Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Cocker veya Golden arıyorum(ücretsiz yada cüzi miktar karşılığı) -
merhabalar istanbulda öğrenciyim arkadaşımla ben hayvan sevgisi ile doluyuz bunun için bir hayvan dostumuzun olmasını istiyoruz öğrenci olduğumuz için onunla yeterincee ilgileneceğimi düşünüyorum.Teşekkürler iletişim:🔒 Üyelere Özel

merhabalar istanbulda öğrenciyim arkadaşımla ben hayvan sevgisi ile doluyuz bunun için bir hayvan dostumuzun olmasını istiyoruz öğrenci olduğumuz için onunla yeterincee ilgileneceğimi düşünüyorum.Teşekkürler iletişim:🔒 Üyelere Özel

trabzondan GOLDEN veya HUSKY yavru arıyorum -
Eğer iyi bakılmasını istediğiniz golden veya husky yavrularınız varsa sahiplenmeye hazırım.Trabzondayım yol masrafını karşılarım buraya gönderebilecek varsa çok sevinirim ama çok uzak olmasın ki yavruda eziyet çekmesin.yardımcı olursanız çok sevinirim bi yavruya 500 tl veremiyorum malesef şimdiden çok teşekkür ederim msn adresim: 🔒 Üyelere Özel

Eğer iyi bakılmasını istediğiniz golden veya husky yavrularınız varsa sahiplenmeye hazırım.Trabzondayım yol masrafını karşılarım buraya gönderebilecek varsa çok sevinirim ama çok uzak olmasın ki yavruda eziyet çekmesin.yardımcı olursanız çok sevinirim bi yavruya 500 tl veremiyorum malesef şimdiden çok teşekkür ederim msn adresim: 🔒 Üyelere Özel

sibirya husky arıyorum -
ayın 17 sinde kayboldu askeri hastahane çekirge kaynarca etraflarında bulursanız lütfen bizi bu telefon numarasından arayın: 🔒 Üyelere Özel 4 , 4,5 yaşlarında lütfen bulursanız bursa askeri hastahanesine hemen getirin çünkü askeriyenin zinmetli köpeği

5 aylık dişi labradorumuza yuva arıyoruz 500ytl (eşyalarıyla verilecektir) -
5 aylık köpeğimize acil yuva arıyoruz.Tüm eşyalarıyla birlikte veriyoruz.Aşılarının sadece bir iki tanesi eksik.eşyalarıyla(16 kg mama tavuk - 16 kg kuzu (hills mama iksi 300 ytl degerinde) yatagı-tasması-şampuanı-pudra şampuanı-fırçası-mama kapları-taşıma kabı oyuncakları) ve bugüne kadarki aşılarıyla 1.500 ytl masrafı olan köpeğimizi 500 ytl ye vermek istiyoruz.esyaları sadace 1000 ytl ye mal oldu kopegı aldıktan sonra sadace 2 ası masrafınız olcak,1 yasına yetecek kadar maması var toplam 30 kg kadar 2 hafta yedı sadace,kopek 5 aylık dıyıp gecmeyın eger 2 aylık yda 3 aylık almayı dusunuyosanız almayın derım 6 aylıga kadar egıtemıyosunuz.gerccekten bakabılecek olanlar arasın cunku kopek ıcın ucret talep etmıyorum esyaları ve masrafları 1500 ytl ye mal oldu ben 3 te 1 fıyatına verıyorum kopegı 400 ytl ye aldım ama bakamıyorum,bakabıleceksenız arayın tıcarı bır gayem yok, istanbul içi tercihimdir olmasada olur ama daha iyi olur kalacagı yerı gorebılmek bakımından cok akıllı soz dınlıyor daha 2 haftadır bende hayırdan anlıyor daha sahıp benımsemedı tam olarak alırsanız bır problem yasamazsınız aglama vs acısından cunku tam 2 haftadır bende.kopege ayrı para verıp esyalarına ayrı para verıp dunya masraf yapmayın gercekten bır kopek ıstıyosanız bu fırsatı kacırmayın,ayrıca ewde beslemek ıcın en ıdeal ve akıllı ırk almadan once labrador cınsını arastırın oyle karar verın unutmayın kopek ucretısz esyaları yarı fıyatına bosuna masraf yapmayın gece saat 1 e kadar telefon ıle ulasabılırsınız. 🔒 Üyelere Özel yenal muallaoğlu.

ÜCRETSİZ (Beyaz veya kahverengi) YAVRU PEKİNEZ!!!! -
DAHA ÖNCE KÖPEK BESLEDİM VE TEKRAR BİR HAYVAN EDİNMEK İSTİYORUM.TEŞEKKÜRLER

ÜCRETSİZ (Beyaz veya kahverengi) YAVRU PEKİNEZ!!!! -
DAHA ÖNCE KÖPEK BESLEDİM VE TEKRAR BİR HAYVAN EDİNMEK İSTİYORUM.TEŞEKKÜRLER

Dogo Arjantino Rotweiler Husky Pitbull K9 Verenler -
Başlıkdaki gibi bu köpeklerden yavru varsa emin bakacağımdan emin olabilirsiniz Dairede bakıcağım Bahçemde Var Köpeğiniz Emin Ellerde Olcak Merak Etmeyiniz cep:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel

yavru labrador aranıyor... -
max. 3 aylık beyaza dönük erkek safkan labrador yavru aranıyor. irtibat no:🔒 Üyelere Özel e-mail:🔒 Üyelere Özel

denızlıde satılık alman kurdu arıyorum -
denızlıde oturuyorum.satılık saf alman kurdu arıyorum.

BODRUM DA COCKER VEYA GOLDEN -
üçretsiz veya uygun fiyatla bodrumda cocker veya golden arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

üçretsiz veya uygun fiyatla bodrumda cocker veya golden arıyorum. 🔒 Üyelere Özel