Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

yavru köpek arıyorum! -
bahçeli evimde bakılmak ve sevilmek üzere (kulübesi ve donanımları hazır)yavru ve az tüylü köpek arıyorum. köpek severlere duyurulur.

yavru köpek arıyorum! -
bahçeli evimde bakılmak ve sevilmek üzere (kulübesi ve donanımları hazır)yavru ve az tüylü köpek arıyorum. köpek severlere duyurulur.

yavru köpek arıyorum! -

yavru köpek arıyorum! -

yavru köpek arıyorum! -

yavru köpek arıyorum! -

yavru köpek arıyorum! -

yavru köpek arıyorum! -

yavru köpek arıyorum! -

6 yaşındaki oğluma arkadaşlık edecek golden yada husky arıyorum -
6 yaşında ve köpeklere çok düşkün olan oğluma arkadaşlık edebilecek golden yada husky arıyorum. denizlide oturuyorum ama izmir, ankara, istanbul ve ege bölgesinde olursa kendim alabilirim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

6 yaşındaki oğluma arkadaşlık edecek golden yada husky arıyorum -
6 yaşında ve köpeklere çok düşkün olan oğluma arkadaşlık edebilecek golden yada husky arıyorum. denizlide oturuyorum ama izmir, ankara, istanbul ve ege bölgesinde olursa kendim alabilirim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

Alman Çoban Köpeği Arıyorum -
300-400 gibi bir fiyat aralığında YAVRU Alman Çoban Köpeği/alman kurdu arıyorum . İlgilenen vermek isteyenler Mehmet Elmas 🔒 Üyelere Özel tel no 🔒 Üyelere Özel MSN 🔒 Üyelere Özel E-posta gibi iletişim yollarından bana ulaşırlarsa veya bu başlığa kendi iletişim bilgilerini yazarlarsa ben onlara ulaşırım. İyi akşamlar.

1.5 yaşında altın sarısı bir golden retriever ım var -
1.5 yaşında altın sarısı dünyalar tatlısı golden retriever ım var. başka bir yere taşınacağım için üzüntüle 200 ytl ye ona herieyden çok çok çok iyi bakabilecek birine ihtiyacımız var istediği tek şey düzenli yemek fazlaca sevgi ve oyun. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler

1.5 yaşında altın sarısı dünyalar tatlısı golden retriever ım var. başka bir yere taşınacağım için üzüntüle 200 ytl ye ona herieyden çok çok çok iyi bakabilecek birine ihtiyacımız var istediği tek şey düzenli yemek fazlaca sevgi ve oyun. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler

Golden Retriever yavru arıyorum ist!!! yardım -
golden yavru arıyorum 2 veya 3 aylık arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim istanbuldan ücretsiz iyi bakarım..

Golden Retriever yavru arıyorum ist!!! -
Golden Retriever yavrusu arıyorum arkadaşlar 2 veya 3 aylık yada yeni doğmuşta olabilir.. ücretsiz istiyorum.. 2 katlı evimiz ve büyük bir bahcemız var .. iyi şekilde bakarım..

ÜCRETSİZ köpek - kedi alınır! Yavru olmalı! -
Köpeklerinizi ücretsiz alıp ufak bir kar karşılığı satabiliriz. Size de ufak bir kar verebiliriz. Böylelikle karşılıklı bir mutualizm yaşanır...hem köpeğiniz için iyi bir aile hemde gönül rahatlığıyla uyursunuz... Köpeği ufak bir kazanç karşılığı satmak köpeğin de hayatı için önemlidir. Sanırım hiçkimse yıllardır beslediği köpeği sokak ortasında terkedilmiş olarak görmek istemez. Olayın hikayesi üstteki gibidir...Kısa ve net anlatacak olursak ; KÖPEĞİNİZİ ÜCRETSİZ veya ufak bir kar karşılığında sahiplendirebiliriz.... Alltaki numralardan bizlere ulaşabilirsiniz...Ayrıca dilerseniz köpeğiniz karşılığında size akvaryum ürünleri balık gibi ürünler verebiliriz. İstanbul: 🔒 Üyelere Özel tel : 0216 457 67 05 Not : Sokak köpeklerine açık değiliz ;niye diyenler olursa cevabı şöyle ; türkiyede sokakta yatan insanlarımız bile var...Hayat acımasız ve hain bu yönüyle...Biz de isteriz tüm canlılara bakmak velakin ,bu hayvanlara malesef talep yok . Biz bir akvaryumcu olarak bu yükün altından kalkamayız. Zaten sizden alacağımız köpekler de biz de ikamet edecekler en az 1-3 -5 ay satılmazlarsa bunalrın temizliği bakımı yiyeceklerini zaten üstleniyoruz...Umarım bu ufak kazancı da hoş karşılarsınız...

5 aylık safkan dişi labrador vermek istiyorum -
aşıları tamdır. eşyaları, mamaları, oyuncakları, mama kabı, en büyük boy voyagerı ile beraber ücretli ya da ücretsiz vermek istiyorum.kısmi tuvalet eğitimi vardır, otur, bekle komutunu alır, çok akıllı, sempatik ve masum yüzlü, oyuncu bir köpektir.Ankara ya da civarı olursa sevinirim. ayrıntılı bilgi için lütfen irtibata geçiniz; 🔒 Üyelere Özel

5 aylık safkan dişi labrador vermek istiyorum -
aşıları tamdır. eşyaları, mamaları, oyuncakları, mama kabı, en büyük boy voyagerı ile beraber ücretli ya da ücretsiz vermek istiyorum.kısmi tuvalet eğitimi vardır, otur, bekle komutunu alır, çok akıllı, sempatik ve masum yüzlü, oyuncu bir köpektir.Ankara ya da civarı olursa sevinirim. ayrıntılı bilgi için lütfen irtibata geçiniz; 🔒 Üyelere Özel