İstanbulda tek yaşıyorum. Mümkünse yavrudan alıp büyütmek istiyorum. Golden ve erkek olması tercihim. Ücretsiz veya çok uygun bir fiyata verebilecek olanların benimle iletişim kurmasını rica ediyorum. Daha önce bir golden yavrudan alıp büyüttüm 1yaşına kadar.
Apartman dairesinde bakıcam fakat evim büyük ve müsait. Gerçekten çok istiyorum ve iyi bakılacağıma emin olabilirsiniz.
Merhaba. Ben Antalya`da yaşıyorum. Gerçekten çok iyi bir hayvanseverim. Bana vereceğiniz bir Papillon, girdiği gireceği en güzel yuvayı bulmuş olur. Maddi durumum çok iyi olmadığı için bir türlü alamadım ama çok seviyorum ve istiyorum. Ücretsiz veya cüzi fiyat dememin sebebi bu. Yoksa onlara hayat bile değer. Lütfen eğer ilgileniyorsanız benimle irtibata geçin. Vereceğiniz Papillon`a köpek gibi değil, bir kardeşim gibi bakmak için alıyorum, ona gözüm gibi bakacağımdan ve emin ellerde olacağından hiç şüpheniz olmasın. Buna garanti veriyorum.
Mail adresim:
🔒 Üyelere Özel
makul bir fiyata 3 aylık pug yavrusu ariyorum. makul fiyat dedigim 250 300 tldir :) cok sey istiyor olabilirim. evden calisiyorum ve istanbul`da yasiyorum. dogdugumda evimizde kopek vardi ve hala da ailemin evinde 2 kopegimiz var. esimle ben de evimizde bu sıcaklıgı yasamak istiyoruz. eger elinizde ya da tanidiginizda pug yavrusu varsa benimle 🔒 Üyelere Özel adrsinden irtibata gecin lutfen.
makul bir fiyata 3 aylık pug yavrusu ariyorum. makul fiyat dedigim 250 300 tldir :) cok sey istiyor olabilirim. evden calisiyorum ve istanbul`da yasiyorum. dogdugumda evimizde kopek vardi ve hala da ailemin evinde 2 kopegimiz var. esimle ben de evimizde bu sıcaklıgı yasamak istiyoruz. eger elinizde ya da tanidiginizda pug yavrusu varsa benimle 🔒 Üyelere Özel adrsinden irtibata gecin lutfen.
Arkadaşlar ç.kalede köpek arıyorum. rott yda alman kurdu.sibiryada olabilir ama en önce rott arıyorm.Kendı köpegımın yanına arkadas olcak ucretsız olması daha ıı olur fakat ucretlı olursada cok para weremem dogrusu cunku yeterınce masraflarım var.benımkı sadece sevgıden kaynaklanan bısey ve köpeklerle ılgılenmyı cok sevı🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel nolu tlfden bana ulasbılırsınız.egerkı sehırdısından wermek ısteyen olursa her masraf bana aıttır:)
Arkadaşlar ç.kalede köpek arıyorum. rott yda alman kurdu.sibiryada olabilir ama en önce rott arıyorm.Kendı köpegımın yanına arkadas olcak ucretsız olması daha ıı olur fakat ucretlı olursada cok para weremem dogrusu cunku yeterınce masraflarım var.benımkı sadece sevgıden kaynaklanan bısey ve köpeklerle ılgılenmyı cok sevı🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel nolu tlfden bana ulasbılırsınız.egerkı sehırdısından wermek ısteyen olursa her masraf bana aıttır:)
Merhaba arkadaşlar;
Yaptığım detaylı inceleme sonucu eşimle dairemizde bakmaya en uygun köpeğin bir beagle olduğuna karar verdik. Beagleımızı daha yavru iken edinmek istiyoruz. Bu sayede köpeğimizin her anını bire bir yaşamak , bize daha kolay alışmasını sağlamak istiyoruz. Beagle yavrulayacak köpeği olan ya da 1-2 aylık yavru erkek beagleı olan arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim.
msn: 🔒 Üyelere Özel
cep: 🔒 Üyelere Özel
Merhaba arkadaşlar;
Yaptığım detaylı inceleme sonucu eşimle dairemizde bakmaya en uygun köpeğin bir beagle olduğuna karar verdik. Beagleımızı daha yavru iken edinmek istiyoruz. Bu sayede köpeğimizin her anını bire bir yaşamak , bize daha kolay alışmasını sağlamak istiyoruz. Beagle yavrulayacak köpeği olan ya da 1-2 aylık yavru erkek beagleı olan arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim.
msn: 🔒 Üyelere Özel
cep: 🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar Kurt,Rott,Labr,Kangal Gibi Büyük Bir Köpeği İşyerimin Bahçesinde Beslemek İçin Arıyorum.Neden Büyük Derseniz Hem Büyük Köpeklerden Hoşlanıyorum Hemde Birazda Olsa Bekçilik Yapabilsin İstiyorum.Yaşı Farketmez Dişi Erkek Farketmez İyi Huylu Olsun Yeter :) Tuvalet eğitimi vs.Ben Verebilirim Bilgiliyimdir Bu konudada :) Bursa`dan ve ücretsiz olması Tercihimdir..Malum Öğrenciyiz :)
Arkadaşlar Bodrum ilçesinde veya yakın yarlerde köpeği yeni yavru yapmış veya vermek isteyenler irtibana geçerse sevinirim. Bahçeli bir evde oturuyoruz. Evli ve çocuksuz. 🔒 Üyelere Özel
arkadaslar Grönland Köpeği almak istiyorum fakat ilçedeyim ve burda alabilicegim biyer yok sanırım turkiyede pek fazla yok. satan arkadaslar veya satılan pethshoplar veya internet siteleri lütfen yazın !!!!
arkadaslar Grönland Köpeği almak istiyorum fakat ilçedeyim ve burda alabilicegim biyer yok sanırım turkiyede pek fazla yok. satan arkadaslar veya satılan pethshoplar veya internet siteleri lütfen yazın !!!!
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.