Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce 4 aylık husky kızıma caninin biri arabayla çarpıp öldürmüş:( yeniden köpek sahibi olmak istiyorum eğer verebilme durumunuz varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler msn adresim 🔒 Üyelere Özel
tercihen yeni doğmuş yavru kangal köpek almak istiyorum.Eğer elinizde yeni doğmuş ve bakamayacağınızı düşündüğünüz yavru varsa hemen alabilirim evim bahçeli ve yetişmesi için her türlü imkana sahip olduğumu söylemek isterim.
🔒 Üyelere Özel msn adresim bu dur şayet ilgilenirseniz ekliyebilirsiniz
merhaba erkek diye buyutup dişi oldugunu anladıgımız safkan alman kurdumun yanına erkek safkan alman kurdu arıyorum,çok iyi şartlarda ve bahçemizde büyüyecekler,yavru vermek isteyenler bana ulaşsınlar.teşekkurler
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
merhaba erkek diye buyutup dişi oldugunu anladıgımız safkan alman kurdumun yanına erkek safkan alman kurdu arıyorum,çok iyi şartlarda ve bahçemizde büyüyecekler,yavru vermek isteyenler bana ulaşsınlar.teşekkurler
Merhabalar, kumburgazda bahçemde bana arkadaşlık edicek bir Alman Kurduna ihtiyacım var.
Tekliflerinizi beklerim.
Eren Dildar
Merhabalar, kumburgazda bahçemde bana arkadaşlık edicek bir Alman Kurduna ihtiyacım var.
Tekliflerinizi beklerim.
Eren Dildar