Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ailemize yeni üye ..

11 yaşındaki oğlum için birlikte büyüyecek,aynı zaman da evimizde iyi bir koruyucu olmak üzere yetiştireceğimiz yavru bir Alman kurdu aramaktayız.Yavru olması, oğlumuzla ilk tanışıklığında sevgiyi daha öne çıkarması açısından önemli(Biliyorsunuz her canlının yavrusu daha sevecendir) Bahçeli bir evimiz var.İlk defa bir köpek besliyeceğiz.Hevesliyiz ve sabırlıyız. Maddi gücümüzde yerinde, ama parayla evimizin bir üyesi olacak varlığı satın almak istemiyoruz.Onunla tanışmak istiyoruz bizi severse bizde seversek ,ailemize bir üye daha katılacak.

img

galanth

16 yıl 11 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tuzla rehabilitasyon merkezinden bir can kurtarmaya ne dersiniz. http://www.tuzlaninkopekleri.com/

img

barakiel

21 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3,5 aylık kurt köpeği var.Ücretsiz. E-mail:[email protected]

img

mimozas

16 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erkek boston terieri var bende. 5 aylık egitimli düşünurseniz göruşelimtel 0535 7622626

img

skaragay

16 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende 2,5 yaşında golden var. çok uysal sevecen bir köpecik. bu ayki masraflarını karşılamak adına 300 liraya verebilirm. çocuklarla çok iyi anlaşıyor. yavru köpek istiyormuşsunuz ama ben yine de yazmak istedim 14 kg maması ie vereceğim. aşıları tam ve tuvalet eğitimli safkan alex

img

cerencen

15 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim alaska bir malamutem var [email protected]

img

gargi

15 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ