Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

British shorthair oğluma eş arıyorum -

British shorthair oğluma scotish fold bir kız eş arıyorum.

1 yaşındaki Scottish Fold (silver, lynx point) oğlumuza eş arıyoruz (Ankara) -

Özellikle British Shorthair veya Scottish Straight ırkından kedileri evimizde ağırlamak isteriz.

🔒 Üyelere Özel

Fotoğraf için: 🔒 Üyelere Özel

1 yaşındaki Scottish Fold (silver, lynx point) oğlumuza eş arıyoruz (Ankara) -

Özellikle British Shorthair veya Scottish Straight ırkından kedileri evimizde ağırlamak isteriz.

🔒 Üyelere Özel

Fotoğraf için: 🔒 Üyelere Özel

Acilll -

Aciiiil!!! Çiftleştirmek üzere erkek kedi arıyorum -
Kızım Lila siyam kedileri ırkından Korat cinsidir harika bir kız yaşını geçtiği için artık çiftleştirmek istiyorum kızgınlık dönemine girdi acilen soyu sopu belli yakışıklı bir damat adayı bekliyoruz Ankara da ikamet ediyoruz britisshorthair Korat Van kedisi olabilir lütfen çok acil ulaşın 🤣🤣🤣 🔒 Üyelere Özel

Aciiiil!!! Çiftleştirmek üzere erkek kedi arıyorum -
Kızım Lila siyam kedileri ırkından Korat cinsidir harika bir kız yaşını geçtiği için artık çiftleştirmek istiyorum kızgınlık dönemine girdi acilen soyu sopu belli yakışıklı bir damat adayı bekliyoruz Ankara da ikamet ediyoruz britisshorthair Korat Van kedisi olabilir lütfen çok acil ulaşın 🤣🤣🤣 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold oğluma british eş arıyorum -

Merhaba 13 aylık scottish fold oğluma british eş arıyorum. İstanbul avcılardayım. 

Merhaba 13 aylık scottish fold oğluma british eş arıyorum. İstanbul avcılardayım. 

kedime eş arıyorum -

8 aylık oğlumuz dumana çiftleştirmek için eş arıyorum istanbul ümraniyede ikamet etmekteyiz cinsi scootitsh fold 

British Shorthair Ogluma Eş (ankara) -

Oglum 1,5 yaşında safkan gri (blue) renkte british shorthairdir Gölbaşı/Ankarada ikamet etmekteyiz.Aşılarını hep zamanında yaptırdık.Oglumun daha önceden tecrübeleri mevcuttur.Oglum bizimle birlikte ev ortamında yaşamaktadır.Scotish fold,Scotish straight,British shorthair cinsi dişi eş aramaktayız. 
İrt. no: 🔒 Üyelere Özel

British Shorthair Ogluma Eş (ankara) -

Oglum 1,5 yaşında safkan gri (blue) renkte british shorthairdir Gölbaşı/Ankarada ikamet etmekteyiz.Aşılarını hep zamanında yaptırdık.Oglumun daha önceden tecrübeleri mevcuttur.Oglum bizimle birlikte ev ortamında yaşamaktadır.Scotish fold,Scotish straight,British shorthair cinsi dişi eş aramaktayız. 
İrt. no: 🔒 Üyelere Özel

britisch bulut kızıma eş arıyorum. -

safgan britisch bulut kızıma scotisch safgan eş arıyorum. bulgaristan doğumlu safgan 11 aylık 2 kez kızgınlık dönemini geçirdi. eşleşmeye ve sağlıklı çocuklar vermeye hazır.ilgilenenler lütfen mesaj atın veya 0553886900 nolu telefonla ulaşabilirsiniz..istanbul küçükçekmece toplukonutlarda ikamet ediyoruz. anlaşırsak uygun zamanda aracımla kedinizi alır ve tekrar bırakırım.