Kedime Eş Arıyorum
British shorthair oğluma scotish fold bir kız eş arıyorum.
Özellikle British Shorthair veya Scottish Straight ırkından kedileri evimizde ağırlamak isteriz.
🔒 Üyelere Özel
Fotoğraf için: 🔒 Üyelere Özel
Özellikle British Shorthair veya Scottish Straight ırkından kedileri evimizde ağırlamak isteriz.
🔒 Üyelere Özel
Fotoğraf için: 🔒 Üyelere Özel
Merhaba 13 aylık scottish fold oğluma british eş arıyorum. İstanbul avcılardayım.
Merhaba 13 aylık scottish fold oğluma british eş arıyorum. İstanbul avcılardayım.
8 aylık oğlumuz dumana çiftleştirmek için eş arıyorum istanbul ümraniyede ikamet etmekteyiz cinsi scootitsh fold
Oglum 1,5 yaşında safkan gri (blue) renkte british shorthairdir Gölbaşı/Ankarada ikamet etmekteyiz.Aşılarını hep zamanında yaptırdık.Oglumun daha önceden tecrübeleri mevcuttur.Oglum bizimle birlikte ev ortamında yaşamaktadır.Scotish fold,Scotish straight,British shorthair cinsi dişi eş aramaktayız. 
İrt. no: 🔒 Üyelere Özel
Oglum 1,5 yaşında safkan gri (blue) renkte british shorthairdir Gölbaşı/Ankarada ikamet etmekteyiz.Aşılarını hep zamanında yaptırdık.Oglumun daha önceden tecrübeleri mevcuttur.Oglum bizimle birlikte ev ortamında yaşamaktadır.Scotish fold,Scotish straight,British shorthair cinsi dişi eş aramaktayız. 
İrt. no: 🔒 Üyelere Özel
safgan britisch bulut kızıma scotisch safgan eş arıyorum. bulgaristan doğumlu safgan 11 aylık 2 kez kızgınlık dönemini geçirdi. eşleşmeye ve sağlıklı çocuklar vermeye hazır.ilgilenenler lütfen mesaj atın veya 0553886900 nolu telefonla ulaşabilirsiniz..istanbul küçükçekmece toplukonutlarda ikamet ediyoruz. anlaşırsak uygun zamanda aracımla kedinizi alır ve tekrar bırakırım.