Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Schottish fold oğluma eş arıyoruz -

9 aylık tüm aşıları yapılmış . Karnesi olan erkek kedime uygun bir eş adayı arıyoruz . İstanbul Anadolu yakası Çengelköy'de oturuyorum . 

9 aylık tüm aşıları yapılmış . Karnesi olan erkek kedime uygun bir eş adayı arıyoruz . İstanbul Anadolu yakası Çengelköy'de oturuyorum . 

Scottish fold blue point oğluma safkan brittish dişi eş arıyorum -

Oğlum Aslan 1 yaşını doldurdu kendisi Bir Scottish Fold blue point ve çok yakışıklıdır. Çiftleşme döneminde. Kendisine güzel bir safkan british cinsi dişi eş arıyoruz. Muğla Bodrumdayız.

Scottish fold blue point oğluma safkan brittish dişi eş arıyorum -

Oğlum Aslan 1 yaşını doldurdu kendisi Bir Scottish Fold blue point ve çok yakışıklıdır. Çiftleşme döneminde. Kendisine güzel bir safkan british cinsi dişi eş arıyoruz. Muğla Bodrumdayız.

safkan olmasa sibiryan kızıma acil damat arıyoruz mümkünse ist. anadolu yakasında olması tercihimizdir.... -

ev kedisi olması en önemli şartımız cins olmasına gerek yok mail adresinden iletişime geçin lütfen 

safkan olmasa sibiryan kızıma acil damat arıyoruz mümkünse ist. anadolu yakasında olması tercihimizdir.... -

ev kedisi olması en önemli şartımız cins olmasına gerek yok mail adresinden iletişime geçin lütfen 

Scottish fold kızımıza eş arıyoruz (İstanbul/Çekmeköy) -

Merhaba. Scottish fold kızımııza scottish straight ya da british shorthair eş arıyoruz. Misafirliği boyunca kendi kedimiz kadar iyi bakılacağına ve her an iletişimde olunacağına emin olabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel'dan ulaşabilirsiniz. Çalıştığım için öncelikle whatsapptan yazabilirseniz sevinirim. Sonrasında detaylı şekilde telefonda ve yüz yüze görüşebiliriz. (Evimizin ve kızımızın fotoğraflarını da dileyen olursa paylaşabilirim.)

ŞECERELİ ERKEK BRİTİSH SHORTHAİR ( İstanbul ) -

Full şecereli silver shade oğlumuza eş arıyoruz . Whatsapp'tan fotoğraf gönderebilirim .

Emrah : 🔒 Üyelere Özel

Full şecereli silver shade oğlumuza eş arıyoruz . Whatsapp'tan fotoğraf gönderebilirim .

kedime eş arıyorum -

scotich fold oğluma eş arıyorum ankara . 🔒 Üyelere Özel

kedime eş arıyorum -

scotish fold erkek kedime ankaradan eş arıyorum

britihs sorthair kızıma acil scotish fold erkek ariyorum -
Kedimin tum asilari yapilmis ciftlesme donemi gelmistir 1.5 yasindadir istanbul anadolu yakasindayim kimligi var 🔒 Üyelere Özel istediginiz saatte ariyabilirsiniz

Scottish oğluma eş arıyorum -
Oğluma avrupa yakasından eş arıyorum her cins olabilir. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

Oğluma avrupa yakasından eş arıyorum her cins olabilir. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

Oğluma eş arıyorum. Avrupa yakasından her cins olabilir. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

BRİTİSH SHORTHAİR OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ ANKARA -
British shorthair oğlumuza British veya Scottish Fold eş arıyoruz. İlgilenenlerin WhatsApp veya mail ile iletişime gecmelerini rica ederiz. Ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel