Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

izmirden evimde bakabileceğm küçük bi dost istiorm -
merhaba izmrde oturuyorm üni. öğrencisiyim ailemle yaşıorz evimzde bakabileceğimiz bi köpeğimz olsn istiorz ücreti makul veya ücretsiz vermek isteyenler msj atablr

merhaba izmrde oturuyorm üni. öğrencisiyim ailemle yaşıorz evimzde bakabileceğimiz bi köpeğimz olsn istiorz ücreti makul veya ücretsiz vermek isteyenler msj atablr

Yavru Köpek Arıyorum ( izmir ) -
ARAKDASLAR YAWRU KOPEK ARIYORUM İZMİRDE OTURUYORUM BAHCELİ Bİ EVİM VAR BELLİ Bİ YAŞA GELENE KADAR EVİMDE BAKICAM BANA ÜCRETSİZ OLARAK VERMEK İSTİYENLER LÜTFEN BANA ULASSINLAR HUSKY - SİBİRYA - ALMAN KURDU - ROTWAİLLER - GOLDEN R. bu cins kopekler olabilir msn : 🔒 Üyelere Özel tel 0232 438 70 58

ACİLL SÜT ANNE KÖPEK LAZIM BEYLİKDÜZÜ/İST -
ACİLL SÜT ANNE KÖPEK LAZIM BEYLİKDÜZÜ/İST TAHMİNİ 2-3 GÜNLÜK 2 TANE YOLDA BULUNMUŞ LÜTFEN MEHTAP HANIMLA İRTİBATA GEÇİNİZ: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

arkadaşlar ücretsiz köpek arıyorum -
bir süre önce köpeğimizi kaybettik 7 yaşında öldü tekrardan bir köpek alıcam ama daha önceki köpeğimizi de bir hayvansever tarafından almştık bu işin ticarisini pek sevmediğim için parayla alması bana utanç veriyor izmirde yaşıyoruz bahçeli müstakil bir evimiz var izmir dışından vericeklere ise kargo konusunda biz üstleniriz ilgilenen arkadaşlar için 🔒 Üyelere Özel cinsi farketmez yeter ki bir dost olsn

İST.. Alman kurdu yavrusu istiyoruz (ücretsiz) -
İstanbul`da bahçeli bir evimiz var. Ona bekçi bir köpek yetiştirmek istiyoruz. En fazla 7 aylık olması en fazlasıdır. Cevaplarınızı bekliorum.

Aksaraydan Yavru Doberman Beagle arıyorum -
Lütfen bana yardımcı olun

Ankaradan dişi golden bulana.. -
erkek oglumuza dişi eş arioruz sadece ciftlestirmek için.. Bize ciflestirmek için golden bulana dogacak yavrulardan bana düşenlerden 1 tanesini vericem yardımcı olabilcek arkadas varsa 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel veya facebook search : Çağrı GÜLTAŞ

sıfır numara pinscher arıyorum (ücretsiz) -
balıkesir de yaşıyorum. sıfır numara pinscher arıyorum (ücretsiz). yuvamızın yeni ferdi olacak bu yavruyu sahiplenebilmemiz için ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. irtibat: 🔒 Üyelere Özel. arayıp kafa yapıyorlar diye buraya tel yazamıyorum. mail atan arkadaşlarla görüşebiliriz.

erkek beagle istiyorum -
yavru erkek bir beagle istiyorum..çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz.. 🔒 Üyelere Özel aslı

Yavru süs kopeqi aranıyor [ücretsiz] -
Arkadaşlar Bakabılcegım yavru süs kopeqi aranıyor cins onemli degil tek başıma yaşamaktan sıkıldım bir arkadaş arıyorum ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel adresini ekleye bilirmi simdiden teşekurler

Yavru süs kopeqi aranıyor [ücretsiz] -
Arkadaşlar Bakabılcegım yavru süs kopeqi aranıyor cins onemli degil tek başıma yaşamaktan sıkıldım bir arkadaş arıyorum ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel adresini ekleye bilirmi simdiden teşekurler

Jack russel tuylu terrier ucretsiz 11 aylik disi -
Kizim ve damadim Ela ya bir bebek gibi baktilar sonderece insan canlisi simarik cilveli ev kopegidir.Can dostu ve moral kaynagidir,kizimin hamileligi icin onu, onlar kadar cok sevecek ve bakacak biri yada aileye verebilirler.Zor ikna ettim ancak eger gozleri arkada kalmayacak olursa verecekler.Antalya Liman civarindalar/ 🔒 Üyelere Özel

tavşan alınır -
ücreti,rengi,ırkı önemli değil sadece dişi ve damızlık olması yeterli bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilrsiniz.

Satılık cocker yavruları -
Yeni dogmus annesi ve babası scr`li cocukları cok seven akıllı cocker yavruları 2 sarı 1 kahverengi ve 1 siyah satılıktır.gsm:🔒 Üyelere Özel AYDIN

ANKARA DA UCRETSİZ GOLDEN HUSKY ARIYORUMMM.. -
ARKADAŞLAR ANKARA DA GOLDEN HUSKY YAVRUSU EN FAZLA 1 YAŞINA KADAR ARIYORUM ÜCRETSİZ OLARAK VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM KÖPEĞİNİZE EN İYİ ŞEKİLDE BAKARIM HAYVANLARIN SATILMASINA KARŞIYIMM YARDIM EDİN LÜTFEN :(((