Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Amerikan Cocker arıyorum -
9 yaşıdaki oğluma arkadaş olması için ve ondanda öncelikli yıllar önce köpek beslemiş biri olarak içimdeki hayvan sevgisini küllendirememiş olan kendim için acil yavru Amerikan cocker arıyorum.Eskişehirde ikamet ediyorum.Makul bir fiyata alabilirim.

9 yaşıdaki oğluma arkadaş olması için ve ondanda öncelikli yıllar önce köpek beslemiş biri olarak içimdeki hayvan sevgisini küllendirememiş olan kendim için acil yavru Amerikan cocker arıyorum.Eskişehirde ikamet ediyorum.Makul bir fiyata alabilirim.

Shit zu ya da Bichon yavru arıyorum -
Merhabalar, shit zu ve ya bichon yavrusu arıyorum. Ya da başka bir ufak cins de olabilir. İstanbulda yaşıyorum . 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz..

Merhabalar, shit zu ve ya bichon yavrusu arıyorum. Ya da başka bir ufak cins de olabilir. İstanbulda yaşıyorum . 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz..

ANKARADA ÜCRETSİZ KÖPEK ARIYORUM -
ANKARADA AYDINLIKEWLERDE OTURUYORUM VE YAVRU GOLDEN,TERRİER YADA COCKER ARIYORUM KÖPEKLERİ ÇOK SEVİYORUM VE İSTEDGİNİZ ZAMAN ZİYARET EDEBİLME GARANTİSİ VERİYORUM EMİN OLUN Kİ ÇOK İYİ BAKACAGIMI BİLİYORUM DAHA ÖNCE DANUA BESLEMİŞTİM 🔒 Üyelere Özel msn :: 🔒 Üyelere Özel

YavRu SibiRYa KurdU ArıYOrumm!!!!! -
yavru sibirya kurdu beslemek istiyorum,eğer ücretsiz olarak vermek istiyenler için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bana ulaşırsanız çoooooooooook sevinirimm.......köpeğinize yazlığımızda çooooooooooooooook iyi bakacağımm .... Kargo ücretini ben ödeyeceğim... Eğer Antalyadaysanız hemen bana ulaşın lütfen hemen alırız.......

Golden veya LAbrador yavru arıyorum -
ücretsiz golden veya labrador cinsi bir dişi bir de erkek olmak üzere 2 yavru sahiplenmek istiyorum. İzmir çevresi istanbul ankara hatta çok uzak yerler olmadıgı sürece baska şehirlere de gelip alabilirm. Biri bende digeri nişanlımla kalacak yavrular... yani bi kaç yıl içerisinde birlikte yaşamaya başlayacağız hep birlikte çocuklarımızla büyümelerini istiyoruz... acelemiz de yok şuan hamile olan sahiplendirmeyi düşünnenlerde irtibata gecerlerse olur. zaten yaklaşık 2 aydır sessiz olarak ırk seçim ve diger konularda sürekli araştırma içerisindeyiz bir hevesin peşinde degiliz. 🔒 Üyelere Özel bu adresten iletişime geçeblirsiz ancak bu adres MSN DEĞİLDİR Lütfen mail atın... teşekkürler

Sibirya Kurdu arıyorum............!!! -
yavru sibirya kurdu beslemek istiyorum,eğer ücretsiz olarak vermek istiyenler için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bana ulaşırsanız çoooooooooook sevinirimm.......köpeğinize yazlığımızda çooooooooooooooook iyi bakacağımm .... Kargo ücretini ben ödeyeceğim... Eğer Antalyadaysanız hemen bana ulaşın lütfen hemen alırız.......

Sibirya Kurdu arıyorum............!!! -
yavru sibirya kurdu beslemek istiyorum,eğer ücretsiz olarak vermek istiyenler için 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bana ulaşırsanız çoooooooooook sevinirimm.......köpeğinize yazlığımızda çooooooooooooooook iyi bakacağımm ....

İstanbul Köpek Arıyorum. -
Yavru olmak kaydıyla, husky, ingiliz bulldog`u gibi eğlenceli, tatlı , apartmanda yaşarken sorun çıkarmayacak köpekler arıyorum. Kış aylarında Giresun`a götüreceğim, yazları istanbul`da olacak, Giresun`daki evimizde hududu olmayan bahçemiz vardır, istanbul`da ise, evimizin her yanı onundur, elbette köpekler için yapılması gereken herşeyi yapacağım, eğer sizinde istanbul`da vermek istediğiniz yavru köpeğiniz varsa, lütfen beni msninize ekleyin; 🔒 Üyelere Özel

Yavru olmak kaydıyla, husky, ingiliz bulldog`u gibi eğlenceli, tatlı , apartmanda yaşarken sorun çıkarmayacak köpekler arıyorum. Kış aylarında Giresun`a götüreceğim, yazları istanbul`da olacak, Giresun`daki evimizde hududu olmayan bahçemiz vardır, istanbul`da ise, evimizin her yanı onundur, elbette köpekler için yapılması gereken herşeyi yapacağım, eğer sizinde istanbul`da vermek istediğiniz yavru köpeğiniz varsa, lütfen beni msninize ekleyin; 🔒 Üyelere Özel

albino boxer -
8 aylık albino dişi boxer masraflarına karşılık verilecektir. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Jack Russell Veya Chuchaha yawrusu arıyorum ücretsiz veya cuzi rakama . -
Merhaba Biz evli bir çiftiz bir köpek sahibi olmak istiyoruz özellikle ufak olmasına dikkat ettigimizden dolayı jack russell veya chuhaha yavrusu istedik bize 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilirsiniz saygılar.

0-2 aylık DALMAÇYALI arıyorum... -
Yavru dalmacyalı arıyorum ücrette anlaşabileceğim arkadaşlar ilgilenebilirse sevinirim...

izmirden evimde bakabileceğm küçük bi dost istiorm -
merhaba izmrde oturuyorm üni. öğrencisiyim ailemle yaşıorz evimzde bakabileceğimiz bi köpeğimz olsn istiorz ücreti makul veya ücretsiz vermek isteyenler msj atablr