11 yaşındaki oğlum için birlikte büyüyecek,aynı zaman da evimizde iyi bir koruyucu olmak üzere yetiştireceğimiz yavru bir Alman kurdu aramaktayız.Yavru olması, oğlumuzla ilk tanışıklığında sevgiyi daha öne çıkarması açısından önemli(Biliyorsunuz her canlının yavrusu daha sevecendir) Bahçeli bir evimiz var.İlk defa bir köpek besliyeceğiz.Hevesliyiz ve sabırlıyız.
Maddi gücümüzde yerinde, ama parayla evimizin bir üyesi olacak varlığı satın almak istemiyoruz.Onunla tanışmak istiyoruz bizi severse bizde seversek ,ailemize bir üye daha katılacak.
11 yaşındaki oğlum için birlikte büyüyecek,aynı zaman da evimizde iyi bir koruyucu olmak üzere yetiştireceğimiz yavru bir Alman kurdu aramaktayız.Yavru olması, oğlumuzla ilk tanışıklığında sevgiyi daha öne çıkarması açısından önemli(Biliyorsunuz her canlının yavrusu daha sevecendir) Bahçeli bir evimiz var.İlk defa bir köpek besliyeceğiz.Hevesliyiz ve sabırlıyız.
Maddi gücümüzde yerinde, ama parayla evimizin bir üyesi olacak varlığı satın almak istemiyoruz.Onunla tanışmak istiyoruz bizi severse bizde seversek ,ailemize bir üye daha katılacak.
Merhabalar.Bir köpek alacak kadar param var belkide ama bahsettiğimiz varlık bir canlı olunca işin rengi değişiyor.Bu işin ticaretinden nefret ediyorum.Sevgiyle, ilgiyle büyüyecek bir yavru için verilecek bedel sadece bugüne kadarki masraflarıdır diye düşünüyorum.Aileme yeni bir fert olarak katılacak yavru labradorumun vesilesi ile tanışacağım insanlar ise hep dost olarak kalacak benim için.Bir nevi dünür olmak gibi birşey işte:)
İzmirde yaşıyorum.Bu çevrede her yere gelebilirim.
İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Okan
🔒 Üyelere Özel
Arkadaslar 2,5 aylık rottweilerimi satmak istiorum dişidir kendisi..yada takas da olabilir..Alman kurdu felan..irtibarat için 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel numaralarından yada 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz
Arkadaşlar Kocaeli/İzmit te oturuyoruz. Kendi evimiz ve bahçemiz var. Uzun zamandır bakabiliceğimi düşündüğüm bir köpek arıyordum.Sitenizden faydalanmak istiyorum.Ne yazıkki öğrenci olduğumdan dolayı ücret ödeyemem. Bana yavru köpek verebilicek olanınız var mı ?
🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.. Yada buradan da devam edebiliriz..
Merhabalar...
İstanbul Beylikdüzü`nde ikamet etmekteyim.Ücretsiz Golden Retriever ya da American Cocker Yavrusu Arıyorum!..Yavru olmasa da 1 yaşına kadar tuvalet vs.eğitimi olan da olabilir..
Evim müsait..Çocuğum yok ve çalışmıyorum..
Gözünüz arka da kalmaz...Çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...
🔒 Üyelere Özel adresinden konuyla ilgili ulaşabilirsiniz..
İlginize şimdiden teşekkürler...
ARKADASLAR YAVRU KOPEK ARIYORUM İZMİRDEN TERCİHİM BAHCE VAR ORADA BAKICAM İZMİRDEN OLANLAR YAVRU OLANLAR ARKADSALAR CİNS FARK YAPMAZ SİZ BANA ULASIN BEN KÖPEGİ GÖRMEYE GELİRİM ARKADASLAR MSN ADRESİM
🔒 Üyelere Özel
bana bu msn adresinden ulasabilirsiniz simdiden iyi günler...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.