Kedime Eş Arıyorum
İstanbul avrupa yakası tercimizdir. 🔒 Üyelere Özel tlf ve whatsapp...
Merhabalar, dişi ve safkan bengal kedimize eş arıyoruz. Kendisi 1 yaşını biraz geçti. İstanbul içi olursa seviniriz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine e-mail atabilirler.
🔒 Üyelere Özel
Sarıyer-Maslak-Levent gibi evimize yakın çevreden scottish fold longhair oğluma british shorthair dişi arıyorum. Kendisi 1 yaşında ve ilk deneyimi olacak. 🔒 Üyelere Özel bu numaraya fotoğraflarıyla brlikte mesaj atarsanız sevinirim. ÇOK ACİL!!
Tekir kızıma damat arıyoruz. Cins farketmez. Aynı cins ve beyaz renk tercih edilir.
İlgilenenler
🔒 Üyelere Özel adresime yazabilirsiniz.
Full aşılı kedime yine kendi gibi safkan iran (chıncıla değil) dişi kedi arıyorum. Exoticshorthair , ameriksnshorthair ve iran tercihimizdir. 🔒 Üyelere Özel
Suan kizan zamanindaki disi kedime ankara ici scottish fold ya da british shorthair cinsi erkek ariyorum
🔒 Üyelere Özel
Suan kizan zamanindaki disi kedime ankara ici scottish fold ya da british shorthair cinsi erkek ariyorum
🔒 Üyelere Özel
Aşıları tam Oğlum Aşk için dişi british ya da straight dişi eş arıyorum :)
İrtibat : 🔒 Üyelere Özel whatsapp ya da arayabilirsiniz
Daha önce tecrübesi olan Oğlum aşka british veya straight dişi arıyorum :)
İletişim: 🔒 Üyelere Özel Whatsapp dilerseniz arayabilirsiniz
British Shorthair Blue kızımıza Scottish Folthair damat aranıyor. Durum Acil...!!! BODRUM
irtibat tel 🔒 Üyelere Özel
British Shorthair Blue kızımıza Scottish Folthair damat aranıyor. Acil... BODRUM
irtibat 🔒 Üyelere Özel
2 yaşında ki british kedime erkek eş arıyorum. İstanbul anadolu yakası çekmeköy ve çevresi ile Ataşehir olması tercihimdir.
🔒 Üyelere Özel
2 yaşında ki british kedime erkek eş arıyorum. İstanbul anadolu yakası çekmeköy ve çevresi ile Ataşehir olması tercihimdir.
🔒 Üyelere Özel