Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 9.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
serdar abi kemal yazmışınız benmiyim o baska bi arkadasmı _? ben kamil :) Saygılar ..
sn Kamil bey (Hobici50) emanetiniz aras kargo ile 0776029087298-186011 no ile Sn eşiniz NECMİYE EROL adına GÜZELYURT MAH. 212.SOK NO:23 KAT:4/10 / NEVŞEHİR adresine gönderilmiştir. saygılarımla
serdar abi ALLAH RAZI olsun cok cok tşkr ederim.. Herşey gönlünce olsun abi teşekkürler..
Tam şamsımıza küselim derken Serdar bey senenin müjdesini verdi. Gelecek sene sizden başlıyarak bu sıradaki ilk 5 kişiye öncelik tanıyacağım. BU SENE YUMURTA YOLLAMAYI ZORUNLU OLARAK SONLANDIRIYORUM. ÖLMEZ SAĞ KALIRSAK; GELECEK SENE BULUŞMAK ÜZERE HERKEZE SAYGILAR SUNAR SAĞLIKLAR DİLERİM. Hobici, bartuni, ozanka ( yani ben ) Seneye artık nasip diyelim. En azından 3. sıradayız. Allah sıkıntı vermezse seneye deneriz artık. Serdar bey ilginiz için tekrar tşk.
merhaba ben karamanoğlumehmetbey üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. kendim ziraat müh. yim. burada ev ve deney hayvanları yetiştiriciliği programı actık bölümle alakalı cok büyük olmayan kanatlılar üzerine hayvanat bahcesi yapmayı düşünüyoruz. kulucka makinamız var yumurta gönderebilirmisiniz. teşekkürler. karamanoğlumehmetbey üniversitesi. meslek yüksek okulu. ev ve deney hayvanları yetiştiriciliği programı. H.Atabey KALEM. MERKEZ/KARAMAN
telefonum 05419292525
serdar abi yumurtalar elime geçti allah razı olsun cok tşkr ederim.. altın sülünler kırılmış :( onlara cok üzüldüm diğerleri sağlam ..paylaşımların için tekrar tekar tşkr ederim abi
kardeşim bu sene de öyle bir girişimin olursa bana da göndermeni isterim keklik yada sülün farketmez adresim çilli mah. korkmaz sok. no:6 emirdağ afyon tel: 542 552 81 11
çok teşekkür ederim, yunus taşkın kışla mah. yenişehir sok. no :22 samsun / ilkadım
Meraba , öncelikle bu yaptığınız şey insanlığın ölmediğini gösteriyor kuluçka makinem var , gönderirseniz çok sevinirim. İstanbul / Merter Ali rıza gürcan caddesi - Nuray saray apartmanı -Numara 7 -- Kat :7 Daire :28 05325711804---- 02125754151