Kedime Eş Arıyorum
kızımız 19 aylık. babası safkan siyam, kendisi de simsiyah bir siyam melezi. bakımlı, sağlıklı bir kız. bütün aşıları tam. siteye sık sık giriş yapıyorum konuya cevap yazarsanız ya da mesaj atarsanız hemen dönüş yapabilirim
kızımız 19 aylık. babası safkan siyam, kendisi de simsiyah bir siyam melezi. bakımlı, sağlıklı bir kız. bütün aşıları tam. siteye sık sık giriş yapıyorum konuya cevap yazarsanız ya da mesaj atarsanız hemen dönüş yapabilirim
Kadıköydeyiz kızınızı misafir alabiliriz. 🔒 Üyelere Özel burdan ulaşırsanız fotoğraflarını iletebilirim.
Escobardan sevgilerle :)
Scottish fold erkek kedime herhangi bir cins disi kedi araniyor istanbul maltepe 🔒 Üyelere Özel
Ankara kedisi 6.5 yaşında kızıma eş arıyorum
5.3 yaşında olan Ankara kedisi kızıma (uzun tüylü) erkek kedi arıyorum. Gaziantep
Scottish fold blue point erkek kedime british dişi kedi arıyorum
Scottish fold blue point erkek kedime british dişi kedi arıyorum
1 yaşında safkan iran kızıma acil eş arıyorum sürekli kızgınlık dönemine giriyor çevre illerdende olabilir karşı taraf gelebilecekse.
🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar lady ve liz iki dişi birman kedimiz için eş arıyoruz.
arkadaşlar lady ve liz iki dişi birman kedimiz için eş arıyoruz.
Scottish fold blue oğlumuza eş arıyoruz. Acilll
Merhaba oğlum tedi 17 aralık 2016 doğumlu çok sağlıklı bütün aşıları tam çok asil ve temiz bir britishtir. oğluma scotish veya british çifleştrmek için dişi aryorum.istanbul halkalıda ikamet etmekteyim.🔒 Üyelere Özel
istanbul Sultanbeyli de yaşıyorum 10 Aylık dişi British shorthaire eş arıyorum erkek Scottish Fold da olabilir. mısafirliğe verebilecekler tercih edilir çünkü kızım kedime çok bağlı. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilirler.
istanbul Sultanbeyli de yaşıyorum 10 Aylık dişi British shorthaire eş arıyorum erkek Scottish Fold da olabilir. mısafirliğe verebilecekler tercih edilir çünkü kızım kedime çok bağlı. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilirler.