11 yaşındaki oğlum için birlikte büyüyecek,aynı zaman da evimizde iyi bir koruyucu olmak üzere yetiştireceğimiz yavru bir Alman kurdu aramaktayız.Yavru olması, oğlumuzla ilk tanışıklığında sevgiyi daha öne çıkarması açısından önemli(Biliyorsunuz her canlının yavrusu daha sevecendir) Bahçeli bir evimiz var.İlk defa bir köpek besliyeceğiz.Hevesliyiz ve sabırlıyız.
Maddi gücümüzde yerinde, ama parayla evimizin bir üyesi olacak varlığı satın almak istemiyoruz.Onunla tanışmak istiyoruz bizi severse bizde seversek ,ailemize bir üye daha katılacak.
Tuzla rehabilitasyon merkezinden bir can kurtarmaya ne dersiniz.
🔒 Üyelere Özel
3,5 aylık kurt köpeği var.Ücretsiz.
E-mail:🔒 Üyelere Özel
erkek boston terieri var bende. 5 aylık egitimli düşünurseniz göruşelimtel 🔒 Üyelere Özel
bende 2,5 yaşında golden var. çok uysal sevecen bir köpecik. bu ayki masraflarını karşılamak adına 300 liraya verebilirm. çocuklarla çok iyi anlaşıyor. yavru köpek istiyormuşsunuz ama ben yine de yazmak istedim 14 kg maması ie vereceğim. aşıları tam ve tuvalet eğitimli safkan alex