Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

samsunda uygun fiyata kar aslanı (sibirya hulks) yavruları -
uygun fiyata yavrular.daha günlük olduğu için samsun içi olanlar msj bıraka bilirler.

IZMIRDEN YAVRU ARIYORUM -
SLM ARKADAŞLAR İZMİRDEYİM BEN VE OĞLUM YAWRUMUZ OLSUN COK İSİTYORUZ 100 LİRAYA KADAR PİTT ROT BOXER yavrusu İSTİYORUM TŞK EDERİM 🔒 Üyelere Özel bahcesi var.

SLM ARKADAŞLAR İZMİRDEYİM BEN VE OĞLUM YAWRUMUZ OLSUN COK İSİTYORUZ 100 LİRAYA KADAR PİTT ROT BOXER yavrusu İSTİYORUM TŞK EDERİM 🔒 Üyelere Özel bahcesi var.

ÇOK ACİL 3 YAŞINDAKİ KIZIM İÇİN KÖPEK ARIYORUM -
3 YAŞINDAKİ KIZIM KÖPEK GÖRDÜĞÜ ZAMAN SEVEMEDİM DİYE AĞLIYO BAHÇELİ EVİMDE BAKABİLECEĞİM YAVRU KÖPEK ARIYORUM. SAF KAN OLMASI TERCİH SEBEBİDİR.melihwin @ 🔒 Üyelere Özel

3 YAŞINDAKİ KIZIM KÖPEK GÖRDÜĞÜ ZAMAN SEVEMEDİM DİYE AĞLIYO BAHÇELİ EVİMDE BAKABİLECEĞİM YAVRU KÖPEK ARIYORUM. SAF KAN OLMASI TERCİH SEBEBİDİR.melihwin @ 🔒 Üyelere Özel

PAPİ Yİ GÖRENLER -
PAPİMİZİ GÖRENLER LÜTFEN 🔒 Üyelere Özel U ARASIN

YAVRU GOLDEN ARIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN... -
Anne altından yeni çıkmış ve seceresi belli gözüm gibi bakacağım bir yavru golden arıyorum 🔒 Üyelere Özel

YAVRU GOLDEN ARIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN... -
Anne altından yeni çıkmış ve seceresi belli gözüm gibi bakacağım bir yavru golden arıyorum 🔒 Üyelere Özel

selam -
resimleri var mı gönderebilirmisiniz 🔒 Üyelere Özel

ANTALYADAN ÜCRETSİZ COCCUR -
selam eğitimli aşıları tamam köpeğimi iyi bakabilecek antalyadan veya başka bi yerden birine vermek istiyorum ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel

ANTALYADAN ÜCRETSİZ COCCUR -
selam eğitimli aşıları tamam köpeğimi iyi bakabilecek antalyadan veya başka bi yerden birine vermek istiyorum ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel

PAPİ mizi arıyoruz yardım edin lütfen -
beyaz 1 numara terierimiz kayboldu kızımız hasta oldu büyükçekmece tarafında görülmüştür bir kullağı kırık çok sevimli eğitimli 2 yaşında papi isimli BOYNUNDA KIRMIZI FULAR VAR terierimizi bulan yada gören bize lütfen ulaşsın 0585 75 49

pekingase arıyorum....... :) -
ücretsiz pekingase arıyorum şirin ve küçük :)))

pekingase arıyorum :)))))) -
şirin küçük pekingase sahibi olmak istiyorum vermek isteyenlerin dikkatine... :))) ücretsiz yavru vermek isteyenler alabilirim...

Ücretsiz Olarak Rottweiler veya Kurt Arıyorum -
Arkadaşlar merhaba, şu an ankaradayım fakat yakında temelli olarak akçay`a yerleşeceğim onun için yalnızlığımı paylaşacağım yavru rottweiler veya kurt yavrusu arıyorum golden`de olabilir.ilgilenen yardım sever hayvan sahipleri msn adresim : 🔒 Üyelere Özel saygılarımla