Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Bursa da 1.5 yaşındaki erkek british shorthair cinsi kedime eş -

Bursa da 1.5 yaşındaki erkek british shorthair cinsi kedime eş  arıyorum.

ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefonumdan iletişime geçebilir.

İZMİR scottish fold SİLVER POİNT yakışıklı mı yakışıklı oğluma BRİTİSH SHORTHAİR silver veya beyaz renk eş arıyorum... -

OĞLUMUZ 7 AYLIKTIR YAKIŞIKLIDIR GEREKLİ AŞILARI YAPILMIŞ VE DEVAM ETMEKTEDİR ROYAL CANİN İLE BESLENMEKTE FARKLI OLARAK UCUZ MAMALAR ASLA VERİLMEMİŞTİR AYDA 2 VEYA 3 KERE NORMAL ET VEYA TAVUK ETİ HAŞLANIP VERİLMEKTEDİR KEDİNİN GEREKTİĞİ TÜM BAKIMLARI YAPILMAKTA VE BAKILMAKTADIR AYNI şekilde temiz bir eş aramaktayız eş olucak olgunluğa ulaşmıştır baba olabilecek durumdadır taliplerini bekliyoruz... ( not : doğacak  çocuklardan bizde sahiplenmek istiyoruz ) No: 🔒 Üyelere Özel msj atın dönülecektir..

İZMİR scottish fold SİLVER POİNT yakışıklı mı yakışıklı oğluma BRİTİSH SHORTHAİR silver veya beyaz renk eş arıyorum... -

OĞLUMUZ 7 AYLIKTIR YAKIŞIKLIDIR GEREKLİ AŞILARI YAPILMIŞ VE DEVAM ETMEKTEDİR ROYAL CANİN İLE BESLENMEKTE FARKLI OLARAK UCUZ MAMALAR ASLA VERİLMEMİŞTİR AYDA 2 VEYA 3 KERE NORMAL ET VEYA TAVUK ETİ HAŞLANIP VERİLMEKTEDİR KEDİNİN GEREKTİĞİ TÜM BAKIMLARI YAPILMAKTA VE BAKILMAKTADIR AYNI şekilde temiz bir eş aramaktayız eş olucak olgunluğa ulaşmıştır baba olabilecek durumdadır taliplerini bekliyoruz... ( not : doğacak  çocuklardan bizde sahiplenmek istiyoruz ) No: 🔒 Üyelere Özel msj atın dönülecektir..

Scotis kesik kulak oğluma eş -
Schotiş kesik kulak oğluma es arıyorum uygun cinste kedinin varsa 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz.

Scotis kesik kulak oğluma eş -
Schotiş kesik kulak oğluma es arıyorum uygun cinste kedinin varsa 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz.

Schottish Fold Oğluma Ankarada British Eş Arıyorum -

Merhaba Ankara oran'da ikamet eden oğluşumuza dişi acil british gelin adayları arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel 

Schottish Fold Oğluma Ankarada British Eş Arıyorum -

Merhaba Ankara oran'da ikamet eden oğluşumuza dişi acil british gelin adayları arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel 

Merhaba dişi british shorthair kızıma eş arıyorum -

Ankara içi british shorthair ya da scotish fold olabilir

scotish fold oğluma british yada scotish straing eş araıyorum ankara acil!!!! -

kızgınlık döneminde olan oğlum için acil eş arıyorum iletişime geçerseniz sevinirm ankara içi olacak teşekürler..

SAF KAN İRAN KEDİME DAMAT ACİL SAF KAN İRAN DAMAT ARIYORUM -

Kızım 4 yaşında olup şuana kadar 3 kez anne olmuştur. kızgınlık dönemine girdiği için acil eş arıyorum. istanbul avrupa yakası beylikdüzü ve çevresi tercihimizdir. damat adayının saf kan olması önemlidir. resim ve ayrıntılı bilgi için lütfen 🔒 Üyelere Özel a mail atınız. sevgiler

Kızım 4 yaşında olup şuana kadar 3 kez anne olmuştur. kızgınlık dönemine girdiği için acil eş arıyorum. istanbul avrupa yakası beylikdüzü ve çevresi tercihimizdir. damat adayının saf kan olması önemlidir. resim ve ayrıntılı bilgi için lütfen 🔒 Üyelere Özel a mail atınız. sevgiler

ACİLLL geScottish Fold Oğlumuza British Shorthair Eş Arıyorum -

14 Aylık yakışıklı ve secereli oğlumuza çok acil eş arıyoruz (aşılarının ve tahlilleri tam olmalı)3 hafta evvel bir dişi ile çifleştirdik dişi 7 gün bizde kaldı sayısız defa çifleşmesine rağmen kızgınlığı hala devam ediyor kısa zamanda bir eş bulamassam malesef kısırlaştırmak zorunda kalacağım çünkü heryere koku bırakıyor.gelin adayını evimizde misafir edebilirriz

ATAŞEHİR / ŞERİFALİ  

Mustafa 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Yuki'ye Gelin Arıyoruz (İstanbul-Kadıköy) -

1 yaşındaki Scottish Fold Yuki'ye İstanbul'dan British Short Hair cinsi eş arıyoruz.
Yuki uslulukta sınır tanımayan, bir o kadar da sevimli bir arkadaşımız.
Haydi bu güzel genler boşa gitmesin :) elden ele uzatalım bu ilanı...

Resimler için: 
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel