Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Samsunda Terrier aranıyor! -
Terrier arıyorum.Bahçeli bir evde çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.

coker spaniel -
çok acil 1 yaşından küçük ,kahverengi ve erkek coker arıyorum!!!

coker spaniel -

coker spaniel -

AV KÖPEĞİ ARIYORUM - ÜCRETSİZ- !!!! İZMİR -
Av Köpeğini vermek isteyen arkadaşlar; av köpeği hayranıyım.o hayvanların aslaletine bayılıyorum.Köpeğinize gözüm gibi bakacağıma emin olabilirsiniz. tel : 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN 4-5 AYLIK LABRADOR ARIYORUM.. -
NE TİCARET İÇİN,NE HAVA ATMAK İÇİN,NEDE ZİYAN ETMEK İÇİN,SADECE VE SADECE KIZIMA, HAYVAN SEVGİSİNİ VEREBİLMEK VE ONUNLA DOST OLABİLMESİ İÇİN BU KÖPEĞİ EDİNMEK İSTİYORUZ.YER SORUNUMUZ YOK.ÜCRETLERİN ÇOK UÇUK OLMASI SEBEBİYLE UZUN ZAMANDIR EDİNEMİYORUZ. SAMİMİYETİMİZE İNANAN HAYVAN DOSTLARINDAN BU KONUDA DESTEK BEKLİYORUZ. SAYGILAR..TEŞEKKÜRLER. TEL.🔒 Üyelere Özel

NE TİCARET İÇİN,NE HAVA ATMAK İÇİN,NEDE ZİYAN ETMEK İÇİN,SADECE VE SADECE KIZIMA, HAYVAN SEVGİSİNİ VEREBİLMEK VE ONUNLA DOST OLABİLMESİ İÇİN BU KÖPEĞİ EDİNMEK İSTİYORUZ.YER SORUNUMUZ YOK.ÜCRETLERİN ÇOK UÇUK OLMASI SEBEBİYLE UZUN ZAMANDIR EDİNEMİYORUZ. SAMİMİYETİMİZE İNANAN HAYVAN DOSTLARINDAN BU KONUDA DESTEK BEKLİYORUZ. SAYGILAR..TEŞEKKÜRLER. TEL.🔒 Üyelere Özel

sakarya - golden veya cocker arıyoruz.. -
Biz sakarya da oturan bahçeli evi olan ve köpekleri çok seven bir aileyiz. uygun şartlarda belirttiğimiz cinste köpek olursa veya sıcak bir yuvada kalacak ücretsiz köpek vermek isteyen köpekseverlerden cevap bekliyoruz. 🔒 Üyelere Özel - 0.264.2110258

2aylık dişi yavru golden arıyorum -
istanbulda oturuyorum ve bakabilicek durumum var.bi goldenım olmasını çok istiyorum.petshoplardan almak yerine köpeğin sahibinden güvenilir bi şekilde almak daha iyi diye düşünüyorum.lütfen yardımcı olucaksanız 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşın.

saf son jack uygun fıyata verılcektır -
elımdekı son safkan jack acıl verılmek uzere sahıplendırelecektır ılgılenenler acıl ulasması rıca olunur 🔒 Üyelere Özel

elımdekı son safkan jack acıl verılmek uzere sahıplendırelecektır ılgılenenler acıl ulasması rıca olunur 🔒 Üyelere Özel

GOLDEN ARIYORUM DİŞİ -
izmirde oturuyorum bademime eş arıyorum.1 yaşında oğlum. ücretsiz iyi bakılabileceğinden emin 🔒 Üyelere Özel

GOLDEN ARIYORUM DİŞİ -
izmirde oturuyorum bademime eş arıyorum.1 yaşında oğlum. ücretsiz iyi bakılabileceğinden emin 🔒 Üyelere Özel

golden arayanlar buraya -
1 bucuk yasında asıları tam karnesi war tasındıgımdan dolayı vermek istiyorum 250-200 arası bi fiyat istorum 🔒 Üyelere Özel numaram ulasabilirsiniz

Sibirya Kurdu lazim bedava Yada Herhangi Guzel bir köpek olabilir -
Sibirya Kurdu lazim bedava Yada Herhangi Guzel bir köpek olabilir çok guzel beslerim 🔒 Üyelere Özel redbull@main-🔒 Üyelere Özel

cocker spaniel arıyorum...ücretsiz verebılecek olanlar varsa lütfen yazsınlar.... -
ailemle yasıyorum ancak babamın verdıgı harclıklarla ıdare etmek zorundayım bu yuzden bı kargo harıcınde verıcek bı maddı durumum yok...ama iyi bakılacagından emın olun gözünüz asla arkada kalmasın daha önceden de hayvan bakmıslıgım var ama malesef kızgınlık dönemınde evden kaçtı cok aramamıza ragmen bulamadık...giresunda yasıyorum haftasonları köye cıkıyoruz ve yanıma bı arkadas arıyorum umarım bu iyiliği bana yaparsınız...