Kedime Eş Arıyorum
ACİL BAL GÖZLÜ VAN KEDİSİ OĞLUMUZA İZMİRDEN EŞ ARIYORUZ.. İSTEYENE FOTOĞRAF GÖNDEREBİLİRİM
ACİL BAL GÖZLÜ VAN KEDİSİ OĞLUMUZA İZMİRDEN EŞ ARIYORUZ.. İSTEYENE FOTOĞRAF GÖNDEREBİLİRİM
Erkek kedimin aşıları vardır , oğluma 1 haftalığına acil dişi eş arıyorum , 1 yaşını geçtikten sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum...
Erkek kedimin aşıları vardır , oğluma 1 haftalığına acil dişi eş arıyorum , 1 yaşını geçtikten sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum...
paşa adındaki erkek ragdoll oğluma eş arıyorum.kendi cinsinde olması ilk tercihim telefon 🔒 Üyelere Özel
Bal Renkli Mavi Gözlü Fold Oğluma BİRİTİSH SHORTHAİR Eş arıyorum. YER İSTANBUL KADİKÖY TEL: 🔒 Üyelere Özel
Bal rengı Mavı Gözlü Fold Oğluşum var Kadiköy de Oturuyorum.Kadiköy De veya Anadolu yakasında Oturanlar Ulaşsınlar Lutfen. Resimleri Mevcuttur. Tel:🔒 Üyelere Özel
Bal Rengi Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası! Tel : 🔒 Üyelere Özel
Bal Rengi Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası! Tel 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar yakışıklı schothis golf shorthair romantik oğlum
brithish bir kız arıyor.
İstanbul Avrupa yada Anadolu olması farketmiyor,oğlum aşkı için heryere gider.
Oğlum romantik,oyuncu,bazen çok hareketli bazen de şapşal.😀
Akraba olmak isteyen güzel kız aileleri bu numaradan bize ulaşabilir.🔒 Üyelere Özel
oğlumuz 1 yaşında daha önce ciftleşmiştir. beyaz renk kehribar göz ist avp yakası 🔒 Üyelere Özel
istanbul anadolu yakasında oturuyorum. Siyah Dişi İran Kedisi Persian Sahiplenmek istiyorum.Kedisine Sıcak İlgili bir yuva Arıyanlar benimle iletişime geçsin lutfen saygılarımla.
tel: 🔒 Üyelere Özel
-2 yaşında, dişi scottish fold
-Aşıları tam, iyi aile kızı :) daha önce hiç çiftleşmemiş.
-Tercihen Bursa'da, seyehat durumuna göre Eskişehir de olabilir.
-British Shorthair erkek aday aranıyor.
- İletişim: 🔒 Üyelere Özel