Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Britisch Shortheir kızımıza damat arıyoruz -

Kızımız henüz bir buçuk yaşında ve 3 kg sağlıklı bir kedi. Kızımız kadar sağlılklı ve aynı yaşlarda bir erkek arıyoruz. Tel 🔒 Üyelere Özel/İzmir

Kızımız henüz bir buçuk yaşında ve 3 kg sağlıklı bir kedi. Kızımız kadar sağlılklı ve aynı yaşlarda bir erkek arıyoruz. Tel 🔒 Üyelere Özel/İzmir

Kızımız henüz bir buçuk yaşında ve 3 kg sağlıklı bir kedi. Kızımız kadar sağlılklı ve aynı yaşlarda bir erkek arıyoruz. Tel 🔒 Üyelere Özel

kedime acil eş. -

NEBELUNG CİNSİ KIZIMA ACİL EŞ ARIYORUM. İSTANBUL/ Merter

kedime acil eş. -

NEBELUNG CİNSİ KIZIMA ACİL EŞ ARIYORUM. İSTANBUL/ Merter

Scottish Fold Shorthair Dişi Kedime Damat Arıyorum (Ankara) -
Aşıları yapılmış uysal mi uysal kızım sophie ye evimizde misafir edebileceğimiz British cinsi damat arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

Aşıları yapılmış uysal mi uysal kızım sophie ye evimizde misafir edebileceğimiz British cinsi damat arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

British shorthair ogluma disi kedi ariyoruz -
Merhaba ist amadolu yakasi oglumuzu evinde misafir edebilecek bir aile ariyoruz 🔒 Üyelere Özel

Yakışıklı oglumuza eş arıyoruz -
İstanbul Maltepe de ikamet ediyoruz. Kedimizin aşıları tamdır. Profesyonel mamalarla beslendi. Acil oglumuza eş arıyoruz

İstanbul Maltepe de ikamet ediyoruz. Kedimizin aşıları tamdır. Profesyonel mamalarla beslendi. Acil oglumuza eş arıyoruz

İran Persian oğlumuza eş arıyoruz Acil İst.Maltepe -

Merhaba,   İstanbul Anadolu yakasında oturan  tercihen İran veya Chincilla cinsi sağlıklı bir dişi arıyoruz, ilgilenenler irtibat kurabilir whatsapp 🔒 Üyelere Özel Gamer 

British damat adayı aranıyor!! İstanbul anadolu -
Scottish kızımızın aşıları tamdır. 1 yasına yeni girdi. İletişim için 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.

British damat adayı aranıyor!! İstanbul anadolu -
Scottish kızımızın aşıları tamdır. 1 yasına yeni girdi. İletişim için 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.

Scotish fold oğlumuza eş arıyoruz İzmir -

Merhabalar 1 yaşındaki Scottish Fold oğlumuz Efe'ye  eş arıyoruz. 2 defa baba oldu.iletişime geçmek isteriz. Şencan kilimci 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Yakışıklımıza Gelin Arıyoruz :) Gebze -

Scottish Fold yakışıklımıza British fold gelin aranmaktadır. Kedimizin tüm aşıları tamdır. Gelinimizi evimizde ağırlayabilriz. WhatsApp'dan veya irtibata geçebilirsiniz.

Gebze Mutlukent

İrtibat : 🔒 Üyelere Özel

GSM: 🔒 Üyelere Özel