Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Safkan İran chinchilla oğluma eş ariyorum izmir -
Merhaba İzmirde yakışıklı oğluma gelin adayı arıyoruz ilgilenen olursa aşağıdaki mail adresinden iletişime geçebilirsiniz resimlerini gönderebilirim

Scottish fold erkek kedime ankaradan eş arıyorum -

Aşıları tam evden çıkmamış Scottish kedime eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold erkek kedime ankaradan eş arıyorum -

Aşıları tam evden çıkmamış Scottish kedime eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold oğluma gelin arıyorum Ankaradayım -
Ankara sincandayim Scottish fold safkan tüm asiları yapılmıştır karnemiz mevcuttur

Scottish fold oğlumuza eş arıyoruz -

1,5 yaşındaki scottish fold oğlumuza eş arıyoruz. whatsapp 🔒 Üyelere Özel İstanbul 

Chinchilla kizimiza damat ariyoruz -
İstanbul bahcelievler civarinda ikamet eden chinchilla, ragdol vb cinslerle acil gorusmemiz lazim:) Uykular haram oldu. 🔒 Üyelere Özel

Manisa Turgutlu ve yakın çevresinden safkan iran basık burun kızıma eş -

Safkan iran 2 yaşında daha önce dğm yapmamış kızıma manisa turgutlu ve yakın çevresinden safkan iran erkek eş arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mailimden ulaşabilirler

Scottish Fold kızımıza eş arıyoruz/ istanbul -
13 aylık scottish fold, hiçbir sağlık problemi yoktur, aşıları tamdır.

Scottish Fold kızımıza eş arıyoruz/ istanbul -
13 aylık scottish fold, hiçbir sağlık problemi yoktur, aşıları tamdır.

Scotish fold kızım acil eş bursa orhangazi -

alis 3 yaşında acil eş aranıyor bursada veya yalovada güzel brithis shortiyer kedisi olan varsa 🔒 Üyelere Özel ulaşabilir ismim yusuf.

Scottish fold oğluma es arıyorum izmir -
1 yaşında aşıları tam olan scottish fold oğluma dişi kedi ariyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler

Scottish fold oğluma es arıyorum izmir -
1 yaşında aşıları tam olan scottish fold oğluma dişi kedi ariyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler

Ankara blue point erkek siyam kedime eş ariyorum -

Ankara bluepoint siyam erkek kedime acil eş ariyorum. 🔒 Üyelere Özel

Ankara blue point erkek siyam acil eş ariyor -

Ankara Erkek siyam kedime acil es ariyoruz

Safkan British Shorthair kızımıza British Shorthair erkek eş arıyorum. Yer Ankara -

Safkan British Shorthair kızımıza British Shorthair erkek eş arıyorum. Yer Ankara, ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresime damat adayının resmini atabilirler.

Safkan British Shorthair kızımıza British Shorthair erkek eş arıyorum. Yer Ankara -

Safkan British Shorthair kızımıza British Shorthair erkek eş arıyorum. Yer Ankara, ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresime damat adayının resmini atabilirler.