Kanatlı Kümes Hayvanları

Kınalı keklik yumurtası isteyenler
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

mediko yazdı :
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
Kastamonu/Bozkurt    Dumlupınar caddesi. ATLANTİK ALIŞVERİŞ MERKEZİ TEŞEKKÜR EDERİM..

(Kastamonu/bozkurt)  dumlupınar caddesi. atlantik alışveriş merkezi teşekkürler.

İdris Kuh

İlsa Dış Tic.Ltd.Şti İskenderun Yolu 7. Km Dikmece mevkii

Antakya/HATAY

Şimdiden teşekkürler

İdris Kuh

İskenderun Yolu Üzeri 7.Km İlsa Dış Tic.Ltd.şti Depoları

Antakya/HATAY 🔒 Üyelere Özel

şimdiden teşekkürler

mediko yazdı :

çok teşekkür ederim çanakkale\yenice hamdibey beldesi tekel caddesi hamdibey yaprak tütün işletme müdürlüğü karşısı

banada gönderebilirmisiniz  adres çanakkale/yenice hamdibey beldesi tekel caddesi hamdibey yaprak tütün işletme müdürlüğü karşısı

arkadaşlar bizede nasip olurmu ama olursa mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ali türkyılmaz  261 sokak no  17 buca..izmir

merhaba mediko

bu yapdığın davranışın çok güzel alah her istediğinizi gönlünüzce versin

facebookunuz yada telefonunuzu verebilirimisiniz konuşalım bana burdan atabilirsiniz 

🔒 Üyelere Özel

slm. böyle bir sey yaptığınız için teşekkür ederim.hep kuluçka makinama keklik yumurtası koymak isterdim bulamadım gönderirseniz çak memnun kalırım.adresim runguçpaşa mah. 121 sok. no:3 karacabey/BURSA tel 🔒 Üyelere Özel

mediko yazdı :

keklik yumartasından istiyorum. mehmet güler D-400 KARAYOLU ÜZERİ KUMARLI MAH HASTANE CD N:1 TOPRAKKALE OSMANİYE

mediko yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın