Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Dişi Chilcila İran Kedisi -

8 Aylık Dişi iran Chilcila kedimize Erkek iran chilcila, Ragdoll veya exotic shorthair cinsi eş arıyoruz. Tüm aşıları tamdır. Ayrıca Kendi evimizde ağırlamak istiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

8 Aylık Dişi iran Chilcila kedimize Erkek iran chilcila, Ragdoll veya exotic shorthair cinsi eş arıyoruz. Tüm aşıları tamdır. Ayrıca Kendi evimizde ağırlamak istiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

8 Aylık Dişi iran Chilcila kedimize Erkek iran chilcila, Ragdoll veya exotic shorthair cinsi eş arıyoruz. Tüm aşıları tamdır. Ayrıca Kendi evimizde ağırlamak istiyoruz. 

8 Aylık Dişi iran Chilcila kedimize Erkek iran chilcila, Ragdoll veya exotic shorthair cinsi eş arıyoruz. Tüm aşıları tamdır. Ayrıca Kendi evimizde ağırlamak istiyoruz. 

Yakışılı Chinchilla Oğlumuza Eş Arıyoruz - SAMSUN -

Oğlumuzun hem kendi hem karakteri harikadır. 
Samsun'da bulunan dişi bir chinchilla kediyle çiftleştirip bu güzelliğin soyunu muhafaza etmek istiyoruz.

Av. Nurullah YARLIGAÇ
0 (530) 995 55 39
🔒 Üyelere Özel

BRİTİSH SHORTHAİR OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ ANKARA -
Sağlıklı aşıları tam British Shorthair oğlumuza Scottish Fold veya British Shorthair eş arıyoruz. İlgilenenlerin email 🔒 Üyelere Özel veya WhatsApp 🔒 Üyelere Özel iletişime gecmelerini rica ederiz

SCOTTİSH FOLD OĞLUMA EŞ ARIYORUM. -

Merhaba Oğlum Aşk kızgınlık döneminde ve fenalarda smileyAşıları tam cool bir kedi çiftleştirmeyi düşünürseniz iletişim bilgim 🔒 Üyelere Özel İyi günler. :)

SCOTTİSH FOLD OĞLUMA EŞ ARIYORUM. -

Merhaba Oğlum Aşk kızgınlık döneminde ve fenalarda smileyAşıları tam cool bir kedi çiftleştirmeyi düşünürseniz iletişim bilgim 🔒 Üyelere Özel İyi günler. :)

SCOTTİSH FOLD OĞLUM AŞK A EŞ ARIYORUM. -

Merhaba Oğlum Aşk kızgınlık döneminde ve fenalarda smileyAşıları tam cool bir kedi çiftleştirmeyi düşünürseniz iletişim bilgim 🔒 Üyelere Özel İyi günler. :)

kedime acil eş. -

Nebelung cinsi 4yaşındakikızıma eş arıyorum. İstanbul merter tarafındayım. Kendi cinsi olması gerekmiyor.

kedime acil eş. -

Nebelung cinsi 4yaşındakikızıma eş arıyorum. İstanbul merter tarafındayım. Kendi cinsi olması gerekmiyor.

kedime acil eş. -

Kizimiza es araniyor ( sisli ) -

Merhaba,

2 yasinda tekir beyaz siyah sakin iyi huylu prensesimize bir defaya mahsus olmak uzere es ariyoruz. İlgilenenler icin mail adresim;

🔒 Üyelere Özel

Bomonti / istanbul

1 yaşında oğlum Scotich Fold Red Point e gelin arıyoruz,İstanbul Anadolu yakasında -

Kedim Miço uysal, mavi gözlü beyaz-krem renkli çok tatlı bir kedi.

Anadolu yakasında cins dişi kediniz var ise ulaşın.

🔒 Üyelere Özel

kedime eş arıyorum -

iran kedisi erkek kedime eş arıyoruz(izmir)

kedime eş arıyorum -

kedime eş arıyorum -