Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Cocker -
Merhabalar, İzmir` de oturuyorum ve bir cocker sahiplenmek istiyorum. Sahiplendirmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerse çok sevinirim. Bana 0-🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle,

Cocker -
Merhabalar, İzmir` de oturuyorum ve bir cocker sahiplenmek istiyorum. Sahiplendirmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerse çok sevinirim. Bana 0-🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle,

Cocker -

Cocker -

Cocker -
Merhaba arkadaşlar, İzmir` de oturuyorum ve cocker sahiplendirmek isteyen olursa seve seve sahiplenmek isterim. Bana 0-🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle,

Yavru Husky arıyorum -
250 ytl ye yavru husky arıyorum 2 tane olabilir 1 tane olursa erkek olması şart eğer 2 tane olursa çift olması tercihimdir.Husky leri satan kişilerin istanbul içinde oturması cok iyi olur. msn adresim:🔒 Üyelere Özel

GOLDEN ARIYORUM -
Aydında Veterinerlik Fakültesinde okuyorum. 1 yaşından küçük Golden arıyorum (ücretsiz). Bahçeli evim var ama ben evde beslemek istiyorum. Eğer Golden köpeği olupta bakamayan arkadaşımız varsa iyi bakacağımdan ve sağlık sorunu yaşamayacağından emin olabilir istediği zamanda gelip görebilir. İZMİR den arkadaşlar varsa gelip alabilirim. mail adresim: 🔒 Üyelere Özel Cep: 🔒 Üyelere Özel Mustafa Aydoğan

ÜCRETSİZ 30 mart 2oo9 YAVRU MÜNYATÜR PİNCHER 2 adet camel rengi -
pazartesi günü doğdular.ben bakamam elimde yeteri kadar var.ilgilenen arkadaşlar arası🔒 Üyelere Özel

pazartesi günü doğdular.ben bakamam elimde yeteri kadar var.ilgilenen arkadaşlar arası🔒 Üyelere Özel

pekines ya da yorkshire terrier -
evimde bi tane dünyalar tatlısı bir pug ım var onun yanına arkadaş olacak yorkshire terrier ya da pekines arıyorum,bu arada minik erkeklerle pek anlaşamıyor o yüzden dişi olması tercihimdir

ilan geçersiz -
......................

Husky Araniyor -
merhaba arkadaslar ben antalyada oturuyorum. yasadigim ev villa bahceli husky ariyorum. bana yardımcı olabilicek kısıler varsa yazarsa sevınırım. msn adresim : 🔒 Üyelere Özel şimdiden tşk ederim

Pug veya French bulldog arıyorum -
Ankara`dan pug ya da french bulldog arıyorum.Ücretsiz yada makul bir fiyata alabilirim.Yavru olması tercihimdir. Lütfen bana msn adresimden ulaşın ya da buraya msj atın 🔒 Üyelere Özel. Telefon 🔒 Üyelere Özel maximum 4 aylık olsun lütfen fiyat olarakta maximum 600 lütfen Ankaradan olsun ya da Ankara`ya gönderebilecek şansı olanlar ilgilensin

Beagle yavrusu arıyorum -
bilgisayar muh. yalnız yaşıyorum beagle yavrusu veren olursa ben bakarım:)) 🔒 Üyelere Özel

Yavru Golden -
Kızım için Golden yavrusu arıyorum.Evimiz müsait,ilk defa köpeğimiz olacak ve hiç ayrılmayacak.

Yavru Melez olmayan bir köpek arıyorum. -
İstanbulda yalnız yaşıyorum , Kendime aslında bir arkadaş arıyorum. Ücretli veya ücretsiz bana ulaşabilirseniz çok sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

200 YTL`ye Kadar Papillon Arıyorum (Dişi) -
Merhaba. Buraya 200 YTL`ye kadar yazdım çünkü maddi durumum çok iyi değil ama gerçekten çok seviyorum ve gerçekten çok iyi bir hayvanseverim. Vereceğiniz Papillon`un girdiği gireceği en güzel yuva olur burası. Lütfen benimle irtibata geçin! Plss... 🔒 Üyelere Özel Emin ellerde olacağından ve gözüm gibi bakacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Buna garanti veriyorum. Not: Ücretsiz olursa iyi olur ya da en yüksek sınır 200 YTL.