Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

brıtıhs sorthaır kedıme scotısh fold erkek arıyorum -

kedımın azgınlık donemı gelmıstır asırıları tam olmasını ısterım ıstanbul uskudar da ıkamet edıyorum 

🔒 Üyelere Özel

İran kedisi -

İran kedime kendi cinsinden kız arıyorum. Ankara 

ANKARA KIRMASI DİŞİ KEDİMİZ -
MERHABALAR ANKARA KIRMASI PAMUĞUMUZA EŞ ARIYORUZ.İRTİBAT.🔒 Üyelere Özel

Scottish fold disi kedime es avcilarrrr -
3 YAŞINDA SCOTTISH FOLD DISI KEDIME DİK KULAK EŞ ARIYORUZ AVCİLARDAYİM 🔒 Üyelere Özel

Konumum Antalya -

1 yaşındaki British Shorthair ırk oğluma eş arıyorum

Scottish Fold erkek kedime british disi kedi ariyorum Ankara -
🔒 Üyelere Özel oglumun resimlerini gormek isteyene gonderebilirim saglikli asilari tam.

skottish straight kızımıza eş arıyoruz ist anadolu -
2 yaşındaki skottish straight kızımıza skottish fold eş arıyoruz istanbul anadolu yakası @gmail 🔒 Üyelere Özel

2 yaşındaki skottish straight kızımıza skottish fold eş arıyoruz istanbul anadolu yakası @gmail 🔒 Üyelere Özel

Siyam kızıma eş Bursadan -
ikibuçuk yaşında siyam kızıma eş arıyorum. Bursadan.

British shorthair blue point oğlumuza yaşı geldiğinde eş arıyoruz. -

British shorthair blue point oğlumuza yaşı geldiğinde eş arıyoruz. Ankara olursa iyi olur. Oğlumuz Gümüş 5 aylık. Yavrular yarı yarıya ya da bir dişi istiyoruz. 

🔒 Üyelere Özel  Hasan Dirik

1.5 yaşındaki dişi Chincilla kedimize damat arıyoruz. İstanbul/Avrupa -

Kedimiz türünün en güzel ve sağlıklı bir örneği olup, acilen İran veya chincilla damat aranmaktadır. Küçükçekmece/Halkalıda oturmaktayız. Damat adayları 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan arayabilir/mesaj atabilir. 

Minnak kızıma acil eş ariyorum -
1 yaşında beyaz ankara kedisi kızgınlık dönemine girdi acil eş ariyorum ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel Ulaşabilir Kocaeli gebzede ikamet ediyorum

Safkan İran chinchilla oğluma eş ariyorum izmir -
Merhaba İzmir içi yakışıklı oğlumuza gelin adayı arıyoruz.ilgilenenler aşağıdaki mail adresinden iletişime geçebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

Merhaba İzmir içi yakışıklı oğlumuza gelin adayı arıyoruz.ilgilenenler aşağıdaki mail adresinden iletişime geçebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

Merhaba İzmirde yakışıklı oğluma gelin adayı arıyoruz ilgilenen olursa aşağıdaki mail adresinden iletişime geçebilirsiniz resimlerini gönderebilirim