Kanatlı Kümes Hayvanları
kardeşim bu sene de öyle bir girişimin olursa bana da göndermeni isterim keklik yada sülün farketmez adresim çilli mah. korkmaz sok. no:6 emirdağ afyon tel: 🔒 Üyelere Özel
çok teşekkür ederim, yunus taşkın kışla mah. yenişehir sok. no :22 samsun / ilkadım
Meraba , öncelikle bu yaptığınız şey insanlığın ölmediğini gösteriyor kuluçka makinem var , gönderirseniz çok sevinirim. İstanbul / Merter Ali rıza gürcan caddesi - Nuray saray apartmanı -Numara 7 -- Kat :7 Daire :28 🔒 Üyelere Özel---- 02125754151
merhaba fatih işleyen
fatih mah. londra asfaltı üzeri no:24/b büyükçekmece istanbul
böyle bir uygulama yaptıgın için çok teşşekür ederim iyi akşamlar
KARDEŞİM BENDE BU ZEWK ICIN YAPIYORUM GONDERIRSEN SEWINIRIM 🔒 Üyelere Özel ARAS KARGO DEFNE SUBESI...
KARDEŞİM BENDE BU ZEWK ICIN YAPIYORUM GONDERIRSEN SEWINIRIM 🔒 Üyelere Özel ARAS KARGO DEFNE SUBESI...
IHSAN COLAK
kardeş böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum banada gönderirsenen çok makbule geçer kargo ücretini ben öderrim meşrutiyet mah vali konağı cad. madalyon sok. no26/b nail tel 🔒 Üyelere Özel şimdiden çok teşekkür ederim saol.
IHSAN COLAK