Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

1 Yaşında Yakışıklı British Oğluma eş arıyorum -

Scottish veya British dişi aramaktayım, İstanbul-Ataşehir.

(BURSA) Safkan Aşıları Tam Scottish Fold Oğlumuza Dişi British Arıyoruz -

Safkan tüm aşıları tam oğlumuza Bursa'dan gelin arıyoruz. Tercihimiz Bursa'dandır. 🔒 Üyelere Özel

İran Kedimize eş arıyoruz -
İran- Van karısımlı iran agırlıklı olan major kedimize disi es ariyoruz. Uygun görenler 🔒 Üyelere Özel numarayla iletisime gecebilir

Scottish Fold kızımıza -

British Shorthair erkek eş arıyoruz  Scottish fold 1 yaşını biraz geçmiş bütün aşıları tam gri bal renkli kızımıza eş arıyoruz İstanbul Anadolu yakası 

Scottish Fold kızımıza -

British Shorthair erkek eş arıyoruz  Scottish fold 1 yaşını biraz geçmiş bütün aşıları tam gri bal renkli kızımıza eş arıyoruz İstanbul Anadolu yakası 

Scottish Fold kızımıza -

Scottish Fold kızımıza -

Yakışıklı Beyaz Scottish Ogluma Acil Eşarıyorum Bursa -

Merhaba çok özel Bir Erkek Fotograf Beceremedim Atmayı Acil Beyaz Scottish Ogluma

Eş Arıyorum Nilüfer Beşevlerde Yaşıyoruz 🔒 Üyelere Özel Tlf Fotograflarını Yollarım

british ShortHair Ankara içi Dişi aranıyor -

Oğlumuz Duman 2 yaşında Gri duman renginde gözleri ela cok tatlı ve akıllı oglumuz. taliplerini arıyor 

Şehir  : Ankara 
iletişim : 🔒 Üyelere Özel 

Ankara Ici SAFKAN Disi British kizima damat araniyor -
Safkan British Shorthair Disi
11Aylik Tum asi ve kontrolleri tamdir
Suan kizan zamaninda degil fakat 1ay icerisinde patlamaya hazir bir bomba 🙂
Ankara icerisi taliplerimizle bir cay iceriz.

Ankara Ici SAFKAN Disi British kizima damat araniyor -
Safkan British Shorthair Disi
11Aylik Tum asi ve kontrolleri tamdir
Suan kizan zamaninda degil fakat 1ay icerisinde patlamaya hazir bir bomba 🙂
Ankara icerisi taliplerimizle bir cay iceriz.

British shorthair oğluma gelin arıyoruz.İstanbul/Güngören -

Oğlum ares tam 1 yaşındadır,Aşıları tamdır,sağlık sorunu yoktur.Kendi evimizde ağırlamayı tercih ederiz,kedimiz uysaldır lakin biraz ürkek.Bahçelievler güngören tarafları olursa bizim için daha iyi olur.🔒 Üyelere Özel whatsappdan ulaşabilirsiniz

BRITISH SHORTHAIR DAMAT ARANIYOR -

Üç yaşında scottishfold kızıma british shorthair damat arıyorum. Kızım çok rkek olduğu için başka eve bırakamıyorum. İstanbul Bahçeşehir civarında aşıları tam sağlıklı damatlar için haber bekliyorum

Üç yaşında scottishfold kızıma british shorthair damat arıyorum. Kızım çok rkek olduğu için başka eve bırakamıyorum. İstanbul Bahçeşehir civarında aşıları tam sağlıklı damatlar için haber bekliyorum

kızıma acil eş arıyorum-ANKARA -

merhaba 1.5 yaşındaki dişi kedime acil eş arıyorum aşıları tam bir damat adayı arıyoruz.

kızıma acil eş arıyorum-ANKARA -

merhaba 1.5 yaşındaki dişi kedime acil eş arıyorum aşıları tam bir damat adayı arıyoruz.