Kedime Eş Arıyorum
british shorthair oğluma British shorthair yada scottish fold dişi arıyorum izmir bornovadayım ılgılenenler 🔒 Üyelere Özel ye mesaj atabılırler. izmir bornovadayım
Norveç orman pisime eş arıyorum.8-9 aylık uysal bir kız.Şuanda kızgınlık dö🔒 Üyelere Özel mailden mesaj atarsanız sevinirim.
Afyon

Merhaba
Merhaba
4 yaşında ki dişi kedime acil olarak bir eş arıyorum. Cok sakin ve uslu bir kedidir :) istanbul anadolu yakasında oturuyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirniz
Merhaba
Merhaba
4 yaşında ki dişi kedime acil olarak bir eş arıyorum. Cok sakin ve uslu bir kedidir :) istanbul anadolu yakasında oturuyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirniz
British shorthair oğluma dişi arıyorum İZMİR
🔒 Üyelere Özel.
Kızımız çok güzeldir bembeyazdır, yakın ırklarla çiftleştirmek istiyorum, evimiz müsait. İletişim için 🔒 Üyelere Özel
Şecereli British dişi kedime şecereli British erkek kedi arıyorum. Tercihim Sakarya'dır. İlgilenenler bu numaradan ulaşabilir: 🔒 Üyelere Özel
Scottish Fold Ogluma Scottish Straight veya British Shorthair eş arıyorum. Yer istanbul İdealtepe iletisim no 🔒 Üyelere Özel
İstanbul şişli de ikamet etmekteyiz . Misafir olarak göderebiliriz .ilk deneyimi olacaktır
İstanbul şişli de ikamet etmekteyiz . Misafir olarak göderebiliriz .ilk deneyimi olacaktır
Merhaba,
2 yaşında ki British oğlum Cesur’a, Scotish eş arıyorum. Genelde herkeste ben “kedimi vermem” algısı var maalesef. Fakat bilmeniz gereken ve okuyup öğrenmeniz gereken bir şey var; Erkek kediler genelde dişi kedilerin evine gitmez. Böyle bir şey çiftleşme sürecini uzatır. Bir haftalık bir süreç, alışma süreci, o, bu,şu derken 2 3 haftayı bulabilir. Bunun farkında olan birileri iletişime geçerse sevinirim.

İstanbul / Kadıköy
🔒 Üyelere Özel
Cesur’un resimlerine buradan ulaşabilirsiniz, 🔒 Üyelere Özel
Scottish kızımıza British eş arıyoruz. Evimizde misafir etmek istiyoruz. 🔒 Üyelere Özel
Scottish kızımıza British eş arıyoruz. Evimizde misafir etmek istiyoruz.🔒 Üyelere Özel
Scottish kızımıza British eş arıyoruz. Evimizde misafir etmek istiyoruz. 🔒 Üyelere Özel
Scottish kızımıza British eş arıyoruz. Evimizde misafir etmek istiyoruz.
Ankara'da oturuyoruz. Scottish Straight Long Hair erkek kedimize Scottish fold eş arıyoruz. İlgilenenler 0.542.634 15 11 telefona whatsapp'tan mesaj gönderebilirler.