Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 10.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
merhaba fatih işleyen
fatih mah. londra asfaltı üzeri no:24/b büyükçekmece istanbul
böyle bir uygulama yaptıgın için çok teşşekür ederim iyi akşamlar
KARDEŞİM BENDE BU ZEWK ICIN YAPIYORUM GONDERIRSEN SEWINIRIM 05354001062 ARAS KARGO DEFNE SUBESI...
KARDEŞİM BENDE BU ZEWK ICIN YAPIYORUM GONDERIRSEN SEWINIRIM 05354001062 ARAS KARGO DEFNE SUBESI...
IHSAN COLAK
kardeş böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum banada gönderirsenen çok makbule geçer kargo ücretini ben öderrim meşrutiyet mah vali konağı cad. madalyon sok. no26/b nail tel 05399439033 şimdiden çok teşekkür ederim saol.
IHSAN COLAK
(Kastamonu/bozkurt) dumlupınar caddesi. atlantik alışveriş merkezi teşekkürler.
İdris Kuh
İlsa Dış Tic.Ltd.Şti İskenderun Yolu 7. Km Dikmece mevkii
Antakya/HATAY
Şimdiden teşekkürler
İdris Kuh
İskenderun Yolu Üzeri 7.Km İlsa Dış Tic.Ltd.şti Depoları
Antakya/HATAY 05386784881
şimdiden teşekkürler
çok teşekkür ederim çanakkale\yenice hamdibey beldesi tekel caddesi hamdibey yaprak tütün işletme müdürlüğü karşısı
banada gönderebilirmisiniz adres çanakkale/yenice hamdibey beldesi tekel caddesi hamdibey yaprak tütün işletme müdürlüğü karşısı