Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

acele ücretsiz terrier arıyorum(istanbul)

acele ücretsiz yorkshire terrier arıyorum(istanbul) evımde bakacacaqım evimde bakacagım bna can yoldası olcak her turlu bakımını üstleneceqime emın olun evim istanbul etilerdedir.evimizin bahcesi yoktur ama onu cok sevıceqımden emın olun annem ve ben yasıooruz evımızde bna yardımcı olmanızı dılıorum . mail adresim ve numaram allta yazılı tesekkurler şimdiden . MAİL:[email protected] CEP NUMARAM:0536 979 30 64 EV NUMARAM:0212 287 49 96

img

portakal12

15 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bizim 2003 doğumlu dişi bi terrierimiz var adı cici.bir yıl sonra bir çocuğumuz oldu ve ona eski alakayı gösteremedik.bir yere vermeye kıyamadık barınağa falan bırakmaya gönlümüz razı olmadı.birlikte büyüdüler.ama şimdi ikinci çocuğumuzu bekliyoruz ve ona iyi bakıp sokağa bırakmayacak bi aile arıyoruz.aslında yalnız orta yaşlı bi hanım ona tüm vaktini ayırır arkadaş olur diye çok araştırdık ama bulamadık.artık bizimle kalmak onu çok mutlu etmiyor bizde ona yetemiyoruz.akşamdan akşama tuvalete çıkmak dışında dışarı çıkamıyor.eğer ilgilenirseniz ve tabii hala bi köpek edinmediyseniz,görüşelim.oturur konuşuruz.köpeği görürsünüz.beğenirseniz bizde samimiyetinize inanırsak o iyi bir aile bulmuş olur.bizimde gözümüz arkada kalmaz.beyaz renkli tuvalet eğitimli aşılar konusunda sorunsuzdur.ilgilenirseniz mail atın lü[email protected]

img

sabirli

16 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ