Kedime Eş Arıyorum
scottish fold cinsi karbeyaz oğluma scottish straigth veya british shorthair cinsi eş arıyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel
Merhaba; İzmir/ BAYRAKLI da ikamet etmekteyiz. British oğlumuz 2 yaşında safkan ve tüm aşıları yapılmıştır. Scottish fold dişi arıyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden iletişime geçebilir.Acildir..
Merhaba; İzmir/ BAYRAKLI da ikamet etmekteyiz. British oğlumuz 2 yaşında safkan ve tüm aşıları yapılmıştır. Scottish fold dişi arıyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden iletişime geçebilir.Acildir..
Hala eş arıyorsanız,scotish fold var 🔒 Üyelere Özel den haberleşelim Fulya Öztan
Hala eş arıyorsanız,scotish fold var 🔒 Üyelere Özel den haberleşelim Fulya Öztan
13 Aylık GRİ BEYAZ ÇİZGİLİ SCOTHISH FOLD WHISKAS DİŞİ kedime erkek British veya Chıncılla tür Erkek acil kedi arıyorum..İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel dan irtibata geçmesini rica ediyorum..İkamet Anadolu yakası olanlar tercihimdir..
İstanbul Ataşehirde oturan, gri bal rengi gözlü annesi Scottish fold babası british shorthair oğlumuz Mösyö'ye Scottish eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel
İstanbul Ataşehirde oturan, gri bal rengi gözlü annesi Scottish fold babası british shorthair oğlumuz Mösyö'ye Scottish eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
İletişim için; Ezgi - 🔒 Üyelere Özel
Bursa da 1.5 yaşındaki erkek british shorthair cinsi kedime eş arıyorum.