Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru köpek arıyorum!

bahçeli evimde bakılmak ve sevilmek üzere (kulübesi ve donanımları hazır)yavru ve az tüylü köpek arıyorum. köpek severlere duyurulur.

img

sevicem

16 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

10 tane labrador yavrumuz var. 7 tanesi kalmış durumda. siyah ve kahverengi renkteler. ücret karşılığı veriyoruz. ilgilenirseniz : [email protected]

img

volkan_sac

16 yıl 9 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde 2,5 aylık cocker var ilgilenirsen 0536 680 26 68

img

arremis

19 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba gerçekten güzel bakabileceksen 35 günlük 8 tane yavrum var ben ilgilenemiyorum acilen dağıtmam lazım

img

tukan35

20 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba gerçekten güzel bakabileceksen 35 günlük 8 tane yavrum var ben ilgilenemiyorum acilen dağıtmam lazım

img

tukan35

20 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. [email protected]

img

se__ker

16 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. [email protected]

img

se__ker

ÖZEL MESAJ

mrb lar 2 yaşındaki kzım 27/09/2008 de 11 tane golden yawrusu oldu elimizde 1 dişi 1 erkek yawru var.yawrular 52 günlük olup hala anne altındadır.ilgilenenler [email protected] adresinden ulaşabılırler.fiat olark dişi 350ytl erkek 400 ytl düşünüyorum...

img

se__ker

ÖZEL MESAJ

merhabalar beagle ve sokö kırması bir kopegim var. 7 aylık ve disi. cok sakin ve uysaldır. orta boydadır. bakamadıgım icin ucretsiz olarak iyi bakabilecek birine vermek istiyorum, tum asılari tamdır. ilgilenirseniz 0535 323 46 86 numarasından bana ulasabilirsiniz. merve vardar

img

merve888

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

50 günlük aşılar tam karnesi olan cooker yavrusu var ilgilenirseniz nilgun : 0535658879

img

4622nilgun

16 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ