Konu: Golden arıyorum...
Konuyu Açan: Emre Çeltekoğlu
Yavrusuna aile arayan varsa bizde cift olrak kendimizie bir yavru arıyoruz..yaşı 1 gecmesin... yavruda olabilir. sıcak yuvamızda... onada yerimiz var. ona bir oda ayırıp ona her türlü imkanı saglamaya hazırız... Gelecek olan köpegin sevileceginden ve iyi bakılacagından emin olabilirsiniz... Sibel & Emre çifti Tel:🔒 Üyelere Özel msn: 🔒 Üyelere Özel
sevgili arkadaşlar bahçelievime yavru arıyorum aşılı aşısız farketmez bana yardımcı olucak arkadaşlar msn veya telden ulaşsın 🔒 Üyelere Özel tel 🔒 Üyelere Özel
Merhaba ben izmirde öğrenciyim köpekleri çokkkk seviyorum odamı paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum yawru yada yetişkin farketmez bir odayla yetinebilecek mümkünse gürültücü olmayacak ve ben gündüz okuldayken uslu durup bağırmayacak bi köpek arıyorum ona kendimden daha iyi bakıcağıma emin olun cinsi önemli değil boyutları küçük olursa bu oda ona yetecektir maillerinizi bekliyorum msne pek girmiyorum lütfen mail atın 🔒 Üyelere Özel
ankara / k.hamam ilçesinde oturuyorum bir köpek almak istiyorum ama biraz pahalılar hediye etmek isteyen dostlar olursa çok sevinirim yanlızlığımı paylaşmak için sevgilerle 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ankara / k.hamam ilçesinde oturuyorum bir köpek almak istiyorum ama biraz pahalılar hediye etmek isteyen dostlar olursa çok sevinirim yanlızlığımı paylaşmak için sevgilerle 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Ankara`da çok saf yetişkin Cocker`larımız var.. 2-3 yaşındalar , erkek ve dişi var ve son derece sağlıklılar. Aşıları tam. Fiyatı çok uygun..Tel: 🔒 Üyelere Özel veya 0312 814 63 48 iyi günler..
Ankara`da çok saf yetişkin Golden. 2 yaşında ve son derece sağlıklı. Aşıları tam. Fiyatı çok uygun..Tel: 🔒 Üyelere Özel veya 0312 814 63 48 Kaçırmayın.iyi günler..
Ücretsiz olarak cucker veya golden cinsi yavru vermeyi düşünenler 12 yaşında kızım tam bir köpek aşığı evimizde tam sevgi ile bakılacak yavru arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel Gsm den ulaşabilirler
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.