Kedime Eş Arıyorum
9 aylık tüm aşıları yapılmış . Karnesi olan erkek kedime uygun bir eş adayı arıyoruz . İstanbul Anadolu yakası Çengelköy'de oturuyorum .
9 aylık tüm aşıları yapılmış . Karnesi olan erkek kedime uygun bir eş adayı arıyoruz . İstanbul Anadolu yakası Çengelköy'de oturuyorum .
Oğlum Aslan 1 yaşını doldurdu kendisi Bir Scottish Fold blue point ve çok yakışıklıdır. Çiftleşme döneminde. Kendisine güzel bir safkan british cinsi dişi eş arıyoruz. Muğla Bodrumdayız.
Oğlum Aslan 1 yaşını doldurdu kendisi Bir Scottish Fold blue point ve çok yakışıklıdır. Çiftleşme döneminde. Kendisine güzel bir safkan british cinsi dişi eş arıyoruz. Muğla Bodrumdayız.
ev kedisi olması en önemli şartımız cins olmasına gerek yok mail adresinden iletişime geçin lütfen
ev kedisi olması en önemli şartımız cins olmasına gerek yok mail adresinden iletişime geçin lütfen
Merhaba. Scottish fold kızımııza scottish straight ya da british shorthair eş arıyoruz. Misafirliği boyunca kendi kedimiz kadar iyi bakılacağına ve her an iletişimde olunacağına emin olabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel'dan ulaşabilirsiniz. Çalıştığım için öncelikle whatsapptan yazabilirseniz sevinirim. Sonrasında detaylı şekilde telefonda ve yüz yüze görüşebiliriz. (Evimizin ve kızımızın fotoğraflarını da dileyen olursa paylaşabilirim.)
Full şecereli silver shade oğlumuza eş arıyoruz . Whatsapp'tan fotoğraf gönderebilirim .
Emrah : 🔒 Üyelere Özel
Full şecereli silver shade oğlumuza eş arıyoruz . Whatsapp'tan fotoğraf gönderebilirim .
scotich fold oğluma eş arıyorum ankara . 🔒 Üyelere Özel
scotish fold erkek kedime ankaradan eş arıyorum