Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 10.sayfa

her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

img

mediko

20 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba fatih işleyen

fatih mah. londra asfaltı üzeri no:24/b büyükçekmece istanbul

böyle bir uygulama yaptıgın için çok teşşekür ederim iyi akşamlar

img

fatih_isleyen

13 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KARDEŞİM BENDE BU ZEWK ICIN YAPIYORUM GONDERIRSEN SEWINIRIM 05354001062 ARAS KARGO DEFNE SUBESI...

mediko yazdı :
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

img

ihsanasi

13 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KARDEŞİM BENDE BU ZEWK ICIN YAPIYORUM GONDERIRSEN SEWINIRIM 05354001062 ARAS KARGO DEFNE SUBESI...

IHSAN COLAK

mediko yazdı :

img

ihsanasi

13 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum banada gönderirsenen çok makbule geçer kargo ücretini ben öderrim meşrutiyet mah vali konağı cad. madalyon sok. no26/b nail tel 05399439033 şimdiden çok teşekkür ederim saol.

ihsanasi yazdı :

IHSAN COLAK

mediko yazdı :

img

nailbey

13 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mediko yazdı :
Kastamonu/Bozkurt    Dumlupınar caddesi. ATLANTİK ALIŞVERİŞ MERKEZİ TEŞEKKÜR EDERİM..

img

atlantik37

12 yıl 11 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

(Kastamonu/bozkurt)  dumlupınar caddesi. atlantik alışveriş merkezi teşekkürler.

img

atlantik37

12 yıl 11 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İdris Kuh

İlsa Dış Tic.Ltd.Şti İskenderun Yolu 7. Km Dikmece mevkii

Antakya/HATAY

Şimdiden teşekkürler

img

idriskuh

12 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İdris Kuh

İskenderun Yolu Üzeri 7.Km İlsa Dış Tic.Ltd.şti Depoları

Antakya/HATAY 05386784881

şimdiden teşekkürler

mediko yazdı :

img

idriskuh

12 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim çanakkale\yenice hamdibey beldesi tekel caddesi hamdibey yaprak tütün işletme müdürlüğü karşısı

img

zeki145

12 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

banada gönderebilirmisiniz  adres çanakkale/yenice hamdibey beldesi tekel caddesi hamdibey yaprak tütün işletme müdürlüğü karşısı

img

zeki145

12 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ