Kedime Eş Arıyorum
Scottish Fold Sarı renkte erkek kedimiz var ve eş arıyoruz. İstanbul Anadolu Yakası.
Scottish Fold Sarı renkte erkek kedimiz var ve eş arıyoruz. İstanbul Anadolu Yakası.
kedime eş arıyorum ama ilan veremiyorum burdan yardımcı olursanız sevinirim..
van kedisi oğlumuza eş arıyoruz 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL ANADOLU YAKASI
van kedisi oğlumuza eş arıyoruz 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL ANADOLU YAKASI
Merhaba, scottish fold oğlumuz Mısır, 1 buçuk yaşında ve kendisine eş arıyoruz. Bostancı/İstanbul'da ikamet ediyoruz. İlgilenenler geri dönüş yaparsa çok seviniriz.
2 yaşındaki oğluma eş arıyorum . İstanbul kartal'da oturuyoruz iletişim için 🔒 Üyelere Özel
Full şecerelidir . Bütün aşıları tamamdır .
Emrah : 🔒 Üyelere Özel
Full şecerelidir . Bütün aşıları tamamdır .
Emrah : 🔒 Üyelere Özel
1 yaşında tüm aşıları tamdır.düşünen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilir.istanbul maltepedeyiz.
1 yaşında tüm aşıları tamdır.düşünen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilir.istanbul maltepedeyiz.
Tam kızışma döneminde olan oğlum için eş aramaktayım. Beyaz renkli sakin çok akıllı bir kedidir oğlum. İlgilenen kişilerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmasını rica ederim.
Tam kızışma döneminde olan oğlum için eş aramaktayım. Beyaz renkli sakin çok akıllı bir kedidir oğlum. İlgilenen kişilerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmasını rica ederim.