Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

satılık pitbul -
selam arkadaşlar 4 aylık eğitimli pitbul erkek yawruyu satıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirler..

Ankara içi Pinscher (dişi) Arıyorum -
Daha önce de pinscher cinsi köpek sahibiydim...kızımı 5 yaşında yani geçen sene trafik kazasında kaybettim..onun yerine koyabileceğim bir dost arıyorum...Ankara içi Dişi pinscher yaşı ne kadar ufak olursa o kadar iyi... MSN = 🔒 Üyelere Özel Bunlarda kızımın resimleri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ŞİRİNMİ ŞİRİN AMERİKAN COCKER YAVRULAR... -
Sahibi olduğum amerikan cocker köpeğim sağlıklı bir doğum sonrası 3`ü erkek 3`dişi olmak üzere toplam 6 tane yavruyla bizleri mutlu etti.Bu mutluluğu tatmak isteyen köpekseverlerin telefonlarını bekliyoruz. Uğur Gülsün:🔒 Üyelere Özel_ 🔒 Üyelere Özel

Sahibi olduğum amerikan cocker köpeğim sağlıklı bir doğum sonrası 3`ü erkek 3`dişi olmak üzere toplam 6 tane yavruyla bizleri mutlu etti.Bu mutluluğu tatmak isteyen köpekseverlerin telefonlarını bekliyoruz. Uğur Gülsün:🔒 Üyelere Özel_ 🔒 Üyelere Özel

HAKİKİ 6 TIRNAK SİVAS KANGAL -
HENÜZ 7 AYLIK OLMASINA RAĞMEN OLDUKÇA İRİ YAPILI VE ÇOK SAĞLAM BİR KÖPEKTİR, BÜTÜN AŞILARI EKSİKSİZ OLARAK YAPILMIŞTIR LAFTAN ÇOK ANLAYAN SÖZ DİNLEYEN İYİ BİR KARAKTERE SAHİPTİR, ACİL VERMEMİZ GEREKTİĞİ İÇİN BU ASLANI UYGUN FİYATA VERECEĞİZ KAÇIRMAYIN... İLATİŞİM: 🔒 Üyelere Özel

YAVRU KÖPEKLERE ACİL SÜT ANNE ARANIYOR/İST -
İLETİŞİM NESRİN ERKİŞİ 🔒 Üyelere Özel

yavru pekinese arıyorum -
Merhaba sıcak bir yuva arayan sağlıklı bir pekinese arıyoruz.

acele ücretsiz terrier arıyorum(istanbul) -
acele ücretsiz yorkshire terrier arıyorum(istanbul) evımde bakacacaqım evimde bakacagım bna can yoldası olcak her turlu bakımını üstleneceqime emın olun evim istanbul etilerdedir.evimizin bahcesi yoktur ama onu cok sevıceqımden emın olun annem ve ben yasıooruz evımızde bna yardımcı olmanızı dılıorum . mail adresim ve numaram allta yazılı tesekkurler şimdiden . MAİL:🔒 Üyelere Özel CEP NUMARAM:🔒 Üyelere Özel EV NUMARAM:0212 287 49 96

acele ücretsiz terrier arıyorum(istanbul) -
acele ücretsiz yorkshire terrier arıyorum(istanbul) evımde bakacacaqım evimde bakacagım bna can yoldası olcak her turlu bakımını üstleneceqime emın olun evim istanbul etilerdedir.evimizin bahcesi yoktur ama onu cok sevıceqımden emın olun annem ve ben yasıooruz evımızde bna yardımcı olmanızı dılıorum . mail adresim ve numaram allta yazılı tesekkurler şimdiden . MAİL:🔒 Üyelere Özel CEP NUMARAM:🔒 Üyelere Özel EV NUMARAM:0212 287 49 96

5 Aylık Dogo Arjantin -
Oğlum Ocak Ayının Sonlarında Doğmuştur..5 aylıktır Beyaz Renktir.."3 tane lekesi vardır"[ kulagında,belinde,kuyrugunda ] Tuvalet Eğitimi Vardır..Otur Komutunu ve Gel Komutunu Biliyor Sadece..Fiyat 750 TL

HAKİKİ ALMAN SHEPERD (ALMAN KURDU) KAÇIRMAYIN...! -
henüz 5 aylık wc eğitimi ve otur, yat, gel, git gibi komutları çok iyi bilen ve çok iyi yapan kızımız ICE`yi vermek zorundayız, hiç bir aşı eksiği yoktur yapılması gereken bütün aşıları eksiksiz yapılmıştır, anne ve bana yurt dışından gelmedir ve secerelidir isteyen anneyide babayıda görebilir köpek istanbuldadır, sadece babaya verilen ücret 3200 EURO`dur, bu harika kalidete dişi yavruya sadece 500 TL. istiyorum bu köpeği kaçırmayın.... İLETİŞİM: 🔒 Üyelere Özel

pug -
ücretli /ücretsiz yavru pug cinsi köpek arıyorum dişi erkek farketmez. msn / e-mail : 🔒 Üyelere Özel

pug -
ücretli /ücretsiz yavru pug cinsi köpek arıyorum dişi erkek farketmez. msn / e-mail : 🔒 Üyelere Özel

pug -