Kedime Eş Arıyorum
Dora iki yaşında
Aşıları tam
Tek eksiğimiz bir eş
Maltepe ve çevresindeki arkadaşlar ilgilenirlerse seviniriz
Dora iki yaşında
Aşıları tam
Tek eksiğimiz bir eş
Dora iki yaşında
Aşıları tam
Tek eksiğimiz bir eş
Kızım çok sağlıklı, aşıları tam.
Oğlumuz bir yaşına girmiş olduğu hevesle artık zamanı geldiğini söylüyor gelin adayların dikkatine ulaşmak için:🔒 Üyelere Özel(
Karabükte yaşıyoruz. 9 aylık, 4,5 kilo olan erkek Ankara Kedimize, dişi bir ankara kedisi eş arıyoruz. Daha önce hiç çiftleşmedi. Tüm aşıları ve bakımı tam. Duyu yetileri tamdır. Detaylar telefonda konuşulacaktır.
KEdimizin fotoğrafları aşağıdaki linklerdedir.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Telefon numarası: 🔒 Üyelere Özel
mail adresi: 🔒 Üyelere Özel
Karabükte yaşıyoruz. 9 aylık, 4,5 kilo olan erkek Ankara Kedimize, dişi bir ankara kedisi eş arıyoruz. Daha önce hiç çiftleşmedi. Tüm aşıları ve bakımı tam. Duyu yetileri tamdır. Detaylar telefonda konuşulacaktır.
KEdimizin fotoğrafları aşağıdaki linklerdedir.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Telefon numarası: 🔒 Üyelere Özel
mail adresi: 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
ERKEK ARIYORUZ.
Scottishfold bluepoint erkek kedime dişi ariyorum brittisj veya scottish. Fotoğraflari icin 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz
Scottishfold bluepoint erkek kedime dişi ariyorum brittisj veya scottish. Fotoğraflari icin 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz