bahçeli evimde bakılmak ve sevilmek üzere (kulübesi ve donanımları hazır)yavru ve az tüylü köpek arıyorum.
köpek severlere duyurulur.
10 tane labrador yavrumuz var. 7 tanesi kalmış durumda. siyah ve kahverengi renkteler.
ücret karşılığı veriyoruz.
ilgilenirseniz : 🔒 Üyelere Özel
elimde 2,5 aylık cocker var ilgilenirsen 🔒 Üyelere Özel
merhaba gerçekten güzel bakabileceksen 35 günlük 8 tane yavrum var ben ilgilenemiyorum acilen dağıtmam lazım
merhaba gerçekten güzel bakabileceksen 35 günlük 8 tane yavrum var ben ilgilenemiyorum acilen dağıtmam lazım
mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. 🔒 Üyelere Özel
mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. 🔒 Üyelere Özel
mrb lar 2 yaşındaki kzım 27/09/2008 de 11 tane golden yawrusu oldu elimizde 1 dişi 1 erkek yawru var.yawrular 52 günlük olup hala anne altındadır.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabılırler.fiat olark dişi 350ytl erkek 400 ytl düşünüyorum...
merhabalar
beagle ve sokö kırması bir kopegim var. 7 aylık ve disi. cok sakin ve uysaldır. orta boydadır. bakamadıgım icin ucretsiz olarak iyi bakabilecek birine vermek istiyorum, tum asılari tamdır. ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel numarasından bana ulasabilirsiniz.
merve vardar
50 günlük aşılar tam karnesi olan cooker yavrusu var ilgilenirseniz nilgun : 0535658879