Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 2.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
sn ilyas şen; emanenet aras kargo ile ve T236353 no ile yola çıktı.hayırlı yavrular dilerim.
Çok teşekkür ederim.
Yaptığınız bu incelik için çok tşk. Osman KARAMAN Yurtiçi Kargo Sivas Şb veya Aras Kargo Kızılırmak şb Mng Kargo Kızılırmak şb. Lütfen kargo ücretini ödemeyiniz. Şimdiden çok tşk.
TEŞEKÜRLER.MEHMET KARATAŞ.YURTİÇİ VEYA ARAS KOCAELİ/KARAMÜRSEL ŞUBESİ.05322930970
ARAS KARGO ANTALYA/"MEYDAN" ŞUBESİNE GÖNDEREBİLİRSİNİZ. Mustafa Koçak (Antalya) Çok teşekkür ederim.
sn MEDİKO ben seneyede olsa sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarındanda ver ceyinizi söylemişsiniz ben şimdiden seneye isityorum hepsinden ama 3 4 tane kargo üçretini ben karşılarım ben yalovadayım ve bu çevrede kimsede sülüm yok ve satışıda yapılmıyor internetten baktığımızda ise yumurta tana 20tl tabi çinsine göre deişiyor tabi almak çok zor benim açımdan yetişkin alsak oda şuan 750tl diyorlar birde coğu yazmış türü yok olma tehlikesinde önce sen uygun bir fiyata ver ki çoğalsın avlıklara salki çoğalsın herkes para peşinde bir söz vardır bir elin yaptığını diyer el bilmiyecek demem oki ben bugün bir ormandaydım toplam 4 aded bıldırcın 4 aded keklik saldım hepsi çift kimse bilmiyor neden saldım doğada çoğalsın diye hastamıydılar hayır gönül isterdiki daha fazla salayım ama ALLAH izin verdikçe ve elimden geldikçe buna devam etçem eyer gönderir seniz beni cok mutlu etmiş olursunuz ( bağlarbaşı mahallesi burcu sokak no:7 yalova/merkez iyi akşamlar
İsmail KILIÇ Aras Kargo/Bağcılar/İSTANBUL SARMAŞIK ŞUBESİNDEN alabilirm Kirazlı Mah. Merkez Cd. No:2 Daire:2 Bağcılar/İSTANBUL 5552948773 2126562080 KARGO BEDELİNİ ÖDEME ZAHMETİNDE BULUNMAYINIZ LÜTFEN:)) BU YAZINIZA BİLE ÇOK SEVİNDİK, ALLAH`DA SİZİ SEVİNDİRSİN:)))
sn baylar ilginize çok teşekkür ederim. ne dediysem odur kimseye ayrıcalık yapmıyacağım. kargo bedelinide ödeyeceğim. zaten çok tutmuyor. şimdiden 13 kişi oldu. ilyas şen bey`e yolladım pazarteside memduh bey e yollayacağım. kalır 11 kişi buda yaklaşık 6 hafta ederki 1.5 ay!!! buralarda hava iyice ısındı umarım tüye girip yumurta kesmezler. ama sonuna kadar göndereceğim. tabi son yumurtalarda döl giderek düşer. bunun gelecek senesi var. öyle veya böyle bir kere söz ağızdan çıktı. biz her zaman sözümüzün arkasında oluruz. bizim sözümüz kanundur. seneye sülün yumurtalarıda bedava... aslında belkide türkiyede çok yaygın olmayan barbary, kırmızı ayak, arap kekliklerinden de süpriz yaparım ama yumurta olarak değil.. sn sezgin7787; seneye nisan başı bir başlık açarım orada görüşürüz. bu arada şunun altını çizelim. altın, elmas, kral, gümüş gibi sülünlerin yumurtasına 20 tl istemeleri normal. bir yıl boyunca besle tam yumurta alacakken ölsün; hadi ölmedi aşağı yukarı 15 hafta yumurtlar oda işte 40-50 yumurta yapar. bunu ticaret için yapmasalar bile her kanatlıseverin bir hedefi vardır. onun içinde her yıl kuşların gözünün içine bakar ki hedeflediği başka bir sülüne sahip olsun. altın ve benzeri sülünlern çiftini kolaylıkla 150-250 tlye bulabilirsiniz. umarım yaşarsak seneye halleşiriz. isteklerinizi yerine getirir yüzümü kara çıkarmam. sağlıkla kalın
bazı arkadaşlar sadece kargo adresi vermişler. o vakit lütfen telefon da verin VEYA mektup adresi lütfen. yumurtalar sağda solda çöp olup gitmesin.
Sn mediko ilginiz için çok tşk. Bir kanatlı sever olarak kanatlı çeşitlerimi arttırmak için bu hediyeniz benim için çok makbule geçti. ( Şu ana sadece köy tavuğu, Amerikan ve Jumbo bıldırcınım var ) Daha önce mesajımda kargoyu şube teslim göndermennizi rica etmiştim.. Sebebi gündüzleri evde kimse olmuyor. Kargocu arkadaşlar geliyor, Kargoyu teslim edemeden gidiyor. Git gel kargocuların peşinde dolaş derken yumurtalarda elden ele fazla dolaşmasın diyerek Şube teslim yumurtaların sağlığı için daha iyi olur. Osman KARAMAN 533 465 01 05 Yurtiçi Kargo Sivas Şb veya Aras Kargo Kızılırmak şb Mng Kargo Kızılırmak şb. Tekrar çok tşk.