Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

GOLDEN RETRİEVER & LABRADOR ARIYORUM-İZMİR -
İZMİRDEYİM GOLDEN YA DA LABRADOR YAVRUSU ARIYORUM SAYGILAR, SEVGİLER...

GOLDEN RETRİEVER & LABRADOR ARIYORUM-İZMİR -
İZMİRDEYİM GOLDEN YA DA LABRADOR YAVRUSU ARIYORUM SAYGILAR, SEVGİLER...

ÇOK UYGUN ALMAN KURT KÖPEĞİ -
YER SORUNU NEDENİYLE 2 YASINDAKİ DİŞİ ALMAN KURDUMU SATMAK DURUMUNDAYIM İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel NOLU TELDEN VEYA 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN BANA ULASABİLİRLER

ÇOK UYGUN ALMAN KURT KÖPEĞİ -
YER SORUNU NEDENİYLE 2 YASINDAKİ DİŞİ ALMAN KURDUMU SATMAK DURUMUNDAYIM İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel NOLU TELDEN VEYA 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN BANA ULASABİLİRLER

Satılık , American Boxer -
Satılık , American Boxer American Boxer , 2 Yaşında Eğitim Olarak Tuvalet Alışkanlığı, Uysallığı, Komut İle Hareket Etmesi, Ayrıca ÇOK İyi Bir Bekçi Köpeğidir .. Köpeğin Resmi İçin TIKLAYINIZ ; 🔒 Üyelere Özel

lütfen yardım !!! pitbul,boxer,rot,husky vs. -
Bir köpeğim olsun çok istiyorum.Apartmanda oturmaktayım.geçen ay 70 ytl verip ne olduğu belirsiz bir kişiden pitbull aldım.fakat satan kişi hayvanın hasta olduğunu söyledi, bana geldikten 2 hafta sonra geri aldı.başka bir köpek getireceğim sana dedi ve kayıplara karıştı.Çok üzüldüm gerçekten.Adana`da oturmaktayım ve şimdi elinde fazla yavrusu olan birisi pitbull,boxer,rott,husky,labrador,kurt vs. hiç farketmez bunlardan bana da bir yavru verirlerse çok sevinirim.yardımcı olun lütfen evimin balkonu geniş orda besleyeceğim bir akıl verin lütfen. :( NOT: Adana`da oturmaktayım.

jack russell terrier -
Onu Çok Seviyorum...(gerçek hayvan severlerin dikkatine) Merhaba Pantom`u 1 aylıkken satın aldım ve onunla birlikte yaşamaya başladım kısa zamanda en büyük mutluluk kaynağım oluverdi.Ancak eğitimim gereği yurt dışına gitmek zorundayım hiç istemeyerekte olsa onu vermek zorundayım.Ve kesinlikle bi ücret karşılığı değil tek istediğim ona sevgi verilmesi.Şuan 1,5 yaşında ama hala yavru bi köpek gibi minicik.Tüm aşıları ve parazit arındırmaları düzenli olarak yapıldı.Cinsi jack russell terrier.Son derece akıllı,sevimli ve oyuncu bi bıdıktır.Bitmeyen enerjisiyle sürekli neşe kaynağı:))Tuvalet alışkanlığı var bu konuda kesinlikle sıkıntı yaratmayacaktır ayrıca otur,kalk,gel,bekle komutlarını biliyor.Tüm aşı ve tedavilerinin kayıtlı olduğu kimlik kartı ve ihtiyacı olabilecek herşeye sahip.(tasma,mama kapları,taşıma kutusu,oyuncakları vs.)Onu gerçekten hayvan sever birine vermek istiyorum hep mutlu bi köpek oldu ve her zaman oyle kalması için....(İstanbul,Sakarya,Kocaeli tercihimdir.) ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

jack russell terrier -
Onu Çok Seviyorum...(gerçek hayvan severlerin dikkatine) Merhaba Pantom`u 1 aylıkken satın aldım ve onunla birlikte yaşamaya başladım kısa zamanda en büyük mutluluk kaynağım oluverdi.Ancak eğitimim gereği yurt dışına gitmek zorundayım hiç istemeyerekte olsa onu vermek zorundayım.Ve kesinlikle bi ücret karşılığı değil tek istediğim ona sevgi verilmesi.Şuan 1,5 yaşında ama hala yavru bi köpek gibi minicik.Tüm aşıları ve parazit arındırmaları düzenli olarak yapıldı.Cinsi jack russell terrier.Son derece akıllı,sevimli ve oyuncu bi bıdıktır.Bitmeyen enerjisiyle sürekli neşe kaynağı:))Tuvalet alışkanlığı var bu konuda kesinlikle sıkıntı yaratmayacaktır ayrıca otur,kalk,gel,bekle komutlarını biliyor.Tüm aşı ve tedavilerinin kayıtlı olduğu kimlik kartı ve ihtiyacı olabilecek herşeye sahip.(tasma,mama kapları,taşıma kutusu,oyuncakları vs.)Onu gerçekten hayvan sever birine vermek istiyorum hep mutlu bi köpek oldu ve her zaman oyle kalması için....(İstanbul,Sakarya,Kocaeli tercihimdir.) ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yavru rott lar -
slm.arkadaşlar kızım 1haftaya kadar yavruluyor almanyadan gelen anne ve baba rottweller orjinaldir.isteyen olursa 🔒 Üyelere Özel arayabilir konya

labrador golden veya husky arıyorum lütfen yardımcı olun arkadaslar... -
arkadaslar evımde beslıcem ona ıyı bakacagıma emın olabılırsınız ben afyondayım yakın ıllerden gelıp alabılırım 150 ytl verebılırım en son lutfen yardım edın... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel msj atarsanız ararım

ACİL GOLDEN isteyen? -
9 aylık erkek,aşıları tam,uygun bir fiyatla çok acil sahiplendirilecektir .ücretlidir.🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler.kocaeli merkez

Safkan Golden, ,Cocker, Rot, Alman Kurdu ve Kangal -
Merhaba, Ankara`da safkan Golden, ,Cocker, Rot, Alman Kurdu ve Kangal üretimi yapan ve çok uygun şartlarda satış yapan bir yerin telefonunu ilgileler için veriyorum. Tel:🔒 Üyelere Özel veya 0312 814 63 48 Boş yere petshoplara dünyanın parasını vermeyiniz. Zaten onlar da buradan alıyorlar. İyi günler..

buldog arıyorum -
yavru ingiliz buldog arıyorum 🔒 Üyelere Özel

buldog arıyorum -

buldog arıyorum -

buldog arıyorum -

ACİL LABRADOR ARIYORUM -
Acil olarak labrador yavrusu aramaktayım elinde olan bi yakında olan bi yerde görmüş olan varsa lütfen irtibata geçiniz izmirde ikamet etmekteyim... iletişim: 🔒 Üyelere Özel

ACİL LABRADOR ARIYORUM -
Acil olarak labrador yavrusu aramaktayım elinde olan bi yakında olan bi yerde görmüş olan varsa lütfen irtibata geçiniz izmirde ikamet etmekteyim... iletişim: 🔒 Üyelere Özel

ACİL LABRADOR ARIYORUM -

ACİL LABRADOR ARIYORUM -