Kedime Eş Arıyorum

Scottish Fold 9 aylık kızımı British Fold veya Scottish Fold erkek aday arıyorum
Kızımın adı Mia benim kızım 9 aylık dünya tatlısı bütün aşıları karnesi yediği maması bile kalite oyuncu saklambacı çok seven yorgan altı çarşaf altına girmeye bayılan ve benimle çok konuşan bir dünya tatlım erkek aday arıyorum istanbul Üsküdar'da ikamet ediyorum. 🔒 Üyelere Özel uğur

merhaba benim de 9 aylık scotısh fold oğlum var .beylikdüzündeyiz.Eğer uygunsa görüşmek isterim.Aşıları tamam.

Coco1974 yazdı :
Kızımın adı Mia benim kızım 9 aylık dünya tatlısı bütün aşıları karnesi yediği maması bile kalite oyuncu saklambacı çok seven yorgan altı çarşaf altına girmeye bayılan ve benimle çok konuşan bir dünya tatlım erkek aday arıyorum istanbul Üsküdar'da ikamet ediyorum. 🔒 Üyelere Özel uğur

14 aylık Scottish fold oğlumuz var. Kadıköyde oturuyoruz. Kızınız için halen aday arıyorsanız talibiz.

Coco1974 yazdı :

merhaba british shorthair oglum paşa kızınıza talip ilgilenirseniz iletişim kurabiliriz 🔒 Üyelere Özel nesrin

Yanıtlamak için giriş yapın