Kedime Eş Arıyorum

British Shorthair Erkek Kedi-ANKARA
British Shorthair erkek kedimize çiftleştirmek için eş arıyoruz. Aşıları tam ve sağlıklı. Ciddi olanlar cevap yazsın lütfen mamamızı alıp gelıcez kızı istemeye.

merhaba bende dişi kedimi çiftleştirmek istiyorum. aşıları tam sizin içinde uygunsa gelip isteyebilirsiniz :D

Boraergin yazdı :
British Shorthair erkek kedimize çiftleştirmek için eş arıyoruz. Aşıları tam ve sağlıklı. Ciddi olanlar cevap yazsın lütfen mamamızı alıp gelıcez kızı istemeye.

Safkan British Shorthair Disi
11Aylik Tum asi ve kontrolleri tamdir
Suan kizan zamaninda degil fakat 1ay icerisinde patlamaya hazir bir bomba 🙂
Ankara icerisi taliplerimizle bir cay iceriz.

Boraergin yazdı :

Scottish 1 yaşında kızım var çok zeki çok sağlıklı gri renkli oğlunuza talibiz Ankara beysukent deyiz iletişime geçersek sevinirim 🔒 Üyelere Özel

Boraergin yazdı :

Merhabalar;

İlan hala geçerli mi?

Bilolo yazdı :

Safkan British Shorthair Disi
11Aylik Tum asi ve kontrolleri tamdir
Suan kizan zamaninda degil fakat 1ay icerisinde patlamaya hazir bir bomba 🙂
Ankara icerisi taliplerimizle bir cay iceriz.

Boraergin yazdı :

Benimde 7 aylık kızışmış bi kızım var dikmende oturuyorum ilgilenmenizi çok isterim 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın