorum (pendik) -
Siyah sari gozli bir bucuk yasindaki kizimiza es ariyorum. Asilari tamdir sagliklidir.

Siyah sari gozli bir bucuk yasindaki kizimiza es ariyorum. Asilari tamdir sagliklidir.