Kedime Eş Arıyorum
oğlum 9 aylık 3 gündür kızgınlık döneminde acil eş aranıyor istanbul gaziosmanpaşa iletişim için 🔒 Üyelere Özel dişiyi eivimizde ağırlamak istiyoruz.
oğlum 9 aylık 3 gündür kızgınlık döneminde acil eş aranıyor istanbul gaziosmanpaşa iletişim için 🔒 Üyelere Özel dişiyi eivimizde ağırlamak istiyoruz.
Oğluşum 1,5 yaşında sarı safkan persion eskişehir.
Kızgınlık döneminde ve acil kendi ırkından safkan eş arıyorum.
🔒 Üyelere Özel 09:00- 20.00 arası iletişime geçebilirsiniz.( 20:00 dan sonra yapılan aramalara cevap verilmeyecektir.)
Oğlum Pasha için özellikle Scottish fold dişi arıyorum. Oğlum 2 yaşında safkan British shorthair cinsi ve aşıları tamdır. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirler.
Muğla Milasta Safkan Scottish Fold Erkek kedimiz için tercihen Scotish Straightyada British Shorthair dişi eş aramaktayız ( farklı ırklar kesinlikle olmaz) . Kedimiz Çok sağlıklı , aşıları tam ,evde yaşayan, iri bir safkandır.
Merhaba . Çiftleşme döneminde olan 1 yaşındaki full secereli black silver shaded erkek kedime eş arıyorum . İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel'dan ulaşabilir . Emrah.
Çiftleşme döneminde olan 1 yaşında British Shorthair Black Silver Shaded erkek kedime dişi eş arıyorum . İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel'dan ulaşabilir .Emrah.
Oğlum 3 yasında çok yakışıklıdır ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden arayabilir
İrtibat tel:🔒 Üyelere Özel