Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

izmirden evimde bakabileceğm küçük bi dost istiorm
merhaba izmrde oturuyorm üni. öğrencisiyim ailemle yaşıorz evimzde bakabileceğimiz bi köpeğimz olsn istiorz ücreti makul veya ücretsiz vermek isteyenler msj atablr

slm.izmirde karşıyakada yaşıyorsanız iletişim kurabiliriz.köpek verenler sayfasında mesajım var.göz atarsanız belki işinize yarar.

11 aylık husky dişi ona bakabilecek birini arıyoruz

2 aylık erkek golden retriewer yavrm war ew halkı yüzünden bakamıyorm ve acil satmam lazım 500istiyorm çünkü onn için en düşük fiyat b acil olduu için b fiyata satmak zorndaim tüm parazit aşıları yapıldı yaşıtlarına göre oldkça salıklı we iri sarı renkli dünya tatlısı bi yavr ilgilenirsen telefonm 🔒 Üyelere Özel

benim pug cinsi dişi 3 yasında bi bebiğim var doğduğundan beri istanbulda evimde ben bakıyodum fakat artık izmirde okuduğum icin annem köpeğime bakamıyo o yüzden onu sevebilicek yeni bi sahip arıyorum ilgilenirseniz yazın ltf ben tekrar size ulasırım

Merhaba, bende izmirdeyim ve 1.5 aylık golden kızıma bakamadığım için satmak zorundayım fakat sizden birşey istiyorum aradabir görmeme izin werir misiniz? eğer sizde onaylarsanız, parazit aşıları yapılmış şekilde ve 5kg luk yeni aldığım maması ve mama kabıyla 250 tlye veriyorum, hatayda oturuyorum, yarın (22temmuz) saat 4e kadar gösterebilirim. cep numaram: 🔒 Üyelere Özel 535 77 555 88

merhaba bizim 01/04/2008 doğumlu dişi beyaz renkli tuvalet eğitimli bir kızımız var esimin ve benim işlerim yoğunlugu sebebi ile bir yuva arıyoruz ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirsiniz bu arada kesinlikle ücret talep etmiyorum sadece bizim yokluğumuzu aratmayacak kadar iyi bakılmasını istiyorum ve ev ortamında bakıldığı için bahce vs bakılmaya alısık değil iyi günler

Yanıtlamak için giriş yapın