Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Ankara`da yavru golden arıyorum!!(ücretsiz) -
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel onur 🔒 Üyelere Özel

ANKARA`DA ÜCRETSİZ GOLDEN YAVRUSU ARIYORUM. -
kalacağı yer dahil herşey hazır vermeyi düşünenin iç rahat olacaktır.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel onur

Konya`dan Rottwiler Veya Husky Arıyorum -
Konyada yasıyorum bahceli mustakil evim var ve her zaman ilgilenebilecegim bi arkadas arıorum. Aşıları olsun olmasın onemli deil veteriner arkadasım var zaten her sekilde bakımları yapılacaktır. Uygun gorup köpegini bana verenler her sekilde istedikleri gibi köpeklerini tekrar gorebilirler. Kopegine yeni bi yuva arayanlar lutfen eklesin 🔒 Üyelere Özel. Saygılar..

Konyada yasıyorum bahceli mustakil evim var ve her zaman ilgilenebilecegim bi arkadas arıorum. Aşıları olsun olmasın onemli deil veteriner arkadasım var zaten her sekilde bakımları yapılacaktır. Uygun gorup köpegini bana verenler her sekilde istedikleri gibi köpeklerini tekrar gorebilirler. Kopegine yeni bi yuva arayanlar lutfen eklesin 🔒 Üyelere Özel. Saygılar..

YAVRU GOLDEN RETRİEVER ARIYORUM!!!! -
saf,erkek golden retriever yavrusu arıyorum. Balıkesir/bandırmada oturuyorum. msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

saf,erkek golden retriever yavrusu arıyorum. Balıkesir/bandırmada oturuyorum. msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

istanbuldan Rotweiller Dişi yada erkek -
İstanbulda oturuyorum dişi veya erkek, erkek ve yavru tercih edilir ama fikrimde değişebilir şimdilik bilmiyorum ama yavru istiyorum köpeği apartman dairemde yada iş yerinde besleyeceğim iş yeri derken iş yerinin ikinci katındaki yazane kısmı olacaktır ev dede benim odam gerçekten yavrularına sahip arayan arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim. iletişim için mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz

istanbuldan Rotweiller Dişi yada erkek -
İstanbulda oturuyorum dişi veya erkek, erkek ve yavru tercih edilir ama fikrimde değişebilir şimdilik bilmiyorum ama yavru istiyorum köpeği apartman dairemde yada iş yerinde besleyeceğim iş yeri derken iş yerinin ikinci katındaki yazane kısmı olacaktır ev dede benim odam gerçekten yavrularına sahip arayan arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim. iletişim için mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz

Amerikan eskimo byaz safkan 1-2 aylık yavru arıyorum -
merhaba ilgileniyorsanız köpeğinize çok iyiy bakılıcağından emin olabilirsiniz iletişim için: 🔒 Üyelere Özel

:( MOPS (pug) cinsi yok sanırım kimsede ... -
kimse beslemiyor mu bu köpeği yaa elinde yawrusu olanı ücret karşılğında alabilirim ... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kimse beslemiyor mu bu köpeği yaa elinde yawrusu olanı ücret karşılğında alabilirim ... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

afyondan 10 aylık erkek rottweiler -
afyondan 10 aylık erkek rottweiler,aşısı ve karnesi mevcuttur.ilgilenen arkadaşlar için fiyat 450 ytl dir.tel:🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel

afyondan safkan white terier yavruları -
safkan bembeyaz white terier yavrularımız bugün itibariyle 24 günlük olmuşlardır.ilgilenen arkadaşlar için erkek 250 ytl den dişi 200 ytl den verilecektir.ilgilenen arkadaşlar için tel:🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel

PUG arıyorum.... -
arkadaşlar elinde yawru pug cinsi köpeği olAN varsa ücret karşılığı alabilirim görüşelim her zaman açık. 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

pug teriyer arıyorum!!! -
lütfen arkadaşlar elinde pug cinsi köpek bulunan arkadaşım ücret karşılığı satın alabilirim görüşelim 🔒 Üyelere Özel her saat açık

Samsun civarından köpek arıyorum -
Selam arkadaşlar. samsunda öğrenciyim,bu civardan ücretsiz yavru köpek arıyorum. köpegin dogum tarihi ve cinsini yazın lütfen,bakamayacagım köpegi almak istemem.. 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel isim: ozan karakuş