ARAKDASLAR YAWRU KOPEK ARIYORUM İZMİRDE OTURUYORUM BAHCELİ Bİ EVİM VAR BELLİ Bİ YAŞA GELENE KADAR EVİMDE BAKICAM BANA ÜCRETSİZ OLARAK VERMEK İSTİYENLER LÜTFEN BANA ULASSINLAR
HUSKY - SİBİRYA - ALMAN KURDU - ROTWAİLLER - GOLDEN R.
bu cins kopekler olabilir
msn : 🔒 Üyelere Özel
tel 0232 438 70 58
ACİLL SÜT ANNE KÖPEK LAZIM BEYLİKDÜZÜ/İST
TAHMİNİ 2-3 GÜNLÜK 2 TANE YOLDA BULUNMUŞ LÜTFEN MEHTAP HANIMLA İRTİBATA GEÇİNİZ: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
bir süre önce köpeğimizi kaybettik 7 yaşında öldü tekrardan bir köpek alıcam ama daha önceki köpeğimizi de bir hayvansever tarafından almştık bu işin ticarisini pek sevmediğim için parayla alması bana utanç veriyor izmirde yaşıyoruz bahçeli müstakil bir evimiz var izmir dışından vericeklere ise kargo konusunda biz üstleniriz ilgilenen arkadaşlar için 🔒 Üyelere Özel cinsi farketmez yeter ki bir dost olsn
erkek oglumuza dişi eş arioruz sadece ciftlestirmek için.. Bize ciflestirmek için golden bulana dogacak yavrulardan bana düşenlerden 1 tanesini vericem yardımcı olabilcek arkadas varsa 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel veya facebook search : Çağrı GÜLTAŞ
balıkesir de yaşıyorum. sıfır numara pinscher arıyorum (ücretsiz). yuvamızın yeni ferdi olacak bu yavruyu sahiplenebilmemiz için ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. irtibat: 🔒 Üyelere Özel. arayıp kafa yapıyorlar diye buraya tel yazamıyorum. mail atan arkadaşlarla görüşebiliriz.
Kizim ve damadim Ela ya bir bebek gibi baktilar sonderece insan canlisi simarik cilveli ev kopegidir.Can dostu ve moral kaynagidir,kizimin hamileligi icin onu, onlar kadar cok sevecek ve bakacak biri yada aileye verebilirler.Zor ikna ettim ancak eger gozleri arkada kalmayacak olursa verecekler.Antalya Liman civarindalar/ 🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR ANKARA DA GOLDEN HUSKY YAVRUSU EN FAZLA 1 YAŞINA KADAR ARIYORUM ÜCRETSİZ OLARAK VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM KÖPEĞİNİZE EN İYİ ŞEKİLDE BAKARIM HAYVANLARIN SATILMASINA KARŞIYIMM YARDIM EDİN LÜTFEN :(((
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.