kızım için istiyorum, 15 yaşında ve daha önce iki kez deneyimi oldu. yavru olması eğitimi açısından tercihimiz. cinsiyeti dişi olması tercihimiz ve lütfen ankara dışı olmasın ulaşım açısından...
kızım için istiyorum, 15 yaşında ve daha önce iki kez deneyimi oldu. yavru olması eğitimi açısından tercihimiz. cinsiyeti dişi olması tercihimiz ve lütfen ankara dışı olmasın ulaşım açısından...
SELAM ARKADAŞLAR ÇEŞME DE BİR HAYVAN BARINAĞI VAR HER CİNS KEDİ VE KÖPEĞİ ÜCRETSİZ OLARAK SAHİPLENEBİLİRSİNİZ BENDE ORDAN BİR TERRİER YAVRU ALDIM ..İLETİŞİM İÇİN SİTE ADRESİNİ VERİYORUM.. 🔒 Üyelere Özel HAYIRLI OLSUN SEVGİYLE KALIN..
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Ankarada apartman dairesinde tek başıma kalıyorum daha önce köpek bakmışlığım var ücretsiz veya makul bir fiyat karşılığında pug veya french bulldog arıyorum öncelik pug french bulldog da olurmümkünse yavru ve sağlıklı olsun ilgilenirseniz sevinirim msn adresimden bana ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel
ankarada iLanda dediğim gißi ßandog veya ßoxer köpeği arıyorum...
eLimde 2.5 ayLık tuvaLet eğitimini tamamLamı$ sayıLan ßeyaz husky vardır sade kuru mamaya aLı$tırdım ev yemeğinin tadını ßiLe ßiLmez ver kuru mamayı süpürsün :) takasta oLaßiLir...
koruma köpeği aradığım için huskymden vazgeçmek durumundayım :(
ankarada iLanda dediğim gißi ßandog veya ßoxer köpeği arıyorum...
eLimde 2.5 ayLık tuvaLet eğitimini tamamLamı$ sayıLan ßeyaz husky vardır sade kuru mamaya aLı$tırdım ev yemeğinin tadını ßiLe ßiLmez ver kuru mamayı süpürsün :) takasta oLaßiLir...
koruma köpeği aradığım için huskymden vazgeçmek durumundayım :(
teL: 🔒 Üyelere Özel
msn: 🔒 Üyelere Özel
Sahip olduğum erkek güzeli dogoma eş olarak; tercihen 12-24 aylık ,burnu tamamen siyah ve gövde benekleri az belirgin iri yapılı dişi dogo argentino arıyorum 🔒 Üyelere Özel mail adresinden ve msn den ulaşabilirsiniz
Sahip olduğum erkek güzeli dogoma eş olarak; tercihen 12-24 aylık ,burnu tamamen siyah ve gövde benekleri az belirgin iri yapılı dişi dogo argentino arıyorum 🔒 Üyelere Özel mail adresinden ve msn den ulaşabilirsiniz
Geniş bir arazide bulunan evime diğer köpeğime arkadaşlık etmesi maksadıyla yavru bir kangal arıyorum.Kuşadasında oturmaktayım.İzmir ve çevre iller ulaştırma çaısından uygun olacaktır.
saygılarımla.
Merhabalar 30 ile 35 günlük dişi rottweiler yavrusu aranmaktadır fiyatta anlaşabilirsek ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirlerse mail yolu ile memnun olurum ... 🔒 Üyelere Özel
ıstanbulda yasıyorum kopeklerı cok sevıyorum fakat evım cok buyuk olmadıgı ıcın ve pıncer kopeklerı cok sevdıgım ıcın pıncer 0numara mumkunse erkek arıyorum cok ıyı bakacagıma emın olabılırsınız varsa eger bana 🔒 Üyelere Özel msn adresımden ulasabılırsınız msn davet yollarken kopekle ılgılı baslık yazıp yollarsanız sevınırım
ıstanbulda yasıyorum kopeklerı cok sevıyorum fakat evım cok buyuk olmadıgı ıcın ve pıncer kopeklerı cok sevdıgım ıcın pıncer 0numara mumkunse erkek arıyorum cok ıyı bakacagıma emın olabılırsınız varsa eger bana 🔒 Üyelere Özel msn adresımden ulasabılırsınız msn davet yollarken kopekle ılgılı baslık yazıp yollarsanız sevınırım
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.