Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Ankara İran Chinchilla oğluma eş arıyorum -
Ankarada bulunan oğlum kızgınlık dönemine girmiş bulunmakta 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel numaralardan fotoğraflarını atabilirim. Aşıları tam karnesi mevcuttur.

Disi kedime es ariyorum YER A -
1- 1.5 yas civarinda disi sarman kedime es ariyorum, evimde misafir etmek istiyorum erkek kedinizi, ankara etimesgut ikamet, 🔒 Üyelere Özel whatsaptan yszabilirsiniz tesekkurler...

1- 1.5 yas civarinda disi sarman kedime es ariyorum, evimde misafir etmek istiyorum erkek kedinizi, ankara etimesgut ikamet, 🔒 Üyelere Özel whatsaptan yszabilirsiniz tesekkurler...

Avcılardan Scottish Fold Oğlumuza Gelin Adayı Arıyoruz -
Çekirdek ailemizde bristish kızımız da vardır fakat yaşı gelmediği için eş olmalarına izin vermiyoruz. Ama oğlumuz bu durumu sıkıntı yapıyor bu yüzden ilk eşleşmesi için yeteri kadar zaman ve ilgi harcayarak evimizde bakabileceğimiz güzeller güzeli bir gelin aramaktayız. 
Istanbul Avcılar ... 

iletişim mail : [email]🔒 Üyelere Özel[/email]

Whatsup : 🔒 Üyelere Özel

[IMG]🔒 Üyelere Özel]

Avcılardan Scottish Fold Oğlumuza Gelin Adayı Arıyoruz -
Çekirdek ailemizde bristish kızımız da vardır fakat yaşı gelmediği için eş olmalarına izin vermiyoruz. Ama oğlumuz bu durumu sıkıntı yapıyor bu yüzden ilk eşleşmesi için yeteri kadar zaman ve ilgi harcayarak evimizde bakabileceğimiz güzeller güzeli bir gelin aramaktayız. 
Istanbul Avcılar ... 

iletişim mail : [email]🔒 Üyelere Özel[/email]

Whatsup : 🔒 Üyelere Özel

[IMG]🔒 Üyelere Özel]

Gri scothish fold erkek kedimize es ariyoruz -
Scothish oglumuza gebze yakinlarinda brithish shorthair disi aramaktayiz numara birakanlara donulecek fotolari gosterilecektirr

Gri scothish fold erkek kedimize es ariyoruz -
Scothish oglumuza brithish shorthair disi ariyoruz gebzedeyiz eve gelebilecek esler mesaj atabilirler

British Shorhair Silver Shaded Ekek (İstanbul) -

Full şecereli 1,5 yaşındaki oğlumuza eş arıyoruz .

Emrah : 🔒 Üyelere Özel

(ESKİŞEHİR) Dişi İran veya Chinchilla cinsi arıyorum... -

Veteriner kimliği olmakla birlikte aşıları tam 11 aylık  erkek kedimi, dişi aynı ırklara sahip kedi ile çifleştirmek istiyorum.

Eskişehir/Odunpazarı 

iletişim için;🔒 Üyelere Özel 

British Shorthair oğlumuza eş arıyoruz (İZMİR) -

Lilac  rengi uysal ve sevimli oğlumuza eş arıyoruz.

🔒 Üyelere Özel

British Shorthair oğlumuza eş arıyoruz (İZMİR) -

Lilac  rengi uysal ve sevimli oğlumuza eş arıyoruz.

🔒 Üyelere Özel

Acil Scottish Fold oğluma British dişi arıyorum -

Oğlum 8 aylık scottish fold Çanakkaledeyiz ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim

Acil Scottish Fold oğluma British dişi arıyorum -

Oğlum 8 aylık scottish fold Çanakkaledeyiz ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim

British shorthair erkek oğlum Mecnun'a scotish fold dişi arıyorum-İstanbul/Esenyurt -
Merhaba 3 yaşındaki oğlum Mecnun için scottish fold dişi kedi arıyorum. Dişi kediyi evimde ağırlamak isterim. Esenyurt ta oturmaktayım. 🔒 Üyelere Özel whatsapp dan görüşebiliriz. Not: çocuğumun aşıları tamdır.

British shorthair erkek oğlum Mecnun'a scotish fold dişi arıyorum-İstanbul/Esenyurt -
Merhaba 3 yaşındaki oğlum Mecnun için scottish fold dişi kedi arıyorum. Dişi kediyi evimde ağırlamak isterim. Esenyurt ta oturmaktayım. 🔒 Üyelere Özel whatsapp dan görüşebiliriz. Not: çocuğumun aşıları tamdır.