Kedime Eş Arıyorum

scottish fold kizima british es ariyorum (pendik)
Siyah sari gozli bir bucuk yasindaki kizimiza es ariyorum. Asilari tamdir sagliklidir.

merhaba 11 aylık beyaz brittish oğlumuz var ist avp

olcay41 yazdı :

merhaba 11 aylık beyaz brittish oğlumuz var ist avp

Iletisime gecelim lutfen 🔒 Üyelere Özel

Merhaba british oglumz var 🔒 Üyelere Özel

zeytinnnnnn yazdı :
Siyah sari gozli bir bucuk yasindaki kizimiza es ariyorum. Asilari tamdir sagliklidir.

British oglumz var iletisim ve foto icn görüsebilirz🔒 Üyelere Özel

zeytinnnnnn yazdı :

8 aylık british longhair blue (gri )oğlumuza eş bakıyoruz. Halen arıyorsaınz görüşelim ltfn. Saygılar

zeytinnnnnn yazdı :

zeytinnnnnn yazdı :
Merhaba ben de oglusuma gelin ariyorum maltepede oturuyorum ...asilari tam yakisikli beyaz oglusum ararsaniz konusalim. 🔒 Üyelere Özel

merhaba eğer kızınıza eş kararı vermediyseniz benimde ogluşum var ares safkan british shorthair klasik british blue(gri) tüyleri, bakır renk gözler :) 11 aylık. inanın cok zor durumdayız eğer bir eş bulamazsak kısırlaştırmak zorunda kalıcağız :( yol hiç önemli değil istanbul bayrampaşadayız. iletişim için 🔒 Üyelere Özel

zeytinnnnnn yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın