Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
5 aylık dişi labradorumuza yuva arıyoruz 500ytl (eşyalarıyla verilecektir)
5 aylık köpeğimize acil yuva arıyoruz.Tüm eşyalarıyla birlikte veriyoruz.Aşılarının sadece bir iki tanesi eksik.eşyalarıyla(16 kg mama tavuk - 16 kg kuzu (hills mama iksi 300 ytl degerinde) yatagı-tasması-şampuanı-pudra şampuanı-fırçası-mama kapları-taşıma kabı oyuncakları) ve bugüne kadarki aşılarıyla 1.500 ytl masrafı olan köpeğimizi 500 ytl ye vermek istiyoruz.esyaları sadace 1000 ytl ye mal oldu kopegı aldıktan sonra sadace 2 ası masrafınız olcak,1 yasına yetecek kadar maması var toplam 30 kg kadar 2 hafta yedı sadace,kopek 5 aylık dıyıp gecmeyın eger 2 aylık yda 3 aylık almayı dusunuyosanız almayın derım 6 aylıga kadar egıtemıyosunuz.gerccekten bakabılecek olanlar arasın cunku kopek ıcın ucret talep etmıyorum esyaları ve masrafları 1500 ytl ye mal oldu ben 3 te 1 fıyatına verıyorum kopegı 400 ytl ye aldım ama bakamıyorum,bakabıleceksenız arayın tıcarı bır gayem yok, istanbul içi tercihimdir olmasada olur ama daha iyi olur kalacagı yerı gorebılmek bakımından cok akıllı soz dınlıyor daha 2 haftadır bende hayırdan anlıyor daha sahıp benımsemedı tam olarak alırsanız bır problem yasamazsınız aglama vs acısından cunku tam 2 haftadır bende.kopege ayrı para verıp esyalarına ayrı para verıp dunya masraf yapmayın gercekten bır kopek ıstıyosanız bu fırsatı kacırmayın,ayrıca ewde beslemek ıcın en ıdeal ve akıllı ırk almadan once labrador cınsını arastırın oyle karar verın unutmayın kopek ucretısz esyaları yarı fıyatına bosuna masraf yapmayın gece saat 1 e kadar telefon ıle ulasabılırsınız. 0534 333 44 67 yenal muallaoğlu.