Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Golden arıyorum...

Konu: Golden arıyorum... Konuyu Açan: Emre Çeltekoğlu Yavrusuna aile arayan varsa bizde cift olrak kendimizie bir yavru arıyoruz..yaşı 1 gecmesin... yavruda olabilir. sıcak yuvamızda... onada yerimiz var. ona bir oda ayırıp ona her türlü imkanı saglamaya hazırız... Gelecek olan köpegin sevileceginden ve iyi bakılacagından emin olabilirsiniz... Sibel & Emre çifti Tel:0506 466 81 59 msn: [email protected]

img

cicekbocek

16 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dün 3 adet golden yavrumuz doğdu 1,5 ay sonra vereceğiz ilgilenirseniz [email protected]

img

songulozceltik

16 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

su basliga bakabilirsiniz http://www.evcil.info/forum_posts.asp?TID=1157&PID=3084#3084

img

bloodrain

18 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bende 4 aylık aşıları yapılmış karneli golden yavrusu var eğer düşünürsen tel 5397349551

img

melihankara

16 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba elimde 7 aylık safkan erkek golden var veterinerden aldım ama bakmak için uygun yerim olmadığından vermek zorundayım cüzi bir rakama iyi bakılacağı bir yere vermek istiyorum Tel:0543 9175671

img

selencasper

16 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1,5 AYLIK GOLDEN RETRİEVER KÖPEĞİMİZ VAR.ERKEK.ÇOK TATLI VE ÇOK OYUNCU.ŞUANDA İLK PARAZİT AŞISI YAPILMIŞTIR.BUGÜN KARMA AŞISI FİLAN YAPILIP SAĞLIK KARNESİNİ ALACAĞIZ. İLGİLENİRSENİZ :CEP:0535 403 76 98---------0506 586 78 68 KÖPEĞİMİZ SAFKANDIR VE SECERELİDİR

img

nerbay

16 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar. Ev değişikliği nedeni ile oğlum Laki den ayrılmak zorundayım gerçekten ona iyi bakabilecek birine vermek istiyorum.Çok tatlı sevimli eğitimli 11 aylık erkek golden vucut ölçüleri çok iyidir.Düşünüyorsanız 0533 377 70 26 nolu telefendan arayabilirsiniz.yer:istanbul/bahçeşehir.

img

cesbinaz

17 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar 7 aylık bir beyaz bir golden ım var. daha önce sokağa bırakılmış evime aldım.güzelce besledim yıkadım. bende dişisi olduğu birde hamile olduğu için şuan ikisine birden bakamıyorum.. vermek istiyorum ilgilenirseniz. tel numaram 549 527 97 96 ... hangi ilde olduğunuzu bilmiyorum.. ben izmirdeyim

img

berentocek

16 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ