Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

british shorthair ogluma eş arıyorum(izmir) -

british shorthair oğluma British shorthair yada scottish fold dişi arıyorum izmir bornovadayım ılgılenenler 🔒 Üyelere Özel ye mesaj atabılırler. izmir bornovadayım

Norveç Orman Dişi Kedime Eş Arıyorum -

Norveç orman pisime eş arıyorum.8-9 aylık uysal bir kız.Şuanda kızgınlık dö🔒 Üyelere Özel mailden mesaj atarsanız sevinirim.

Afyon

Scottish Fold Dişi Kedime British Eş Arıyorum (Acilll ) -

Merhaba

Merhaba 
4 yaşında ki dişi kedime acil olarak bir eş arıyorum. Cok sakin ve uslu bir kedidir :) istanbul anadolu yakasında oturuyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirniz

Scottish Fold Dişi Kedime British Eş Arıyorum (Acilll ) -

Merhaba

Merhaba 
4 yaşında ki dişi kedime acil olarak bir eş arıyorum. Cok sakin ve uslu bir kedidir :) istanbul anadolu yakasında oturuyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirniz

British shorthair oğluma scottish/british dişi arıyorum (İZMİR) -

British shorthair oğluma dişi arıyorum İZMİR

🔒 Üyelere Özel.

Mersin dişi İran-british melezi kızımıza damat arıyorum, durum acil -

Kızımız çok güzeldir bembeyazdır, yakın ırklarla çiftleştirmek istiyorum, evimiz müsait. İletişim için 🔒 Üyelere Özel

Şecereli British dişi kedime şecereli British erkek kedi arıyorum -

Şecereli British dişi kedime şecereli British erkek kedi arıyorum. Tercihim Sakarya'dır. İlgilenenler bu numaradan ulaşabilir: 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Ogluma Scottish Straight veya British Shorthair eş arıyorum. İSTANBUL İdealtepe -

Scottish Fold Ogluma Scottish Straight veya British Shorthair eş arıyorum. Yer istanbul İdealtepe iletisim no 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold kızıma scotish straight erkek eş arıyorum . -

İstanbul şişli de ikamet etmekteyiz . Misafir olarak göderebiliriz .ilk deneyimi olacaktır 

İstanbul şişli de ikamet etmekteyiz . Misafir olarak göderebiliriz .ilk deneyimi olacaktır 

British Oğluma, Scotish Eş Arıyorum Istanbul / Kadıköy -

Merhaba,

2 yaşında ki British oğlum Cesur’a, Scotish eş arıyorum. Genelde herkeste ben “kedimi vermem” algısı var maalesef. Fakat bilmeniz gereken ve okuyup öğrenmeniz gereken bir şey var; Erkek kediler genelde dişi kedilerin evine gitmez. Böyle bir şey çiftleşme sürecini uzatır. Bir haftalık bir süreç, alışma süreci, o, bu,şu derken 2 3 haftayı bulabilir. Bunun farkında olan birileri iletişime geçerse sevinirim.

İstanbul / Kadıköy

🔒 Üyelere Özel

Cesur’un resimlerine buradan ulaşabilirsiniz, 🔒 Üyelere Özel

Scottish kızımıza British eş arıyoruz-İstanbul -

Scottish kızımıza British eş arıyoruz. Evimizde misafir etmek istiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

Scottish kızımıza British eş arıyoruz. -

Scottish kızımıza British eş arıyoruz. Evimizde misafir etmek istiyoruz.🔒 Üyelere Özel

Scottish kızımıza British eş arıyoruz. Evimizde misafir etmek istiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

Scottish kızımıza British eş arıyoruz. Evimizde misafir etmek istiyoruz.

Scottihs Straight Long Hair Erkek Kedimize Scottihs Fold Eş Arıyoruz - Ankara -

Ankara'da oturuyoruz. Scottish Straight Long Hair erkek kedimize Scottish fold eş arıyoruz. İlgilenenler  0.542.634 15 11 telefona whatsapp'tan mesaj gönderebilirler.