Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Golden arıyorum... -
Konu: Golden arıyorum... Konuyu Açan: Emre Çeltekoğlu Yavrusuna aile arayan varsa bizde cift olrak kendimizie bir yavru arıyoruz..yaşı 1 gecmesin... yavruda olabilir. sıcak yuvamızda... onada yerimiz var. ona bir oda ayırıp ona her türlü imkanı saglamaya hazırız... Gelecek olan köpegin sevileceginden ve iyi bakılacagından emin olabilirsiniz... Sibel & Emre çifti Tel:🔒 Üyelere Özel msn: 🔒 Üyelere Özel

yavru rotweiler veya çoban köpeği veya kur arıyorum -
sevgili arkadaşlar bahçelievime yavru arıyorum aşılı aşısız farketmez bana yardımcı olucak arkadaşlar msn veya telden ulaşsın 🔒 Üyelere Özel tel 🔒 Üyelere Özel

GOLDEN yavrusu yada PUG cinsi köpek arıyorum -
msn: 🔒 Üyelere Özel buradan bana ulaşabilirsiniz

dogo Arjantin Köpek Alma İstiyorum fiyat Verebilirseniz Görüşmek İsterim ... -
dog arjantin köpek almak istiyorum mesajlarınızı bekliyorum...

İZMİR-EVDE BAKILACAK-KÜÇÜK CİNS-ÜCRETSİZ -
Merhaba ben izmirde öğrenciyim köpekleri çokkkk seviyorum odamı paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum yawru yada yetişkin farketmez bir odayla yetinebilecek mümkünse gürültücü olmayacak ve ben gündüz okuldayken uslu durup bağırmayacak bi köpek arıyorum ona kendimden daha iyi bakıcağıma emin olun cinsi önemli değil boyutları küçük olursa bu oda ona yetecektir maillerinizi bekliyorum msne pek girmiyorum lütfen mail atın 🔒 Üyelere Özel

DOGO ARJANTIN YAVRUSU ARIYORUM -
ücretsiz veya maksimum 200-250 ytl.ye kadar dogo yavrusu arıyorum erkek. 🔒 Üyelere Özel

DOGO ARJANTIN YAVRUSU ARIYORUM -
ücretsiz veya maksimum 200-250 ytl.ye kadar dogo yavrusu arıyorum erkek. 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz beagle veya golden arıyorum iyi bakılacağından emin olabilirsiniz -
ankara / k.hamam ilçesinde oturuyorum bir köpek almak istiyorum ama biraz pahalılar hediye etmek isteyen dostlar olursa çok sevinirim yanlızlığımı paylaşmak için sevgilerle 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz beagle veya golden arıyorum iyi bakılacağından emin olabilirsiniz -
ankara / k.hamam ilçesinde oturuyorum bir köpek almak istiyorum ama biraz pahalılar hediye etmek isteyen dostlar olursa çok sevinirim yanlızlığımı paylaşmak için sevgilerle 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Bull terier.pug.mastif yada danua arıyorum? -
Bull terier.pug.mastif yada danua pıyasayı az cok bılıyorum cok ucukk teklıfleer yolmayın lutfen saygılar!!

Bull terier.pug.mastif yada danua pıyasayı az cok bılıyorum cok ucukk teklıfleer yolmayın lutfen saygılar!!

Ankara Satılık Dişi Yetişkin Cocker , Erkek- Dişi -
Ankara`da çok saf yetişkin Cocker`larımız var.. 2-3 yaşındalar , erkek ve dişi var ve son derece sağlıklılar. Aşıları tam. Fiyatı çok uygun..Tel: 🔒 Üyelere Özel veya 0312 814 63 48 iyi günler..

Ankara Satılık Dişi Yaekin Golden -
Ankara`da çok saf yetişkin Golden. 2 yaşında ve son derece sağlıklı. Aşıları tam. Fiyatı çok uygun..Tel: 🔒 Üyelere Özel veya 0312 814 63 48 Kaçırmayın.iyi günler..

Ücretsiz Cucker veya golden yavrusu arıyorum -
Ücretsiz olarak cucker veya golden cinsi yavru vermeyi düşünenler 12 yaşında kızım tam bir köpek aşığı evimizde tam sevgi ile bakılacak yavru arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel Gsm den ulaşabilirler