Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

8 aylık dişi husky ve alman kurdu kırması -
Elimde olmayan nedenlerden dolayı kızımı vermek zorundayım, ilgilenenler lütfen kısa sürede bana ulaşsınlar... tel : 🔒 Üyelere Özel

Elimde olmayan nedenlerden dolayı kızımı vermek zorundayım, ilgilenenler lütfen kısa sürede bana ulaşsınlar... tel : 🔒 Üyelere Özel

6 aylık safkan golden -
6 aylık safkan secereli goldenımı iyi bakabiliceğine inandığım birine uygun fiyata vermek istiyorum . ahmet_-_ozer[]🔒 Üyelere Özel

ACİL İSTANBUL 600 YTL CHOW CHOW ARIYORUM..! -
``istanbul topkapı`` 600 ytlye bol tüylü dişi açık sarı yada beyaz renkli 2 2.5 aylık civarında olan chow chow alınır..! irtibat:🔒 Üyelere Özel

Uygun fiyata CHOW CHOW arıyorum!! -
chow chow yavrusu satmak ya da vermek isteyen birileri varsa bana mesaj atabilir mi? vericek varsa gönderim masraflarını karşılarım. satıcaklar da fiyat hakkında mesaj atabilirer.

Uygun fiyata CHOW CHOW arıyorum!! -
chow chow yavrusu satmak ya da vermek isteyen birileri varsa bana mesaj atabilir mi? vericek varsa gönderim masraflarını karşılarım. satıcaklar da fiyat hakkında mesaj atabilirer.

Sahibinden Ücretsiz Dişi Yavru Golden Arıyorumm :(... -
Ücretsiz bir dişi golden yavrusu arıyorum [ 1.5 - 2 aylık ]... Köpeklere aşırı düşkünüm.. Ücretlerini araştırdım 700 - 800 TL ortalama.. Bütçemi fazla aştığı için burada bir şansımı denemek istedim.. Evimize neşe kaynağı bir golden verebilecekler`e şimdiden çok teşekkürler... =) Tel: E-mail: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz bir dişi golden yavrusu arıyorum [ 1.5 - 2 aylık ]... Köpeklere aşırı düşkünüm.. Ücretlerini araştırdım 700 - 800 TL ortalama.. Bütçemi fazla aştığı için burada bir şansımı denemek istedim.. Evimize neşe kaynağı bir golden verebilecekler`e şimdiden çok teşekkürler... =) Tel: E-mail: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Golden Arıyorum / ANKARA -
mrba unıverste ogrencısıyım kız arkdsmla bırlıkte bakcaz evımızde kopegıme 7 yıl golden besledım herşeylerini en ince ayrıntısına kadar biliyorum 1 yaşını gecmemiş dişi yada erkek farketmez saf golden arıyorm cok cok mutlu olacagından suphenız olmasın cok ıstıyoruz köpişimzn olmasını ılgılenen arkdsların telefonlarını beklıyorm Tel : 🔒 Üyelere Özel msn ; cashqes(at)🔒 Üyelere Özel