Av Köpeğini vermek isteyen arkadaşlar; av köpeği hayranıyım.o hayvanların aslaletine bayılıyorum.Köpeğinize gözüm gibi bakacağıma emin olabilirsiniz. tel : 🔒 Üyelere Özel
NE TİCARET İÇİN,NE HAVA ATMAK İÇİN,NEDE ZİYAN ETMEK İÇİN,SADECE VE SADECE KIZIMA, HAYVAN SEVGİSİNİ VEREBİLMEK VE ONUNLA DOST OLABİLMESİ İÇİN BU KÖPEĞİ EDİNMEK İSTİYORUZ.YER SORUNUMUZ YOK.ÜCRETLERİN ÇOK UÇUK OLMASI SEBEBİYLE UZUN ZAMANDIR EDİNEMİYORUZ. SAMİMİYETİMİZE İNANAN HAYVAN DOSTLARINDAN BU KONUDA DESTEK BEKLİYORUZ. SAYGILAR..TEŞEKKÜRLER. TEL.🔒 Üyelere Özel
NE TİCARET İÇİN,NE HAVA ATMAK İÇİN,NEDE ZİYAN ETMEK İÇİN,SADECE VE SADECE KIZIMA, HAYVAN SEVGİSİNİ VEREBİLMEK VE ONUNLA DOST OLABİLMESİ İÇİN BU KÖPEĞİ EDİNMEK İSTİYORUZ.YER SORUNUMUZ YOK.ÜCRETLERİN ÇOK UÇUK OLMASI SEBEBİYLE UZUN ZAMANDIR EDİNEMİYORUZ. SAMİMİYETİMİZE İNANAN HAYVAN DOSTLARINDAN BU KONUDA DESTEK BEKLİYORUZ. SAYGILAR..TEŞEKKÜRLER. TEL.🔒 Üyelere Özel
Biz sakarya da oturan bahçeli evi olan ve köpekleri çok seven bir aileyiz. uygun şartlarda belirttiğimiz cinste köpek olursa veya sıcak bir yuvada kalacak ücretsiz köpek vermek isteyen köpekseverlerden cevap bekliyoruz. 🔒 Üyelere Özel - 0.264.2110258
istanbulda oturuyorum ve bakabilicek durumum var.bi goldenım olmasını çok istiyorum.petshoplardan almak yerine köpeğin sahibinden güvenilir bi şekilde almak daha iyi diye düşünüyorum.lütfen yardımcı olucaksanız
🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşın.
ailemle yasıyorum ancak babamın verdıgı harclıklarla ıdare etmek zorundayım bu yuzden bı kargo harıcınde verıcek bı maddı durumum yok...ama iyi bakılacagından emın olun gözünüz asla arkada kalmasın daha önceden de hayvan bakmıslıgım var ama malesef kızgınlık dönemınde evden kaçtı cok aramamıza ragmen bulamadık...giresunda yasıyorum haftasonları köye cıkıyoruz ve yanıma bı arkadas arıyorum umarım bu iyiliği bana yaparsınız...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.