Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 7.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
Helal olsun.Makinam olsaydı ben de girerdim sıraya. Gerçekten tebrik edilecek bir davranış.
sabırsızlıkla bekliyorum önümde birkişi var sayın hobici50 makinam hazır durumda, tekrar sayın mediko ya çok teşekkür ederim.
ferahe hatipoğlu ülker cad güllüler sok no:5/3 firuzköy /avcılar istanbul 0555 734 08 31 teşekür ederim. saygılar
pardon yanlış yazmışım adresi Recep Turhan şirinevler mahallesi mahmutbey yolu 12 sokak sultan apt no 20_9 05397287935 İSTANBUL_bahçelievler teşekkür ederim
Adres:karaelmas mahallesi.dağdelen sokak No;24/A Zonguldak/Merkez Safa Nas Sayın Mediko İlginiz ve çabanız karşılıksız kalmaması dileğiyle şimdiden teşekkürler...
sevgili kanatlısever dostlar; bu gün Mehmet Arpat bey`in yumurtaları gidiyor.belki bir iki kutu daha yollayabilirim. ama artık hayvanlar tüye girdiler ve sanırım döl de kalmamıştır... artık seneye daha çok damızlık olacak keklik için; yanında da söz verdiğim gibi sülün yumurtasıda dağıtacağım.. ölmez sağ kalırsak. sanırım mart başı bir başlık açarım. o zaman haftada en az 20 düzine keklik yumurtası dağıtacağım. herkez keklik besleyecek. not: bir dostum sonsuz doğuya göçtü o yüzden istanbuldaydım. ve bir takım sorulara cevap veremedim. kimse gönül koymasın bana. sağlıkla kalın serdar
Sn.Mediko çok teşekkür ederim yarın elimde olur heralde yumurtalar bu yaptığınız gerçekten her babayiğidin harcı değil bu arada başınız sağolsun Allah yakınlarına sabır versin vefat eden dostunuzun. Bursadan bir ihtiyaç olursa ben buradayım unutmayın.
serdar bey makine hazır bekliorum döl oranı azda olsa bir kaç cıkım alırız inş sabırsızlıkla bekliorum sonunda sıra banada geldi tşkler .. :) 0507 710 20 14 tel no serdar bey
abi başın sagolsun mekanı cennet olsun üzüldüm
Serdar bey başınız sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. Yumurtaları sabırsızlıkla bekliyor idim. Gerçi 1-2 gönderim daha yapabilirim demişsiniz ama tam sınırda kalıyoruz. Nasip değilmiş demekki. Yİnede ilginiz ve alakanız için tşk. Seneyi bekleriz artık.