Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Scottish Fold Sarı renkli Erkek kedimize eş arıyoruz. -

Scottish Fold Sarı renkte erkek kedimiz var ve eş arıyoruz. İstanbul Anadolu Yakası. 

Scottish Fold Sarı renkte erkek kedimiz var ve eş arıyoruz. İstanbul Anadolu Yakası. 

kedime eş -

kedime eş arıyorum ama ilan veremiyorum burdan yardımcı olursanız sevinirim..

van kedisi oğlumuza eş arıyoruz -

van kedisi oğlumuza eş arıyoruz 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL ANADOLU YAKASI

van kedisi oğlumuza eş arıyoruz -

van kedisi oğlumuza eş arıyoruz 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL ANADOLU YAKASI

BRİTİSH SHORTHAİR OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ ANKARA -
British shorthair oğlumuza British veya Scottish Fold eş arıyoruz. İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel whatsaptan iletişime gecmelerini rica ederim.

Scottish fold oğlumuza eş arıyoruz... -

Merhaba, scottish fold oğlumuz Mısır, 1 buçuk yaşında ve kendisine eş arıyoruz. Bostancı/İstanbul'da ikamet ediyoruz. İlgilenenler geri dönüş yaparsa çok seviniriz. 

exotic shorthair oğluma eş arıyorum -

2 yaşındaki oğluma eş arıyorum . İstanbul kartal'da oturuyoruz iletişim için 🔒 Üyelere Özel 

Silver Shaded Brithis Erkek Kedimize Eş Arıyoruz (İstanbul) -

Full şecerelidir . Bütün aşıları tamamdır . 

Emrah : 🔒 Üyelere Özel

Silver Shaded Brithis Erkek Kedimize Eş Arıyoruz (İstanbul) -

Full şecerelidir . Bütün aşıları tamamdır . 

Emrah : 🔒 Üyelere Özel

İstanbul Erkek iran persian oğluma eş arıyorum -

1 yaşında tüm aşıları tamdır.düşünen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilir.istanbul maltepedeyiz.

İstanbul Erkek iran persian oğluma eş arıyorum -

1 yaşında tüm aşıları tamdır.düşünen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilir.istanbul maltepedeyiz.

Scottish fold chocolate -
Başakşehir/ 9 aylık scottish fold chocolate oğluma eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold chocolate -
Başakşehir/ 9 aylık scottish fold chocolate oğluma eş arıyorum

1 yaşındaki British Shorthair oğluma eş arıyorum -

Tam kızışma döneminde olan oğlum için eş aramaktayım. Beyaz  renkli sakin çok akıllı bir kedidir oğlum. İlgilenen kişilerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmasını rica ederim. 

Tam kızışma döneminde olan oğlum için eş aramaktayım. Beyaz  renkli sakin çok akıllı bir kedidir oğlum. İlgilenen kişilerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmasını rica ederim.