Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

SCOTTİSH FOLD OĞLUMA EŞ ARIYORUM (BURSA) -

scottish fold cinsi karbeyaz oğluma scottish straigth veya british shorthair cinsi eş arıyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel

British oğlumuzu çiftleştirmek istiyoruz. -

Merhaba; İzmir/ BAYRAKLI da ikamet etmekteyiz. British oğlumuz 2 yaşında safkan ve tüm aşıları yapılmıştır. Scottish fold dişi arıyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden iletişime geçebilir.Acildir..

British oğlumuzu çiftleştirmek istiyoruz. -

Merhaba; İzmir/ BAYRAKLI da ikamet etmekteyiz. British oğlumuz 2 yaşında safkan ve tüm aşıları yapılmıştır. Scottish fold dişi arıyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden iletişime geçebilir.Acildir..

Scottish Fold 9 aylık kızımı British Fold veya Scottish Fold erkek aday arıyorum -
Kızımın adı Mia benim kızım 9 aylık dünya tatlısı bütün aşıları karnesi yediği maması bile kalite oyuncu saklambacı çok seven yorgan altı çarşaf altına girmeye bayılan ve benimle çok konuşan bir dünya tatlım erkek aday arıyorum istanbul Üsküdar'da ikamet ediyorum. 🔒 Üyelere Özel uğur

Scottish Fold 9 aylık kızımı British Fold veya Scottish Fold erkek aday arıyorum -
Kızımın adı Mia benim kızım 9 aylık dünya tatlısı bütün aşıları karnesi yediği maması bile kalite oyuncu saklambacı çok seven yorgan altı çarşaf altına girmeye bayılan ve benimle çok konuşan bir dünya tatlım erkek aday arıyorum istanbul Üsküdar'da ikamet ediyorum. 🔒 Üyelere Özel uğur

Yılbaşı eşi 🎄 kedicik 🐱 -

Hala eş arıyorsanız,scotish fold var 🔒 Üyelere Özel den haberleşelim Fulya Öztan

Yılbaşı eşi 🎄 kedicik 🐱 -

Hala eş arıyorsanız,scotish fold var 🔒 Üyelere Özel den haberleşelim Fulya Öztan

Bursa Britishshorthair dişi kedime eş arıyorum -
Kedim lilac renk olup safkandır. Point geni taşımaktadır.Britishshorthair erkek kedi ile çiftleştirmek istiyorum. Tel:🔒 Üyelere Özel

Kedim lilac renk olup safkandır. Point geni taşımaktadır.Britishshorthair erkek kedi ile çiftleştirmek istiyorum. Tel:🔒 Üyelere Özel

MİA MİA -

13  Aylık GRİ BEYAZ ÇİZGİLİ SCOTHISH FOLD WHISKAS DİŞİ kedime erkek British veya Chıncılla tür Erkek acil kedi arıyorum..İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel dan irtibata geçmesini rica ediyorum..İkamet  Anadolu yakası olanlar tercihimdir..

1 yaşındaki british shorthair oğluma Scottish fold eş arıyoruz -

İstanbul Ataşehirde oturan, gri bal rengi gözlü annesi Scottish fold babası british shorthair oğlumuz Mösyö'ye Scottish eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

1 yaşındaki british shorthair oğluma Scottish fold eş arıyoruz -

İstanbul Ataşehirde oturan, gri bal rengi gözlü annesi Scottish fold babası british shorthair oğlumuz Mösyö'ye Scottish eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

Skotish Fold 1 yaşında erkek Bursa -
1 yaşinda Skotish fold gri bal gözlü Oğluma eş arıyorum. Gelinimizi süreli ve süresiz evimde ağirlayabilirim.

Scottish Fold oglum Viski'ye es ariyoruz (Istanbul) -

Scottish fold oğluma eş aramaktayız. Viski 1 yaşında tüm sağlık kontrolleri ve aşıları tamdır. Çiftleşme konusunda tecrübelidir. Dişi kediyi misafir etmek isteriz çünkü dişiler kendi evlerinde erkek kediyi istemiyorlar ve çiftleşme dönemi 2 haftayı buluyor bu süreyi minimum da tutmak için kedinizi evimizde misafir etmekten mutluluk duyarız. Viski'nin fotoğrafları için; 

🔒 Üyelere Özel

İletişim için; Ezgi - 🔒 Üyelere Özel

Bursa da 1.5 yaşındaki erkek british shorthair cinsi kedime eş -

Bursa da 1.5 yaşındaki erkek british shorthair cinsi kedime eş  arıyorum.

ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefonumdan iletişime geçebilir.