Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

acil exotic shorthair oğluma eş arıyorum - istanbul -

oğlum 9 aylık 3 gündür kızgınlık döneminde acil eş aranıyor istanbul gaziosmanpaşa iletişim için 🔒 Üyelere Özel dişiyi eivimizde ağırlamak istiyoruz.

oğlum 9 aylık 3 gündür kızgınlık döneminde acil eş aranıyor istanbul gaziosmanpaşa iletişim için 🔒 Üyelere Özel dişiyi eivimizde ağırlamak istiyoruz.

safkan erkek iran dişi eş arıyorum -

Oğluşum 1,5 yaşında sarı safkan persion eskişehir.

Kızgınlık döneminde ve acil kendi ırkından safkan eş arıyorum.

🔒 Üyelere Özel  09:00- 20.00 arası iletişime geçebilirsiniz.( 20:00 dan sonra yapılan aramalara cevap verilmeyecektir.)

Van kirmasi disi kedime es ariyorum -
Istanbul avcilarda oturuyoruz acil es ariyoruz 🔒 Üyelere Özel wpden yazabilirsiniz

Wiskasy kedi -
Bir yaşında dışı aynı cins yada chinchilla erkek arıyorum ciftlestirmek icin

Wiskasy kedi -

Wiskasy kedi -

Wiskasy kedi -

Wiskasy kedi -

Wiskasy kedi -

Kedime eş arıyorum izmir -

Oğlum Pasha için özellikle Scottish fold dişi arıyorum. Oğlum 2 yaşında safkan British shorthair cinsi ve aşıları tamdır. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirler.

Muğla milas saf scotish fold oğlumuza gelin arıyoruz -

Muğla Milasta Safkan Scottish Fold Erkek kedimiz için tercihen Scotish Straightyada British Shorthair dişi eş aramaktayız ( farklı ırklar kesinlikle olmaz) . Kedimiz Çok sağlıklı , aşıları tam ,evde yaşayan, iri bir safkandır.

British Shorthair Erkek-İstanbul -

Merhaba . Çiftleşme döneminde olan 1 yaşındaki full secereli black silver shaded erkek kedime eş arıyorum . İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel'dan ulaşabilir . Emrah.

British Shorthair Erkek-İstanbul -

Çiftleşme döneminde olan 1 yaşında British Shorthair Black Silver  Shaded erkek kedime dişi eş arıyorum . İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel'dan ulaşabilir .Emrah.

British shorthair bluepoint oğluma kız arıyoruz bursa -

Oğlum 3 yasında çok yakışıklıdır ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden arayabilir

SCOTTISH FOLD-ANKARA -
6 aylik disi yasini doldurunca biritish shorthair blue point es ariyoruz.iletisim 🔒 Üyelere Özel

scottish fold ANKARA -
6 aylik disi yasini doldurunca biritish shorthair blue point es ariyoruz.iletisim 🔒 Üyelere Özel

scottish fold ANKARA -