sELamm..
Ankaradan cüzi bi miktarda yada ücretsizz golden veya labrador ariorumm.kopeklerin yasları 2 ye kadar cok onemli deil.
ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel veya facebook search : Çağrı Gültaş
sELamm..
Ankaradan cüzi bi miktarda yada ücretsizz golden veya labrador ariorumm.kopeklerin yasları 2 ye kadar cok onemli deil.
ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel veya facebook search : Çağrı Gültaş
mérhabalar mérsindé oturuyorum 3 katlı kéndimizé ait évimiz var daha öncé köpék béslédim rottwéilér sibirya kurdu alman kurdu yavru olmasını istiyorum vérmék istéyén olursa yada sahipléndirmék istéyén 🔒 Üyelere Özel
bana o adréstén ilétişim kurabilirlér gérçéktén çok iyi bakarım iyi günlér
1 danova 2 sibirya 3 boxer baktım.Köpekle ilgili hertürlü materyelim var (kulübe,zincir,büyük bir bahçe ve tabiki sevgi).Eğer köpeğinizi gerçekten emin ellere teslim etmek istiyorsanız Eskişehirde oturuyorum telefonum:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel
evde bakabileceğim küçük ırk (terrier vb.) köpek arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim köpekleri çok seviyorum ve emin olun çok iyi bakarım :) şimdiden herkese tşk. ederim
evde bakabileceğim küçük ırk (terrier vb.) köpek arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim köpekleri çok seviyorum ve emin olun çok iyi bakarım :) şimdiden herkese tşk. ederim
cok uzun zamandır hayalını kurdugum labrador kopegıme kavusmak ıcın sartlarımı hazırladım aradıgım ozellıkler albıno yanı kut ve pembe burun sampanya erkek yavru labrador
cok uzun zamandır hayalını kurdugum labrador kopegıme kavusmak ıcın sartlarımı hazırladım aradıgım ozellıkler albıno yanı kut ve pembe burun sampanya erkek yavru labrador
40 adet kalvusla takas edecek cins , hakiki almak çoban kurt köpeği-düşük bel-erkek - yavru arıyorum kalvuslarla takas etmek isteyen bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler. herkese şimdiden tesekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben istanbul pendikten sibirya kurdu arıyorum. Yada husky`de olabilir. Yavru istiyorum. Bahçemiz var kulübede var tam köpeklik bir ortam. Ücretsiz köpeğini vermek isteyenler için iletişim msn: 🔒 Üyelere Özel GSM:🔒 Üyelere Özel
SAF-ERKEK-ÜCRETSİZ 1 YAŞINA KADAR BOXER,ROTTWEİLER,HUSKY,GOLDEN ARIYORUM.KÖPEĞE KENDİ BAHÇELİ EVİMİZDE BAKICAĞIM,İYİ BAKACAĞIMA VE SOKAĞA ATMIYACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ.İZMİR İÇİ OLURSA İYİ OLUR AMA BAŞKA YERLERDEN YOLLIYABİLECEK OLANLAR VARSADA ALABİLİRİM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM.
İRTİBAT İÇİN=🔒 Üyelere Özel
herhangi bi yasta golden ariorum yas cok onemli deil.ilgilenen arkadaslar varsa 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel nete cok fazla giremiorumm telden ulasirlarsa sevinirimmm..
Ankara dişı düşünmüyorum cünkü köpegede banada ulasim ezieyt olurr. Ankara yada ankara civari biyerde olursa sevinirimm..
herkese kolay gelsinn
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.