Konyada yasıyorum bahceli mustakil evim var ve her zaman ilgilenebilecegim bi arkadas arıorum. Aşıları olsun olmasın onemli deil veteriner arkadasım var zaten her sekilde bakımları yapılacaktır. Uygun gorup köpegini bana verenler her sekilde istedikleri gibi köpeklerini tekrar gorebilirler. Kopegine yeni bi yuva arayanlar lutfen eklesin 🔒 Üyelere Özel. Saygılar..
Konyada yasıyorum bahceli mustakil evim var ve her zaman ilgilenebilecegim bi arkadas arıorum. Aşıları olsun olmasın onemli deil veteriner arkadasım var zaten her sekilde bakımları yapılacaktır. Uygun gorup köpegini bana verenler her sekilde istedikleri gibi köpeklerini tekrar gorebilirler. Kopegine yeni bi yuva arayanlar lutfen eklesin 🔒 Üyelere Özel. Saygılar..
İstanbulda oturuyorum dişi veya erkek, erkek ve yavru tercih edilir ama fikrimde değişebilir şimdilik bilmiyorum ama yavru istiyorum
köpeği apartman dairemde yada iş yerinde besleyeceğim iş yeri derken iş yerinin ikinci katındaki yazane kısmı olacaktır ev dede benim odam
gerçekten yavrularına sahip arayan arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim.
iletişim için mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz
İstanbulda oturuyorum dişi veya erkek, erkek ve yavru tercih edilir ama fikrimde değişebilir şimdilik bilmiyorum ama yavru istiyorum
köpeği apartman dairemde yada iş yerinde besleyeceğim iş yeri derken iş yerinin ikinci katındaki yazane kısmı olacaktır ev dede benim odam
gerçekten yavrularına sahip arayan arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim.
iletişim için mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz
safkan bembeyaz white terier yavrularımız bugün itibariyle 24 günlük olmuşlardır.ilgilenen arkadaşlar için erkek 250 ytl den dişi 200 ytl den verilecektir.ilgilenen arkadaşlar için tel:🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel
Selam arkadaşlar. samsunda öğrenciyim,bu civardan ücretsiz yavru köpek arıyorum. köpegin dogum tarihi ve cinsini yazın lütfen,bakamayacagım köpegi almak istemem..
🔒 Üyelere Özel veya
🔒 Üyelere Özel
isim: ozan karakuş
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.