Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

kedime eş arıyorum -

iran kedisi erkek kedime eş arıyoruz(izmir)

kedime eş arıyorum -

iran kedisi erkek kedime eş arıyoruz

Ankara kedime erkek eş arıyorum sakarya-kocaeli -
Henüz 7-8 aylık ilk defa ciftlesecek olan olan kızımızın durumu acil Sakarya'da oturuyoruz ancak izmite de sürekli gidip geliyoruz

BRİTİSH SHORTHAİR OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ ANKARA -
3 yaşındaki British shorthair oğlumuza British veya Scottish Fold eş arıyoruz. İlgilenenlerin mail 🔒 Üyelere Özel veya WhatsApp tan 🔒 Üyelere Özel iletişime gecmelerini rica ederiz. Ankara.

SİYAM CİNSİ ERKEK KEDİMİZE EŞ ARIYORUZ -

10 AYLIK AŞILARI TAM.EVİMİZDE MİSAFİR EDEBİLRİZ.ANKARADA İKAMET EDİYORUZ.🔒 Üyelere Özel

bluepoint sibirya erkek kedime eş arıyorum -

Tüm Aşıları tamam olan, cok uysal, 16 aylık erkek bluepoint sibirya kedimize, kisirlastirmadan evvel 1 kereye mahsus eş aramaktayız. 

Nedeni ise çocuklarımızin 1 yavru istemesi😊 daha sonra kısırlaştıraçarız. 

Kedimiz uzun tüylü bir kedi olduğu için,  eş tercihimiz çinçila,  İran,  sibirya öncelikli. 

Ilgilenenlerden acil bilgi bekliyoruz. (İstanbul Besiktas )

Merhaba,

16 aylık, uzun tüylü, cok uysal bir erkek bluepoint sibirya kedimiz var.(istanbul besiktas)

Tüm Aşıları tamam. 

Artık zor zamanlari geldiği için kısırlaştırmak istiyoruz, ama kisirlastirmadan evvel bir defaya mahsus çiftleştirmek istiyoruz. Çünkü çocuklarimiz 1 yavru istiyor 😊

Çinçila, İran, sibirya gibi uzun tüylü bir dişi olması önceliğimiz. 

Fotoğraf da paylaşabilirim. 

İlgilenenlerden acil bilgi bekliyorum. 

Merhaba,

16 aylık, uzun tüylü, cok uysal bir erkek bluepoint sibirya kedimiz var.(istanbul besiktas)

Tüm Aşıları tamam. 

Artık zor zamanlari geldiği için kısırlaştırmak istiyoruz, ama kisirlastirmadan evvel bir defaya mahsus çiftleştirmek istiyoruz. Çünkü çocuklarimiz 1 yavru istiyor 😊

Çinçila, İran, sibirya gibi uzun tüylü bir dişi olması önceliğimiz. 

Fotoğraf da paylaşabilirim. 

İlgilenenlerden acil bilgi bekliyorum. 

British Short Hair erkek kedimize eş arıyoruz. -

2 yaşında, sağlığı ve kilosu yerinde, blue british short hair delikanlımıza, eş arıyoruz. Bursadayım. 

2 yaşında, sağlığı ve kilosu yerinde, blue british short hair delikanlımıza, eş arıyoruz. Bursadayım. 

1 yaşındaki british shorthair oğlumuza eş arıyoruz. -

merhaba ,

1 yaşındaki british shorthair oğlumuza eş arıyoruz.aşıları tam ve sağlıklıdır,avrupa yakası tercihimiz ama anadolu yakasındanda bir talip çıksa hayır demeyeceğiz zira durum vahim :)

ilgilenenlerin aşağıdaki telefondan ulaşmalarını rica ederim.

sadık ceviz 

🔒 Üyelere Özel

merhaba ,

1 yaşındaki british shorthair oğlumuza eş arıyoruz.aşıları tam ve sağlıklıdır,avrupa yakası tercihimiz ama anadolu yakasındanda bir talip çıksa hayır demeyeceğiz zira durum vahim :)

sadık ceviz 

🔒 Üyelere Özel

merhaba ,

sadık ceviz 

🔒 Üyelere Özel

Britisch Shortheir kızımıza damat arıyoruz -

Kızımız henüz bir buçuk yaşında ve 3 kg sağlıklı bir kedi. Kızımız kadar sağlılklı ve aynı yaşlarda bir erkek arıyoruz. Tel 🔒 Üyelere Özel/İzmir

Kızımız henüz bir buçuk yaşında ve 3 kg sağlıklı bir kedi. Kızımız kadar sağlılklı ve aynı yaşlarda bir erkek arıyoruz. Tel 🔒 Üyelere Özel/İzmir