Kedime Eş Arıyorum
Merhaba 11 aylık russian blue kızıma yine aynı cinsten eş arıyorum. Evimde misafir etmek üzere. İstanbul
Merhaba 11 aylık russian blue kızıma yine aynı cinsten eş arıyorum. Evimde misafir etmek üzere. İstanbul
ankara yenimahallede oturuyorum.erkek tekir kedime eş arıyorum
2 yaşındaki oğlumuz dumana eş arıyoruz. Düzenli veteriner kontrolünde aşıları tamdır. ilgilenenler burada veya telefonla ulaşabilir.
Emre üstüner
🔒 Üyelere Özel
[url=🔒 Üyelere Özel][img]🔒 Üyelere Özel][/url]
2 yaşındaki oğlumuz dumana eş arıyoruz. Düzenli veteriner kontrolünde aşıları tamdır. ilgilenenler burada veya telefonla ulaşabilir.
Emre üstüner
🔒 Üyelere Özel
British shorthair black shaded cinsi erkek kedimize eş arıyoruz . Full şecereli ve aşıları tamdır .
Emrah : 🔒 Üyelere Özel
British shorthair black
Pablo 1 yaşında ve tüm aşıları yapılmış Russian Blue cinsinde yakışıklı evladımızdır İzmir/Bayraklı da yaşıyor dişi talipleri bekliyoruz .
🔒 Üyelere Özel
Bana burdan ulaşabilirsiniz fotoğraflarınıda atabilirim
Oglumuz 9 aylık kızgınlığa girdi. Yavrumuz olsun da istiyoruz.. iletişim için 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz
1,5 yaşında
daha önce hiç eşleşmemiş
Scottish Fold Cream oğlumuza uygun Scottish Straight ya da British Shorthair (ya da longhair) eş arıyoruz.
Gelinimizi misafir edebiliriz ya da oğlumuzu misafir verebiliriz.
İletişim: 🔒 Üyelere Özel GÖKHAN
Instagram sayfamız: 🔒 Üyelere Özel
1,5 yaşında
daha önce hiç eşleşmemiş
Scottish Fold Cream oğlumuza uygun Scottish Straight ya da British Shorthair (ya da longhair) eş arıyoruz.
Gelinimizi misafir edebiliriz ya da oğlumuzu misafir verebiliriz.
İletişim: 🔒 Üyelere Özel GÖKHAN
Instagram sayfamız: 🔒 Üyelere Özel
Scottish Fold disi kedimize
british sh erkek ariyoruz.
Ankara
wp no : 🔒 Üyelere Özel