Kedime Eş Arıyorum
Bursa da 1.5 yaşındaki erkek british shorthair cinsi kedime eş arıyorum.
OĞLUMUZ 7 AYLIKTIR YAKIŞIKLIDIR GEREKLİ AŞILARI YAPILMIŞ VE DEVAM ETMEKTEDİR ROYAL CANİN İLE BESLENMEKTE FARKLI OLARAK UCUZ MAMALAR ASLA VERİLMEMİŞTİR AYDA 2 VEYA 3 KERE NORMAL ET VEYA TAVUK ETİ HAŞLANIP VERİLMEKTEDİR KEDİNİN GEREKTİĞİ TÜM BAKIMLARI YAPILMAKTA VE BAKILMAKTADIR AYNI şekilde temiz bir eş aramaktayız eş olucak olgunluğa ulaşmıştır baba olabilecek durumdadır taliplerini bekliyoruz... ( not : doğacak çocuklardan bizde sahiplenmek istiyoruz ) No: 🔒 Üyelere Özel msj atın dönülecektir..
OĞLUMUZ 7 AYLIKTIR YAKIŞIKLIDIR GEREKLİ AŞILARI YAPILMIŞ VE DEVAM ETMEKTEDİR ROYAL CANİN İLE BESLENMEKTE FARKLI OLARAK UCUZ MAMALAR ASLA VERİLMEMİŞTİR AYDA 2 VEYA 3 KERE NORMAL ET VEYA TAVUK ETİ HAŞLANIP VERİLMEKTEDİR KEDİNİN GEREKTİĞİ TÜM BAKIMLARI YAPILMAKTA VE BAKILMAKTADIR AYNI şekilde temiz bir eş aramaktayız eş olucak olgunluğa ulaşmıştır baba olabilecek durumdadır taliplerini bekliyoruz... ( not : doğacak çocuklardan bizde sahiplenmek istiyoruz ) No: 🔒 Üyelere Özel msj atın dönülecektir..
Merhaba Ankara oran'da ikamet eden oğluşumuza dişi acil british gelin adayları arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel
Merhaba Ankara oran'da ikamet eden oğluşumuza dişi acil british gelin adayları arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel
Ankara içi british shorthair ya da scotish fold olabilir
kızgınlık döneminde olan oğlum için acil eş arıyorum iletişime geçerseniz sevinirm ankara içi olacak teşekürler..
Kızım 4 yaşında olup şuana kadar 3 kez anne olmuştur. kızgınlık dönemine girdiği için acil eş arıyorum. istanbul avrupa yakası beylikdüzü ve çevresi tercihimizdir. damat adayının saf kan olması önemlidir. resim ve ayrıntılı bilgi için lütfen 🔒 Üyelere Özel a mail atınız. sevgiler
Kızım 4 yaşında olup şuana kadar 3 kez anne olmuştur. kızgınlık dönemine girdiği için acil eş arıyorum. istanbul avrupa yakası beylikdüzü ve çevresi tercihimizdir. damat adayının saf kan olması önemlidir. resim ve ayrıntılı bilgi için lütfen 🔒 Üyelere Özel a mail atınız. sevgiler
14 Aylık yakışıklı ve secereli oğlumuza çok acil eş arıyoruz (aşılarının ve tahlilleri tam olmalı)3 hafta evvel bir dişi ile çifleştirdik dişi 7 gün bizde kaldı sayısız defa çifleşmesine rağmen kızgınlığı hala devam ediyor kısa zamanda bir eş bulamassam malesef kısırlaştırmak zorunda kalacağım çünkü heryere koku bırakıyor.gelin adayını evimizde misafir edebilirriz
ATAŞEHİR / ŞERİFALİ
Mustafa 🔒 Üyelere Özel
1 yaşındaki Scottish Fold Yuki'ye İstanbul'dan British Short Hair cinsi eş arıyoruz.
Yuki uslulukta sınır tanımayan, bir o kadar da sevimli bir arkadaşımız.
Haydi bu güzel genler boşa gitmesin
:) elden ele uzatalım bu ilanı...