Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Labrador Arıyorum -
Fiyatı fazla uçuk olmamak kaydıyla Labrador cinsi köpek aramaktayım.Lütfen yardımcı olun.Adana da oturmaktayım :(

Labrador Arıyorum -
Fiyatı fazla uçuk olmamak kaydıyla Labrador cinsi köpek aramaktayım.Lütfen yardımcı olun.Adana da oturmaktayım :(

Husky Arıyorum -
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce 4 aylık husky kızıma caninin biri arabayla çarpıp öldürmüş:( yeniden köpek sahibi olmak istiyorum eğer verebilme durumunuz varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler msn adresim 🔒 Üyelere Özel

!!!Yavru Kangal!!! -
tercihen yeni doğmuş yavru kangal köpek almak istiyorum.Eğer elinizde yeni doğmuş ve bakamayacağınızı düşündüğünüz yavru varsa hemen alabilirim evim bahçeli ve yetişmesi için her türlü imkana sahip olduğumu söylemek isterim. 🔒 Üyelere Özel msn adresim bu dur şayet ilgilenirseniz ekliyebilirsiniz

safkan rotlar 300-350ytl -
veteriner fakultesi öğrencisinden safkan rot yavruları satılıktır.sağlık kontrolleri yapılmıştır. yavrular 6 haftalıktır.irtibat : 🔒 Üyelere Özel

rottweiler -
41 yaşındayım ve evliyim. izmir`de ikamet ediyorum. anne altından 40-45 günlük bir evlat sahiplenmek istiyorum.

dişi alman kurdumun yanınan erkek arıyorum -
merhaba erkek diye buyutup dişi oldugunu anladıgımız safkan alman kurdumun yanına erkek safkan alman kurdu arıyorum,çok iyi şartlarda ve bahçemizde büyüyecekler,yavru vermek isteyenler bana ulaşsınlar.teşekkurler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

merhaba erkek diye buyutup dişi oldugunu anladıgımız safkan alman kurdumun yanına erkek safkan alman kurdu arıyorum,çok iyi şartlarda ve bahçemizde büyüyecekler,yavru vermek isteyenler bana ulaşsınlar.teşekkurler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ACİL EGE BÖLGESİNDEN HUSKY VE GOLDEN -
6 YAŞINDA ÇOCUĞUMA ARKADAŞ OLABİLECEK HUSKY VEYA GOLDEN ARIYORUM. DENİZLİDE OTURUYORUM AMA 10-11 EKİMDE İZMİRDEYİM. BAHÇELİ AİLE AĞARTMANINDA KESİNLİKLE YALNIZLIK ÇEKMEYECEĞİ BİR ORTAM MEVCUT. İLGİLENENLERE 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ACİL EGE BÖLGESİNDEN HUSKY VE GOLDEN -
6 YAŞINDA ÇOCUĞUMA ARKADAŞ OLABİLECEK HUSKY VEYA GOLDEN ARIYORUM. DENİZLİDE OTURUYORUM AMA 10-11 EKİMDE İZMİRDEYİM. BAHÇELİ AİLE AĞARTMANINDA KESİNLİKLE YALNIZLIK ÇEKMEYECEĞİ BİR ORTAM MEVCUT. İLGİLENENLERE 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Alman Kurdu araıyorum -
Merhabalar, kumburgazda bahçemde bana arkadaşlık edicek bir Alman Kurduna ihtiyacım var. Tekliflerinizi beklerim. Eren Dildar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Alman Kurdu araıyorum -
Merhabalar, kumburgazda bahçemde bana arkadaşlık edicek bir Alman Kurduna ihtiyacım var. Tekliflerinizi beklerim. Eren Dildar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

jack rusell yavruları satılık -
elımdekı son uc sevımlı safkan jack rusell yavruları verılmek uzere sahıblerıni aryor ılgılenler bana🔒 Üyelere Özel msn adresı 🔒 Üyelere Özel ulasabılır fıyat uygundur

jack rusell yavruları satılık -
elımdekı son uc sevımlı safkan jack rusell yavruları verılmek uzere sahıblerıni aryor ılgılenler bana🔒 Üyelere Özel msn adresı 🔒 Üyelere Özel ulasabılır fıyat uygundur

golden arıyorum yavru acill... -
golden arıyorum yavru veya orta boylarda bilgi:🔒 Üyelere Özel tel:0216 493 67 89

golden arıyorum yavru acill... -
golden arıyorum yavru veya orta boylarda bilgi:🔒 Üyelere Özel tel:0216 493 67 89

yavru köpek arıyorum! -
bahçeli evimde bakılmak ve sevilmek üzere (kulübesi ve donanımları hazır)yavru ve az tüylü köpek arıyorum. köpek severlere duyurulur.

yavru köpek arıyorum! -
bahçeli evimde bakılmak ve sevilmek üzere (kulübesi ve donanımları hazır)yavru ve az tüylü köpek arıyorum. köpek severlere duyurulur.