Kedime Eş Arıyorum
Scottish veya British dişi aramaktayım, İstanbul-Ataşehir.
Safkan tüm aşıları tam oğlumuza Bursa'dan gelin arıyoruz. Tercihimiz Bursa'dandır. 🔒 Üyelere Özel
British Shorthair erkek eş arıyoruz Scottish fold 1 yaşını biraz geçmiş bütün aşıları tam gri bal renkli kızımıza eş arıyoruz İstanbul Anadolu yakası
British Shorthair erkek eş arıyoruz Scottish fold 1 yaşını biraz geçmiş bütün aşıları tam gri bal renkli kızımıza eş arıyoruz İstanbul Anadolu yakası
Merhaba çok özel Bir Erkek Fotograf Beceremedim Atmayı Acil Beyaz Scottish Ogluma
Eş Arıyorum Nilüfer Beşevlerde Yaşıyoruz 🔒 Üyelere Özel Tlf Fotograflarını Yollarım
Oğlum ares tam 1 yaşındadır,Aşıları tamdır,sağlık sorunu yoktur.Kendi evimizde ağırlamayı tercih ederiz,kedimiz uysaldır lakin biraz ürkek.Bahçelievler güngören tarafları olursa bizim için daha iyi olur.🔒 Üyelere Özel whatsappdan ulaşabilirsiniz
Üç yaşında scottishfold kızıma british shorthair damat arıyorum. Kızım çok rkek olduğu için başka eve bırakamıyorum. İstanbul Bahçeşehir civarında aşıları tam sağlıklı damatlar için haber bekliyorum
Üç yaşında scottishfold kızıma british shorthair damat arıyorum. Kızım çok rkek olduğu için başka eve bırakamıyorum. İstanbul Bahçeşehir civarında aşıları tam sağlıklı damatlar için haber bekliyorum
merhaba 1.5 yaşındaki dişi kedime acil eş arıyorum aşıları tam bir damat adayı arıyoruz.
merhaba 1.5 yaşındaki dişi kedime acil eş arıyorum aşıları tam bir damat adayı arıyoruz.