Kedime Eş Arıyorum
Kızımız henüz bir buçuk yaşında ve 3 kg sağlıklı bir kedi. Kızımız kadar sağlılklı ve aynı yaşlarda bir erkek arıyoruz. Tel 🔒 Üyelere Özel/İzmir
Kızımız henüz bir buçuk yaşında ve 3 kg sağlıklı bir kedi. Kızımız kadar sağlılklı ve aynı yaşlarda bir erkek arıyoruz. Tel 🔒 Üyelere Özel/İzmir
Kızımız henüz bir buçuk yaşında ve 3 kg sağlıklı bir kedi. Kızımız kadar sağlılklı ve aynı yaşlarda bir erkek arıyoruz. Tel 🔒 Üyelere Özel
NEBELUNG CİNSİ KIZIMA ACİL EŞ ARIYORUM. İSTANBUL/ Merter
NEBELUNG CİNSİ KIZIMA ACİL EŞ ARIYORUM. İSTANBUL/ Merter
Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında oturan tercihen İran veya Chincilla cinsi sağlıklı bir dişi arıyoruz, ilgilenenler irtibat kurabilir whatsapp 🔒 Üyelere Özel Gamer
Merhabalar 1 yaşındaki Scottish Fold oğlumuz Efe'ye eş arıyoruz. 2 defa baba oldu.iletişime geçmek isteriz. Şencan kilimci 🔒 Üyelere Özel
Scottish Fold yakışıklımıza British fold gelin aranmaktadır. Kedimizin tüm aşıları tamdır. Gelinimizi evimizde ağırlayabilriz. WhatsApp'dan veya irtibata geçebilirsiniz.
Gebze Mutlukent
İrtibat : 🔒 Üyelere Özel
GSM: 🔒 Üyelere Özel